Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Petyuska111 #6808 üzenetére
Hát én zene téren minden evő vagyok, hallgatok Rockot, popot klasszikust is néha. Hardstyle is játszik, ami jó az jó
De a Deep house stylus is jelen van a izlésembe, 6 éve ismerkedtem meg vele.
Bryan Jones mixeit imádom, egyszerűen super zenék vannak benne össze válogatva.
Bryan Jones - Crate Diggin Vol. 1 - 2012 Throwback DJ Mix [link]Egyik személyes kedvencem a mixből
Jasper Street Company - Smile (DJ Spen and Karizma Special Mix)
[link]
Nem akarom a saját zenei izlésem másra ráerőltetni, de a zene szerintem itt kezdődik.Nem is értem hogy lehet hogy sokszor sok zaj hogy kerülhet rádióba.
-
carl18
addikt
válasz
Sz4bolcs #6800 üzenetére
Hát nem véletlen hogy az a egyik legjobb vétel. Örülök hogy elégedett vagyok a termékkel. Minden esetre remek gyártó ez a Tribit remek hangzást nyújt elérhető áron.
(#6799) Cyborg Igen 10E forintért az ember nem kap "fullos" hangcuccot. Bár a 10E forinthoz mindenkép tenni kell picit a Tronsmart T6/Mega esetében.
-
carl18
addikt
-
carl18
addikt
A Denon DSB 250 ami valóban jól szól és jó a basszusa, esetleg oluv oldala alapján egy Vifa helsinki is remekül szól, van magas közép és mély is tiszta szép torzítás mentes hangok
Xtreme ellen is össze mértem és ott is jobbnak érződött a Vifa szóval lehet drága de a minőséget meg kell fizetni.
Bár az átlag emberek köztük én is nem költene ennyit egy bluetooth hangszóróra, nyilván a hazai fizetések is sokat rontanak a helyzeten.
-
carl18
addikt
válasz
DrDobos #6777 üzenetére
NIncs mit sajnos oluv oldalán nincs fent az általad említett hangszóró, De biztosan a tronsmart alatt van.
itt össze tudod hasonlítani a T6 vs Doss Sound Xl hangzását, én általában max hangerő és House/Dance zenét választom. Ott kijön hogy melyiknek jó a basszusa nagyobb hangerőn is
-
carl18
addikt
válasz
DrDobos #6775 üzenetére
Nincs Noname márka, de ha tetszik megveheted végül is te fogod használni
Ha valami értelmes kell egy Divoom/Tronsmart/ Amazon rendelés Tribit maxsound plusAmúgy nem értem miért kell a kis Denont ajánlani, Oluv oldalán össze hasonlítottam a Maxsound plus ellen és a Tribit torony magasan verte a Denont. Nem is kérdés melyiket venné az ember
[link] -
carl18
addikt
válasz
DrDobos #6773 üzenetére
Hát vehetsz tronsmartot de torzít nagy hangerőn mint a isten nyila
Nekem T6 volt és valahogy egy darabig elhasználtam egyedi EQ mellet. De alapból valahogy egyszerűen nem jó a hangja, EQualizerrel testre szabható és kiküszöbölhető a torzítás. De a Doss valóban ég és föld különbség, esetleg haza rendelés Divoom onbeat 500.
Többi hogy kicsit olcsóbb stb amire te gondolsz vak kategória, megveszed és örülsz hogy működik a kérdés milyen a hangja és neked mire van igényed.
Doss Sound XL, Divoom onbeat 500 tronsmart mega/T6
Haza vagy külföldi rendelés?
A Denon még nem halottam szóval nem tudok róla nyilatkozni.
-
carl18
addikt
Mondjuk ha már mérnökök dolgoznak ilyen hangszórókon például nem értem miért kell valamit elrontani ha már egyszer jó... Oluv D fine hangszórója első generációs amin még egy sima D betű volt. Sajnos lehet azóta a sima D fine verzió is megkapta ezt a rosszabb hangzást. De a legjobb volna élőbe meghallgatni és ott úgy is kiderül mekkora a különbség valójában.
De egy Xtreme 2 ellen is szépen helyt áll szóval attól független egy remek darab
[link]
Itt írta valaki ez a bluetooth hangszóró találkozott nem volna mondjuk hülyeség egyszer összehozni. És akkor végig lehetne menni az eszközökön, persze az egyéni ízlés és igények eltérnek. De úgy egy Vifára nagyon kíváncsi lennék vagy egy Denonra még is milyen hangzást nyújt.
Oluv oldala egy ki indulási alapnak nagyon jó, úgy az ember nagyjából be tudja saccolni mit kap a pénzéért. Bár én mindig a valóságra hagyatkoztam úgy is ott dől el valóban jó-e az a hangszóró.
-
carl18
addikt
Több mély hangja van a plusznak, én én épp hogy rosszabbnak hallatszik oluv videójában a mély hang XD
Én a Sima Dockin mély hangjait halottam jónak, valóban a plusz verzió olyan pufogosabb . Bár kíváncsi lennék élőbe mekkora a különbség, vagy hogy azóta a sima D fine is át váltott erre a pufogós fosabb mély hangra. -
carl18
addikt
Dockin D fine nem rendelkezik ilyen funckióval, nem lehet rajta a basszust állítani de a lejátszó eszközröl EQ alatt vissza lehet venni a mély hangot szóval ha telóról megy a zene meg lehet oldani.
Milyen hangszóród van most? Pontosan?
Igen én is azon csodálkoztam hogy oluv oldalán összehasonlítottam a sima D fine-t és a D fine+ és mint ha a sima D fine-nak jobb volna a hangja. Lehet mérési hiba? Vagy más hardverral lett rögzitve? Vagy valóban jobb a hangja? Tudtommal a D fine plusz model frissités nem igazán reálisabb hogy rosszabb legyen a hangja.
-
carl18
addikt
válasz
kisninja #6751 üzenetére
Amazon.de vagy Dockin hivatalos oldaláról lehet csak. A Sima D fine fejlesztett verziója, nagyobb akkuval és pár bővített funkcióval. [link]
(#6756) Cyborg
A Sony pár szériával ezelőtt sokkal jobban tetszett, ahol még más volt a dizájn például SRS XB 55 stb. A Doss SOUNX XL például a Sony SRS XB77-ről lett másolva, szóval a sony is elment más irányba. Bár manapság a víz és időjárás állóság és a kompakt méret a divat. Csak szimplán az itt a gond hogy például a régebbi JBL-ek is teljesen kikoptak. Haveromnak volt egy Charge 2+ se alkatrész nincs hozzá a javításhoz, és ő azt 55E forintért vette anno. Most meg egy kalap szemét, persze lehet bele rakni azonos méretű kínai hangszórót de a hangzása már nem lesz ugyan az. Mai üzlet model vegyél újat, a régit meg dobd a szemétbe ha már nem működik. Úgy látszik a Sony is elmegy ebbe az irányba, mert ők is minden évbe frissítik a modeleket. Nyilván tudják a fő vásárló célja ezeknek a hangszóróknak fiatalok, akiknek a gazdag szülő megveszi.
A JBL hangszórókat tudtommal a Low Freqvency mód küldi a halálba teljes hangerőn, spanom akinek Charge 2+ volt ez a módot és a teljes hangerőt egy basstestel vegyítette ki is lőtte vele a hangszórókat. Egy dobozba áll lassan 3 éve szétszedve.
Szerintem ha magyar rendelés mind Sonyt mint a JBL-t úgy éri meg legjobban venni hogy bővített garancia, nem éri meg házilag szenvedni a javítással főleg úgy hogy a hangzás se volna ugyan az a javítás után.
Valami 4-5E forintért vehet az ember 3-4 év plusz garanciát, szóval vészhelyzet esetére jól jön ez. -
carl18
addikt
Az igen egyetlen videós volt aki végre terméket tesztelt és segített rávilágosítani a tudatos váráslásra erre ő is becsődöl?
Én nem néztem bele és angolba se nagyon nagyon jó de konkétan mi volt az oka? Hát a lényeg nagyjából azért az ember már tisztában van a piaccal hála oluvnak. Túl sok fejlődés amúgy se történik bluetooth hangszórók terén.
-
carl18
addikt
Súlyra értettem hogy Tronsmart kategória, egy súlya vannak
De tudom a Tribit elég szépen lelépi hangba.
A T6 basszusa nagyobb hangerőn van torzítása tény, de EQ finomítással ez elmulik.Akkor a Tribit mondhatni egyik legjobb vétel, főleg hogy hogy nem sok különbség van árazásba a Tronsmart mellet.
-
carl18
addikt
válasz
Totka1986 #6694 üzenetére
A Sima Tronsmart T6 ilyen téren még rosszabb volt mert az torzított nagy hangerőn, de hát olcsó lének híg a leve. Minden esetre a T6 nem volt rossz vétel 12E forintért, de többet nem is ér a szemembe. A T6 plus egy model frissítés fejlesztéssel, de ezért már 20E forint fölé megy az ár cédula. Javulni csak javult az elődjéhez képest, de nehéz olcsóbb hangszórók közül jót kifogni. Általában mindegyiknek van valami baja hibája, vagy hang rossz vagy a hangerő kevés.
-
carl18
addikt
válasz
Grande Ale #6683 üzenetére
Örülök hogy sikerült választani, igen Oluv oldala ezért jó mert az ember össze tudja hasonlítani és lesz egy jó ki induló pont még is az ember mire számítson.
Itt a Denon vagy Charge 4 mind kettő jó vétel, Én meg csak JBL-t halottam szóval a denonról nincs véleményem. Viszont azon pislogtam hogy a Charge 3 hangerőben kb azonos mint a Divoom 500 de a hangja sokkal szebb élvezhetőbb.
Pár hangszóró és amit halottam és hogy értékelem
JBL Charge 2+ 10/10
JBL Charge 3 10/8
Divoom onbeat 500 10/6
Tronsmart T6 10/5
Tronsmart Mega 10/4,5 -
carl18
addikt
válasz
Grande Ale #6673 üzenetére
Egy fiatalnak egy a Charge 4 jobb választás, nekik a basszus számít
Meg a hangerő, manapság a JBL a divat a fiatalok körébe.
-
carl18
addikt
válasz
Grande Ale #6665 üzenetére
Charge 4 vagy a SOny, a JBL Xtreme tudtommal döglödik az akkumulátor :S
-
carl18
addikt
válasz
Grande Ale #6656 üzenetére
Esetleg Sony SRS XB31 ez is jó vétel, jobb mint egy flip 4.
-
carl18
addikt
válasz
Grande Ale #6651 üzenetére
Hát az is jó választás, én nekem az nem jön be nem ad elég mélyet. Itt egy oldal össze tudod hasonlítani a hangzását. [link]
-
carl18
addikt
válasz
Grande Ale #6639 üzenetére
Hát esetleg a JBL Charge 4 ami még hordozható de jól is szól. Ez befér egy hátizsákba és lehet vinni, esetleg a Sony alternatíve Sony SRS XB31/32. Ha minden áron JBL--t szeretne szerintem a Charge 4 jó választás.
Két haverommal találkoztam délután, és egyiknek van egy Charge 3 eszméletlen jó hangja van hangos és nagyon szépen is szól, a Tronsmart T6-ot rommá alázza. De tényleg kellően hangos, jó adja a mélyet és kiegyensúlyozott a hangja. Szóval így ezek után pozitív a benyomásom róla, nekem tetszett.
-
carl18
addikt
válasz
Peaceliker #6596 üzenetére
Hát erre már nem tudok válaszolni. De ha a passzív membrán mozog akkor elméletileg jól működik a szigetelés. Szerintem érdembeli előrelépést nem hozna a plusz szigetelés, a gyárihoz képest.
-
carl18
addikt
válasz
Peaceliker #6594 üzenetére
Gyárilag szigetelt, csak így működik a passzív membrán. Légmentesen kell szigetelni hogy azok megmozduljanak, a bejáratás pár órát igénybe vehet. Szerintem egy 10 óra elég 60% hangerőn
-
carl18
addikt
válasz
kaszibat #6588 üzenetére
Na jó hogy leírtad vele a tapasztalatod, akkor egész jó hangszóró lett a új tronsmart. De árba is sokkal többe kerül mint a sima T6. Minden esetre nagyon jó ha a Doss Sound Xl-re hasonlít hangzásba, majd pár hónap és magyarba is elterjed. :
Igen a Divoom sok mélyet add, de a többi háttérbe szorul + szerintem az onbeat 500 akku időbe se a legjobb.
-
carl18
addikt
Senki se ajánlotta az Xtremet, csak ahhoz mértem. Ha neked megfelel a mac akkor vedd meg, csak nem értem így vakon hogy egyiket se hallottad hogy állhatsz ennyire a véleményed mellet. Szóval akkor a téma zárva jöhetnek az új kérdések...
Tény hogy a bluetooth hangszórók nagy része csak Jackről és bluetoothról játszik zenét, de ezzel együtt lehet élni. -
carl18
addikt
Pontosan melyik model? Amúgy meg minek kérdezzel ha te jobban tudod ? Ha a Dockin és a Blitz egy kategória akkor vedd meg a kínai rossz hatásfokú MNC hangszórót, vedd amit jónak látsz...
Ez a legjobb Blitzwolf BW-AS2 a blitzek közül és a Dockin teljes hangerőn és ott basszusba könnyedén lelépi.
[link] -
carl18
addikt
válasz
ricshz921008 #6560 üzenetére
Ez a hangszóró alig 1 kg, ettől a mérettől nem szabad túl erős basszus várni.
Esetleg Harman Kardon Go + Play, ez jó basszusba hangos is és tudsz rajta jól zenét hallgatni.
-
carl18
addikt
válasz
Peaceliker #6540 üzenetére
140 euro, azt kínai webshopban nem árulják csak amazon és németből lehet rendelni
A doss meg 2 kg, de ha valahol más írnak nem az én hibám. -
carl18
addikt
válasz
Peaceliker #6537 üzenetére
Igen a doss 60 dolcsiért is akár akcióba, de hozzá lehet jutni biztos nem fake. Remélhetőleg elégedett leszek vele, ennyiért tudtommal nincs jobb. 2 kg körül van a cucc szóval nem az és méretre se kicsi de hangja legalább jó
-
carl18
addikt
válasz
Peaceliker #6533 üzenetére
Egy fél kilós hangszórótól " Mélyet" nem szabad elvárni. Kocsiba a menetzaj úgy elfogja nyomni a hangját hogy abból köszönet nem lesz. Ezért írtam autóba bluetooth hangszóró nem olyan jó, a flip 4 se lesz sokkal másabb.
Hát az a baj ilyesmi árba írtam csak a 2 tronsmart van, ami ettől olcsóbb az mind rosszabb is.
Bár DOSS Sound XL ami 20E körül kifogható és ott már van mély hang is. Esetleg még azt megérné vadászni egyet
15-16 körül megy van Divoom onbeat 500 2ND, az jól add mélyet és van hangerő is
Tronsmart T6-ot földbe döngöli, egészen más kategória. Csak ennek a teljesítmény miatt nem a legjobb a űzzem ideje, több mély hang több energiát kér.
-
carl18
addikt
válasz
Peaceliker #6531 üzenetére
Hát nem tudom inkább csinálj valamit olcsón
Aliexpressen van fent olcsó D_Class erősítő úgy hogy játszik bluetooth, micro sd, usb lejátszás is. 2X15 watt valami 2000-2500 ft-ért lehet ilyen kapni, 12 voltról elmegy és ezzel jobban járnál. De lehet kapni olcsón autóba ilyen D-class fajta autó rádiót, az mellé raksz olcsó hangszórót és nagyobbat szól mint egy bluetooth hangszóró. Ez 10,000 alatt kijön, olcsó 2X50 wattos hifi hangszórókat 2000 ft-ért is hozzád vágják.
-
carl18
addikt
Igen biztosan, van a kettő között jó nagy különbség. [link]
Itt össze is tudod hasonlítani a kettőt, Dockin inkább JBL Xtreme szinten van. Ahogy észrevettem aki Dockin vásárolta nem bánta meg szóval szerintem megéri. Amazon oldalát érdemes figyelni sokszor van akcióba és ki lehet fogni 140 euro alatt. 110 euro körül szokták akciózni, annyiért nagyon jó vétel.Esetleg ott a JBL Xtreme is 170 euro környékén azt is be lehet szerezni.
-
carl18
addikt
-
carl18
addikt
Hát a Tronsmart T6/Mega a saját áráért aránylag jó cucc. Ez 12,000 ft-ig jó vétel, de 15E már nem adnák érte az tény. A Tribit kis hangszórója Xsound asszem 30E körül van szóvla 10,000 környékén van ami állítólag ajánlott vétel és jó hangja van de sokkal halkabb mint a Tronsmart.
Bár az igazi ha az ember vásárlás előtt meg tudja hallgatni, ki tudja próbálni élőbe hogy azért ne legyen aztán csalódás. Na nagyon az elvárások akkor Tronsmart helyet inkább érdemes más hangszórót választani.
-
carl18
addikt
válasz
koncsik #6414 üzenetére
Hát szerintem a Tronsmart "teljesítménye" nem valós 40 watt. Inkább egy kis "marketing" hogy az átlag polgárt megvezessék stb. Inkább mondanám 2X10 wattnak a reális teljesítményét, stb. A JBL Xtreme is 40 wattos és azért lásd méretre súlyra is egész más kategória.
Nekem a Sony SRS BTX 300 2X4 wattos volt akkus üzzemódba és a Tronsmart T6-al tudott egyenlő hangerőt kb. De ott a Divoom onbeat 5002ND Ami papíron 20 wattos még is keresztbe lenyelni a Tronsmart megát és a T6-ot, szóval csak mert oda írnak egy nagyobb számba wattba nem még igazán reál teljesítményt jelenti.
Nyilván amennyire tud magába 1 hangszóró is add ki sztereo hangot, de hát az a 10 cm különbség túl kevés ahhoz hogy ezt érezni tud. Mondjuk a Charge 4 hangjára kíváncsi vagyok, mivel az is csak 1 hangszórót kapott kíváncsi vagyok mennyit változtat ez a hangzásán.
-
carl18
addikt
Nem nevezném akcióban, kifutó széria természetes csökkent az ára. De halottam egyszer az XB 30-at és a hangja alapján nem ér 40E forintot, talán 25-30E megérhet de többet nem. Az XB 31 is 25-30-ért talán jó vétel de inkább 25E-be volna "Valóban akciós ajánlat".
Mikor az előző széria kifutó volt, 34-35E forint táján is lehetett XB 40-et venni szóval ha ezt nem tudják eladni ennyiért csökken ez még tovább is.
-
carl18
addikt
Ahogy neked kényelmes, de ha a készülék rendelkezik alapzajjal akkor telefonon hangerőt kimaxolod, és magán a hangszórón szabályzód a hangerőt. Én így tudtam kiküszöbölni az alapzaj problémát alacsony hangerőn esetén már zavaró volt.
A többi nem számít mivel van rá garancia, és egyik használati utasítás se tiltja nem használhatod max hangerőn stb. Szóval ameddig van rá garancia "Küldjed neki bátya"
A többi már a gyártó feladata garanciába cserélni/Javítani.
-
carl18
addikt
Ha mély hang kell akkor a onbeat 500-at ajánlom. Nekem van volt Tronsmart T6 és onbeat 500 is, szóval kettő között mély hangok terén van elég nagy mérföldnyi különbség. Más felől a tronsmart hajlamos torzításra, a Divoom ilyen téren is jobb. A többi rajtad áll azt válaszd ami szimpatikus. A "Watt leadott teljesítmény nem minden esetbe valós".
Tronmart T6 se a Divoom nem rendelkezik Micro SD/USB bementel. Esetleg külföldi rendelés esetén egy Doss SOUND Xl lehetne a legjobb, annak jó a hangja és van micro sd zene lejátszás is.
-
carl18
addikt
válasz
Ati1979 #6375 üzenetére
[link]
Videóba a srác se elégedett vele, én se gondolom ezért az árért sokat szabadna elvárni.
Nagyon kínainak tűnik, már csak az idegesítő hangok miatt se kéne. De ha még a hangja pocsék, hulladék kategória.Csak mert egy márka nevén fút ki a termék még nem jelenti jó is,
-
-
carl18
addikt
válasz
ribarszki #6335 üzenetére
Szerintem a legjobb megoldás hogy elmész egy Média markba és ott meghallgatod őket
Ott személyesen ki tudod próbálni és nem vakon vásárlod meg. Esetleg nem lesz csalódás a hangja, amúgy én is használtan a SRS 300-at fürdőszobába de a T6 se volt vízálló a kis pára még se ölte meg. Egy a lényeg víz közvetlen ne érje.
-
carl18
addikt
Hát ez függ az árazástól, mondjuk kíváncsi vagyok az element Force torzít-e? Csak a T6 hajlamos volt rá nagyobb hangerőn. Én nekem ilyen Téren a Divoom márkával sokkal pozitívabb a az élményem.
Halottam a Tronsmart Megát és a T6-ot is, nem mondom rossz de már tuti nem vennék tronsmartot vakon.
A Divoom onbeat 500 2ND elég más kategória mint a T6 és basszus is sokkal jobb és a fő érdemi dolog hogy nem volt torzítás. Azért mire a T6-nak meg szoktam a hangját eltelt pár hét, és egyedi EQ-val volt csak elfogadható a hangja.Persze 12E-ért nem nincs jobb mint a tronsmart, de akkor érdemes kicsit hozzá rakni és Divoomot venni például.
Úgy amit megéri megvenni valahogy így van a Sorrend
Tronsmart T6/mega 12E -
Divoom Onbeat/Voombox outdoor 15-20E Környéke +
Doss Sound XL 70 Euro emlékeim szerint +
Sony SRS 31/Charge 3 30E megérheti +
Dockin D fine +140 euro de akciosan szokott lenni néha 110 euroért is.
Esetleg a Harman onyx 4 + is jó cucc 40-50E környéke
Onyx Studio 5 + 60E környéke és elég durva mélyeket tud magából kicsikarni.
JBL Xtreme 1 - meg az akku miatt kilőve, nem egy életbiztosításÍgy hirtelen ennyi jutott eszembe, ezekből lehet mazsolázni. Oda rakom a + jelet amit még én is meg mernék venni, oda a minuszt amit nem
Ha meg nem budget és van keret ott a Denon DSB 250 vízálló jó a hangja stb. A Vifa is hasonlóan egy prémium termék minőségi hangzással. Oluv oldalán összehasonlítottam pár hangszóróval, valóban jónak tűnik a hangja.
-
carl18
addikt
válasz
ribarszki #6314 üzenetére
Onyx nyilván mérföldeket ver a Tronsmart T6-ra. Onnan tudom hogy nekem is az van, tesómék Onyx 3-ja mellet már nem is akartam Tronsmartot hallani többször. Ha kell tud hangos is lenni, és jó a hang minősége is.
Tudod halkan is hallgatni ha beszélgetéshez kell háttérzaj, de az akkuja nem a legnagyobb.Esetleg Harman Kardon mellet ott a Dockin D fine is, iponon láttam már ott is árulják. Túl sok újdonság nincs a piacon. A GGMM is megérheti, fa dobozos és jól is szól. Esetleg egy ilyet is merek ajánlani
Nagy akku és még nagyobbat szól mint egy Dockin/JBL Xtremet is.
House of Marley Bag of Riddim 2 ez is nagyszerű és ára sincs elszállva bátran merem ajánlani. -
carl18
addikt
válasz
Ati1979 #6306 üzenetére
Szerintem egyik bluetooth hangszóró se hosszú távra készül, nyilván ha naponta max és ahhoz közeli hangerőn használják az megviseli. De hát erre van a garancia, máshogy nem igazán lehet ellen gazdaságosan védekezni. Például a JBL Xtreme 1-nek könnyen sokszor tönkre ment az akkuja és az akku pótlása cseréje 20-30E forint volt.
Bezzeg a 1993-as Hifim ami velem egy idős mai napig tökéletesen teljesíti a szolgálatot, abba az időbe még nem 5 évre gyártottak le valamit
-
carl18
addikt
válasz
soultrapp #6295 üzenetére
Sajnálom hogy így jártál, én is tartósabbnak gondoltam a Sony hangszóróit. 1 év alatt sokat használtad?
Esetleg fel lehetne keresni egy hangszórókkal foglalkozó manust, aki hátha meg tudja neked javítani. Lehet csak minimális munkával újra jó volna a hangja.Bár az egyik ok amiért még ezek a jobban legyártót Sony/JBL hangszórón se bírnak sokat hogy túl nagy a membrán kilengése. Tény jobb basszust is add de az élet tartalmon is rövidít szépen.
Esetleg ilyen bluetooth hangszórókat valóban csak bővített garanciával szabad venni, +1 év 1 542 Ft +2 év 3 040 Ft +3 év 4 531 Ft. Minden téren jobban megéri a bővített garancia. -
carl18
addikt
válasz
Ati1979 #6285 üzenetére
Hát ha te kihasználod csak hajrá vagy ha tetszik több nem kell
Legalább kompakt és tudod is hordozni
Mert én is a nyár miatt lehet vadászokat lassan valamit, a Tronsmart T6 bekapcsoló része tönkre ment. Vagy a szalag kábel nem működik köztük.(#6286) Akron99
Ez ugyan az mint az Aukey Eclipse, ennyiért egész jó cuccnak tűnik. Elég régóta nem figyelem a piacot, jó tudni ilyenek is jelen vannak manapság
Ennyiért még ha jól is szól lehet jobb is mint a Tronsmartok
A Tronsmart nem ordibál semmit, van egy kellemes hang ha bekapcsolom vagy ha ki. De hála nincsenek beszélős hangok azokat én is falnak megyek.
-
carl18
addikt
Hát teljes hangerőn torzít, a T6-ot ejtettem le párszor hiába sérülékeny az alján a membrán elég nehéz megsérteni azt a részt. Kis Equalizerrel ha személyre szabod és visszaveszed a mélyet elég jó úgy a hangja.
Nem egy prémium termék de ezen az áron nem is szabad ezt elvárni. Ha adott árért akarod a legjobbat, akkor divoom onbeat 500.(#6282) Ati1979
Hát nem tudom szerintem mindegyik elég vastagon árazott ebbe a márkába. Számít mennyire van rá szükséged? vagy csak próbából akarod megvenni? Egyik miniriget se halottam így nem tudom nyilatkozni melyiknek lehet jobb a hangja stb. Nyilván ami méretbe és súlyba is nagyobb valamivel biztos jobbat szól.Ha kompakt kütyü kell nagy hangerővel akkor biztos jó vétel az új minirig, de az árát is megkérik érte
Számomra nem éri megDe ezt is embere válogatja.
-
carl18
addikt
válasz
Ati1979 #6279 üzenetére
15E forintig Tronsmart T6 és Mega, esetleg a Divoom 500 onbeat. Haza piacról ezeket ismerem, biztos van még külföldi piacon is jó cucc ilyen árba.
Hát rendes nagy hangszórós hifim van itthon
Nagy mélyek jó hangzás, De ez itthonról pont tökéletes. Film és zene hallgatásra itthon maximálisan jó. Csak ez nem hordozható nem egy hátizsákba bedobom fajta.
Ha sokat utazol és kell valami ami kompakt akkor biztos jó minirig 3 is, kicsi könnyű jól szól.
Például a Tronsmart T6-ot azért szerettem könnyű volt fél kg nem volt hordozhatatlan, a SRS 300 Ex tulajként mondom 1,5-2 kg-os hangszóró azért már nem annyira hordozható. A Doss Sound XL is kb 2 kg, lehet jó a hangja de nagy és nehéz. Szóval nem az a darab amit egy túrán szívesen magaddal cipelsz, más felől nem is időjárás álló.A ráunást úgy értettem, hogy nem is tudtam hol kihasználni. Max néha a fürdő szobába, de úgy nagy átlagba nem volt rá szükségem.
-
carl18
addikt
válasz
Akron99 #6275 üzenetére
Hát igen nekem is van külön hifim zenét hallgatni meg filmet nézni
Ha odakint bográcsoltók oda maximálisan jó a bluetooth hangszóró vagy ha valahol nem megoldható az elekromos ellátás.
Esetleg még ha fürdök és kell valami zajkeltő akkor használom a hordozható hangszórót, oda is tökéletes.Jónak jó lett a Minirig 3, kicsit hordozható és hangos ha valakinek erre van igénye. De ennyiért nem éri meg, főleg hogy könnyen járhat úgy az ember hogy ráun vagy ki se használja. Én például mindegyik hangszórómra ráuntam egy idő, meg nem is nagyon használtam és volt hogy fél évet állt a szekrény tetején.
A Flip 4 másolat például kapott SD kártya olvasott és nem olyan jó a hangja mint az eredetinek + nagyon fénylik az oldalán a passzív membrán.
-
carl18
addikt
+1 Valóban még a JBL Drága kacatja is csak műanyag dobozt kapnak. Ez a GGMM meg minőséget add elérhető áron, magyarba azért még is elkérnek érte 100E forintot. Nyilván ebből ki indulva csak prémium termék ez, 30E forintért valóban sehol se kap az ember minőségi hangzást.
Azért a videóba is látszik nem sporolnak a befektetett erővel, [link] Profi munka
Oda tették magukat a gyártásnál.
-
carl18
addikt
válasz
Ati1979 #6257 üzenetére
Egyrészt biztos nagyon jó a hangja, másrészt azért csak egy 1000 euros hangszóró, azért már az neki se egy olcsó darab. Annyit nyilván nyugaton se szívesen dobnak ki hangszóróra!
Ahogy elnéztem ezek a Vifa hangszórók elég drágák a legolcsóbb darab is 200 euro fölött indul. A hangjára azért kíváncsi lennék? tényleg annyira jó mint amennyire drága?
-
carl18
addikt
Dockin D fine plus akcióba [link] 131 EURO
-
carl18
addikt
válasz
Járókeret #6233 üzenetére
De nyugodtan hallgass akkor a szívedre akkor. Esetleg írtam 3000-4000 FT körül lehet hozzá vásárolni bővitett garanciát.
akkor már 2 évig fixre van egy hangszóród
Ha megunnod utána még mindig el tudod adni. Ha ilyen keveset használnád akkor nem hiszem hogy paráznod kéne.
Csak hát a fiatalabb generáció aki masszívabb használatot élvezni, max hangerő jó sok basszussal.
Most annyira nem éri meg ráparázni ha nagyon tetszik vedd meg nyugodtanMás felől egész jó áron lehet még a JBL Logó miatt is őket eladni.
Az extra garancia a gyári garancia lejárata után lép életbe.
+1 év 1 663 Ft +2 év 3 279 Ft +3 év 4 887 Ft
Egyik webshopon most olvastam
Szerintem ezek alapján ha a Charge 3 felé húzz a szíved megérheti a plusz befektetést.
-
carl18
addikt
válasz
tranceplanet #6230 üzenetére
Bocs gyorsan írtam és nem ellenőriztem le. Az Onyx Studio se egy csoda azért magasabb hangerőn az is valamit vissza vesz a mély hangokból
De tény jól szól főleg a méretéhez képest. Azért durván 2 kg a súlya abból ne is várjunk hogy egy nagy mélyláda hangját le tudja adni...
(#6231) Járókeret
Az én véleményem se kell szentírásnak venni, ez csak az én véleményem. Nem rég volt egy PH tag akinek a JBL Xtreme egy kb 300 űzzem óra után adta meg magát és ő még akkor vásárolta mikor 90E forintot kértek el tőle. Egy Régi haveromnak volt egy Charge 2 + ö 55E forintért vásárolta valahol 2016 táján, valami bass test zenét berakott és kilőtte vele a hangszórókat. Azóta se működik és csak áll a fiókba darabokba.
A Sonyt meg japánban gyártják, köztudott tény a japánok precízek. Nekem volt azért Sony SRS 300 és valóban sokat használtam még se ment tönkre. Eladtam egy havernak, ő meg egyszer részegen szét törte. De nem a hangszóró megbízhatóságából ment tönkre.
Tény valóban nagyon jó hangja van a JBL bluetooth hangszóróknak, szerintem is jobb mint a Sony.
Csak tudtommal A Charge 2-3 széria és hatalmas membrán kilengése miatt a hangszóró kiszakadhat, főleg Low freqvency módba. Más felől abból ki lehet indulni hogyha csak 1 év garanciát add rá a gyártó/cég sejtheted nem egy hosszú élettartalmú darab.Egy jobb minőségi tartósabb termék simán kaphat 3-5 év garancia időt is, De a Sony, JBL, Dockin is csak 1 év gyári garanciát biztosít. De a tervezett elavulás ezen a piacon is jelen van, mert ha egy Charge 2 sokáig bírná, ki venné meg a Charge 4-et?
-
carl18
addikt
válasz
Járókeret #6228 üzenetére
Esetleg gari időn belül használod és aztán eladód. Van rá 1 év garancia, használod 10 hónapot aztán meg elpaszolod. Vagy vásárolni rá bővített garanciát, tény valóban jó hangja van. Szerintem is a JBL Hangszóróknak valamivel jobb a hangja mint a Sonyknak. Csak igen a megbízhatóságban volna hova fejlődniük ha már ilyen árakkal dolgoznak.
Más felől a Charge 3 emlékeim szerint lassan 4 éve van piacon, szóval lehet némelyik modelnek az akkuja elfáradva. Azt olvastam a JBL Xtreme ára azért 180 euro amazonon, azért akciózták le mert az akkuja döglödik és nem akarták venni. Így akcióval csábították a vevőket, sajnos ez elmondható elég sok termékről.
Egyszer itt union belül akartak egy olyan kitalálni hogy a vevő jobban legyen tájékozott hogy a gyártó a dobozán tüntesse fel a termék várható élet tartalmát.
De például ami lett véve Onyx 3 tesómnak, az még mai napig hűen végző dolgát és mindennap használva van egész nap szinte. Persze nem maxon, de kicsi kompakt és nagyon jól szól. Eleinte én is folyton meglepődtem milyen mélyhangokat tol ki magából..:
Azért megnézném hogy az a bluetooth hangszórók közül melyik nyerne az élet tartalom vizsgálat során...
-
carl18
addikt
Ebből nincs hamisítvány. A Cég maga német, de kínában gyártatja hangszóróit valami Ling shau ju nem tudom milyen nevű céggel. Azért a Dockin annyira nem nagy és híres cég hogy megérje kopintani.
Netten találtam pár képet a belsejéről, ez a erősítő/alaplapja. Van itt aki ért is hozzá? Ez alapján jónak számít ?
-
carl18
addikt
válasz
Erwinke #6199 üzenetére
Sajnos azóta nem sok dolog változott. A Piac nem igazán frissült, talán egy pár év múlva végre javulhat a kínálat. Esetleg 300 dolcsiért van Aiwa Exos 9D ez 6 kg kicsit nagyobb kategória, nem igazán változott a dolog nyár óta. Vagy van az új GGMM amit egyik forumtárs ajánlott, GGMM M3 akku nélkül, GGMM M4 akkuval szerelt model.
-
carl18
addikt
Hát esetleg Harman Kardon Onyx Studio 3-4, ez hangos nagyon jó hangminőség. Mivel terembe használod táp egységet mindig be tudod dugni. Hálozatról 60 wattot tud, akkuról 30 watt , súlya 2 kg.
De ez nagyon tartós darab, tesóméknak is én ajánlottam azóta is megy éjjel nappal. Elnyűhetetlen darab szerintem -
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #6185 üzenetére
Hát 100 euro kb 32,000 magyar forint, de a Charge 3 kifutó széria magyarba is meg lehet kapni 35,000 ft-ért.
Nem biztos megéri német ismerőssel megvetetni, legalább is szerintem. -
carl18
addikt
válasz
Dolphine #6180 üzenetére
Most nézzem azóta frissült és a leírás szerint szállítanak magyarba is.
Németországon belül ingyenes a szállítás, alábbi országokba a következő a díjazás. 6 euro 90 cent
Österreich, Schweiz, Belgien, Dänemark, Estland, Finnland, Frankreich, Irland, Italien, Kroatien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Niederlande, Norwegen, Polen, Portugal, Schweden, Schweiz, Slowakei, Slowenien, Spanien, Tschechien, Ungarn, Vereinigtes Königreich.Akkor jobban megéri a Dockin oldaláról rendelni mert kap hozzá az ember ajándék tokot
Hát ha nagy a helység, és azt akarod beszólja a Dockin lényegesen nagyobb hangnyomást tud produkálni.
[link]A Teljes hangerős teszteknél láthatod lényegesen hangosabb és zene hallgatásra is alkalmas.
-
carl18
addikt
válasz
Dolphine #6174 üzenetére
Mi lesz abba az osztály terembe? zene hallgatás? Esetleg szöveg lejátszása.
Ahogy észrevettem a Charge 3 főként a flip szériához képest főként mély hangok erőségében tér el. Nagyobb az akku és jobbak a mély hangok, de emlékeim szerint hangerőbe nem sokkal tudhat többet.Ha komolyabb jelentős hangerő különbségre van szükség akkor a Dockin D fine ami valós többletet tud majd adni. 95-100 Decibelre is képes, szóval egy tantermet lazán ki fog szólni ha arról van szó.
-
carl18
addikt
válasz
mirci18 #6167 üzenetére
Hát szerintem se érdemes ezeket a kínaikat megvenni, oké hogy alkalmi használat de ezeket senki se tesztelte és nem is fogja. Az olcsó kínai cuccoknál próba szerencse, de túl sokat nem szabad tőlük várni.
Akkor inkább a Xiaomi MI ami olcsón van és tudtommal a hangja is jó.
-
carl18
addikt
Egy Charge 3 talán? esetleg mediamarkban ki lehet próbálni őket és a Sony alternatívákat. A Sonynál 30 körül van SRS Xb31 az valahol a Charge 3 szintje lehet.
Esetleg amit sokan dicsértek az a Denon New Envaya (DSB-250BT), bár valamivel több mint 50E de ez egy jó vétel a piacon. Víz és por álló is tudtommal, súlya 750 gramm kicsivel nehezebb mint a Charge 2 de a már Charge 3-at szeretnél az is kb 800 gramm.Méret gondolom ne száljon el? Ezért nem írtam a nagyobb méretű hangszórókat.
-
carl18
addikt
válasz
Imi1981 #6144 üzenetére
Hát túl nagy választék nincs, igen ott a JBL FLip 3 de az már 20E felett van.
Esetleg Sony SRS XB21 szokott lenni akcióban 20E tájékán az se egy rossz lehetőség.Mik az igényeid? Meg számít mi a keret, de úgy a Tronsmart T6 is egész használható.
Talán 14-15E körül szokott lenni Divoom voombox outdoor ennek is lehet egy esélyt adni -
carl18
addikt
válasz
Imi1981 #6140 üzenetére
Basszusba valóban a T6 szól jobban a Mega meg inkább több a magas. Bár Mind kettőnek hasonló az alaphangja, úgy az áráért jó. Én a T6-ot egyedi EQualizer beállítással használtam és úgy egész jó hang jött ki belőle. A T6 teljes hangerőn alapból képes torzítani a basszust ezt vedd figyelembe, + tudtommal a Megából 2 verzió jött ki külsöre ugyan az de hangzásban valamelyik sokkal gyengébb.
-
carl18
addikt
válasz
Npeter25 #6109 üzenetére
Csak az lett leírva ennyi pénzért a Tronsmart T6 és a Mega jó vétel. De vesd össze pár kínai hangszóróval vagy egy JBL Go-val és akkor meglátod mennyi a különbség. Ennyi pénzért ez van, Talán a Tribix Sound go ami oluv szerint jó hangal rendelkezik.
Hát nem egy álom egyik Tronsmart hangja se de árban se ott vannak. Az egyénfüggő ha jobb hang kell azt nem ebben az árban kell keresni. Talán a DOSS SOUND XL vagy a Divoom Onbeat 500 2ND ami komolyabb hangzást add szerintem.
Azért meg kell nézni mit add a JBL Vagy a Sony 10-12E forintért és akkor már is más szint a tronsmartok hangja. [link]
Ha 20 alatt mondanom kéne valamit ami valóban bevált akkor a Divoom onbeat 500 volna az, de sajnos ennek meg az akkuja nem a legjobb.
-
carl18
addikt
válasz
Istikee007 #6091 üzenetére
Megával jobban jársz.
-
carl18
addikt
válasz
Viktor89 #6070 üzenetére
Doss Sound XL egyik legjobb ár-érték arányú hangszóró, én a Tronsmart T6-ra értettem elmarad mondjuk egy mikro hifitől. De a lényeg hogy tetszik és jól szól, igen vannak jó hangszórók, Hát próba szerencse ha meghallgatja az ember és tetszik akkor használható.
Amúgy annyiért ajándék volt a Doss Sound XL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Építő/felújító topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Yettel topik
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged