- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
BandiHUN
üzenetére
Én megértelek, de akkor is azt ígérték, hogy jön a szintemelés, akkor az csak marketingfogás volt. Felőlem most már bármit változtathatnak, pont eljutottam a nekem megfelelő szintre, gear tekintetében is, elégedetten dőltem hátra 150 óra játék után, hogy most pihentethetem kicsit, aztán majd újból léphetek szintet.
Engem kimondottan a fejlődés és az előrehaladás motivál az egyes játékokban, és ezzel nem vagyok egyedül. Ha ezt a lehetőséget elveszik, akkor nem tud már annyira leültetni.
Egyébként ha már így alakult, akkor most a 4. DLC ugyanolyan sima kiegészítő lesz, mint az eddigiek? Azért megjelennie meg kell, ha már megvettük a Season Pass-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete titán használt, karcmentes 90% akku (344 ciklus) 6 hónap
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest