Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
Sajnos ezt már én is tapasztaltam saját magamon. Név nélküli fülhallgatónál hozzászoktam a(z) – elsőnek kellemesnek ható – túltolt basszushoz, és nem vagy csak jóval később vettem észre, hogy ezzel párhuzamosan bizony zenei részletek hiányoznak, amit szintén emelt – bizonyos esetekben – bántó magasokkal próbált kompenzálni az eszköz.
Az egészet úgy tudnám összefoglalni, hogy van az a hangkép, ami első hallásra a hú ba+, milyet szól, de hosszabban hallgatva fárasztó, ill. itt-ott hiányérzete támadhat az embernek.
... és van az, ami "csak" szól, aztán tovább hallgatva feltűnik, hogy tere van a zenének, olyan részletek jelennek meg, amik eddig nem, vagy alig voltak hallhatók.Szóval ja, a gyártóknak az első 5 percben kell lenyűgözni a vásárlót.
Oluv: ő sem tökéletes. Mármint, ami az emberi oldalát jelenti. Alan-al való csörtéje, valamint ez a túltolt JBL-es hater-kedése vezet(hetet) ide. Valaki rászólhatott volna, hogy ezt szerényebben kellene ...
Új hozzászólás Aktív témák
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Apple iPhone 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest