- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
GhanBuri Ghan
őstag
És azt is írta Oluv, hogy a vevőket nem érdekli a hangminőség, ezért a gyártókat sem. "Bejáratás" alatt megszokják a hangját.
Itt is ugyanez volt a konklúzió pár hete.
Lehetne sokkal jobb dolgokat gyártani, de kinek, ha a nagy többséget meg lehet győzni a szponzorált videókkal?#17114 <Adamsky>
Szerintem Oluv arra utalt, hogy őt mobbingolták, tömegesen jelentették a YT-nál.
Az tény, hogy lényegében bármit csinálsz nyilvánosan a neten, hamar meg fognak jelenni azok, akik mindenbe belekötnek. -
<Adamsky>
nagyúr
Mi a tököm ez a cybermobbing? Amennyire most sikerült gyorsan utána olvassak, erre Oluv egyedül nem is lett volna képes (mert ezt praktikusan egy csapat csinálja). Na, mind1. Sajnos itt tartunk. Nem akarom ide keverni a politikát, de sikerült egy olyan világot alkotnunk, amiben a multik (így) csicskáztat(hat)nak minket.
Jogos elkeseredést érzek – legfőképp a második hosszabb – írásába. Az külön szomorú, lenne, ha az Earfün is elengedi a kezét.
#17111 Seraph 16
"A JBL oldaláról azt gongolom jogos lenne ... "
Az – így utólag jobban belegondolva – nem volt egy jó húzás, hogy JBL-nek matricázta át az Earün-t, és jól odadörgölte, hogy ez bizony töredék áron mennyivel jobb is. Én azt sejtem innen fúj a szél....szerk.: azt nézem, hogy van egy másik csatornája, amin 1db 1 éves videó van. Vajon megpróbálja feléleszteni? Jó lenne ...
-
A JBL oldaláról azt gongolom jogos lenne, ha szólna neki, hogy a logójukat ne használja más termékén, de azért még, gondolom, nem vennék el a csatornáját, csak figyelmeztetnék. Nade nem szeretnék teóriákat gyártani, bízom benne, hogy csak félrement valami, és visszakapja a csatornáját.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest