- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Az egyetlen bolti új alternatíva ennyi pénzből, ami megérdemelheti számodra a figyelmet: HiFuture Gravity, (árukeresőn megtalálod). De ez is picivel felette van az ársávodnak, jelenleg: 23K körül van. Volt valamikor akcióban 18-19K-ért is, de 23K is jó ár érte.
Vagy ha használt és szépséghibás de legalább olcsó és jó hangú cucctól sem riadsz vissza: ebay-en találni olcsón, durva vagy kevésbé durva szépséghibákkal Harman Kardon Onyx 1-2-3-4 verziókat. A szépséghibákon sok esetben jelentősen lehet javítani egy kis kézügyességgel és elszántsággal. Ellenben lesz egy meglehetősen jó hangú hangfalad kis pénzből. (amire figyelni kell, hogy valamelyikhez adnak tápegységet, valamelyikhez nem. Javaslom ezt azért is, mert én vettem már egy ilyet kíváncsiságból, összevetettem a HK GO + Play hangfalammal. Majdnem lemegy olyan mélyre és teljesen szép jó, szép hangja van a kis Onyx hangfalaknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- RedMagic 10 Air Twilight Gamer kijelző, nagy teljesítmény, 16/512 GB,3 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest