Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Alma inspirálja ezt az olcsó ZTE-t is
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
... és @espi38
A zeneiséget - már ha erről lehet beszélni egy ilyen boombox esetén - pont, hogy inkább az LG-re mondta. Az szerinte hangosabb, a közepek és a magasak jobbak benne, de a JBL mélyebbre megy, így teltebb a hangzása. Valamint azt is mondta, hogy a különbség (ezt inkább a mélyeket illetően említette) igazán akkor jön csak elő, ha egymás mellett hallgatod a kettőt. De, ezt az egészet egy közepesen jó fülessel hallani is a tesztből. A srác viszonylag jó mikrofonnal dolgozik. Egyébként az LG-vel szerintem azért sincs veszteni valód, mert ha ne adj' Isten mégse tetszik, szerintem simán tovább tudod adni (ha 70e-ért tényleg meg tudod venni, akkor akár bukó nélkül)#10529 Wolfskin
Én megpróbálnám felvenni a gyártóval a kapcsolatot, hátha tudnak valamit mondani. Alapból pl. a Tribit hangszórói sem flash-elhetők, nekem mégis tudtak küldeni firmware-t.
Háááát... a "beköszönő" és a "búcsúzó" hang kikapcsolására vajmi kevés lehetőséget látok. Ez a - világít, csilingel, bimbammol - egy olyan téma, amiről én is hosszasan tudnék értekezni. Sajna ilyen világot élünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Iphone 13 128gb Midnight 81% + töltő + füles + tok
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2) (GL) (Bontatlan)
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest