- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Járókeret
senior tag
sziasztok,
szeretnék venni egy bt hangszórót és olvasgatom a topicot egy ideje, de valahogy nem tudok dönteni.
igazság szerint itthonra kellene első sorban, hogy ne kelljen a laptop hangszórót használni.
aztán szabadba is kivinném sütögetés közben.
néha autóba is betenném (régi piros ferrarim van, szóval jah...)
úgy hogy a hordozhatóság közepesen fontos.amiket kinéztem az a JBL charge 3. tetszik a hangja nagyon, de nem olvastam sehol a fórumon,hogy kimondottan ajánlott lenne.plusz lett belinkelve egy szerelő véleménye, aki elég durván lehúzta a charge 2-t. ha ebből indulok ki, akkor a charge 3 miért lenne minőségibb összeszerelés?!
egy árban van az xb31-el, esetleg alternatívaként az is jó lehet.nem vagyok hangmérnök és nem is hobbim az eq állítgatása, szóval nagy elvárás nincs. talán az akku idő ami minél több, annál jobb, de inkább a hangzásvilág legyen a legelső szempont.
max keret 30 +-5 K .
előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest