Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
szerintem feltétlenül hallgass meg valamilyen BT hangszórót a kisebb méretkategóriából (0.33, 0.5 literes dobozos üdítő méret).
ennyi pénzért is lehet jót venni, csak hasznos, ha az ember eleve a mérethez igazítja az elvárásait, és nem utólag csalódik. eget rengető mélyeket nem szabad várni, ugyanakkor nekem pl sokszor túlzás, amire képesek és hajlamos vagyok visszavenni a mélyekből a jobb, kiegyenlített hangzás érdekében. ez persze totál szubjektív, van, aki fullra csavarja az alsó tartományt és azt élvezi. ezért is mondom, hogy érdemes először felmérni, hogy te melyik táborba tartozol és csak utána válogatni.Nordik:
hát igen, más dimenzió, kezdve azzal, hogy a Go3 az mono.
Olyan nagyon széles teret a Uboom L sem csinál, viszont jó, hogy van rajta low latency mód, így nem késne a hang a képhez képest. Én ilyen soundbar szerű használatra az egyik legjobbnak a Soundcore Motion+-t gondolnám (bár nem próbáltam), viszont az magasabb árkategória, és nem tudom, hogy késleltetés terén hogyan teljesítene. -
Aprósólyom
addikt
Az egyetlen bolti új alternatíva ennyi pénzből, ami megérdemelheti számodra a figyelmet: HiFuture Gravity, (árukeresőn megtalálod). De ez is picivel felette van az ársávodnak, jelenleg: 23K körül van. Volt valamikor akcióban 18-19K-ért is, de 23K is jó ár érte.
Vagy ha használt és szépséghibás de legalább olcsó és jó hangú cucctól sem riadsz vissza: ebay-en találni olcsón, durva vagy kevésbé durva szépséghibákkal Harman Kardon Onyx 1-2-3-4 verziókat. A szépséghibákon sok esetben jelentősen lehet javítani egy kis kézügyességgel és elszántsággal. Ellenben lesz egy meglehetősen jó hangú hangfalad kis pénzből. (amire figyelni kell, hogy valamelyikhez adnak tápegységet, valamelyikhez nem. Javaslom ezt azért is, mert én vettem már egy ilyet kíváncsiságból, összevetettem a HK GO + Play hangfalammal. Majdnem lemegy olyan mélyre és teljesen szép jó, szép hangja van a kis Onyx hangfalaknak.
-
carl18
addikt
20E alatt my van az Earfun oldaláról Earfun Uboom L, ha valami nagyobb dolog kell több hangerő nagy basszus akkor valóban érdemes feljebb lépni.
Amiket írtak mind ajánlott csak azok lényegesen drágábbak.
Néha a Soundcore Oldalon is vannak akciók, ott a Motion Boom egész jó főleg ha 55-60 Euro környékén akciós!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 3
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Cudy routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple Watch
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest