- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- iPhone topik
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Én még mindig nem értem,hogyan is működik ez a Bee pajzs?Nem túl combos,annyit látok+gyorsan töltődik vissza,de én nem különösebben figyeltem meg,hogy lehetne olyan irtó nagyokat sebezni vagy ilyesmi...hiába használok jellemzően shotit(Interfacer,jobb sokkal,mint a Conference Call),de kábé ugyanúgy megy minden.Az is gáz,hogy az embernek ha oda a pajzsa,1-2 találat már földre is viszi,ha az kéne a Bee-hez,hogy kiürüljön,hogy hasson...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest