Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
NIncs mit, úgy leirtam ami idáig nekem lejött.
Csak úgy a youtubon is mindenki sponzoráció miatt bemutatja a Tronsmartot mint ha valami jó cucc lenne. Persze egy olcsó kinai hangszóró után valóban megváltást. 2017 nyarán vásároltam a Divoom onbeat 500-at. 2018 elején én is bedöltem a Tronsmart Marketingnek és megvettem a T6 modellt. Mikor élőbe meghallottam hatalmas csalodás volt, a Divoom sokkal de sokkal jobban szólt.
Én nem kapok egyik cégtől se sponzorációt, igy tényleg a személyes tapasztalataim osztom meg. A Divoom se tökéletes ,de az áráért szerintem nehéz jobbat találni.
Még azért van pár hangszóró amit kipróbálnák. Doss Sound XL hangjára kiváncsi vagyok.
Igaz nem kell vele foglalkozni, de kezdem magam kinosan érezni. Most már ráirok egy adminra lassan zaklatásért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Samsung tv 65" ue65tu8002kxxh
- ASUS ROG Ally X Xbox (Z2 Extreme AI) 1 HETES, GARANCIÁLIS!
- Vizes Gamer PC: RYZEN 5700X / 32GB RAM / INTEL ARC A770 16GB / 1TB NVMe SSD
- GYÖNYÖRŰ SAMSUNG S20 5G 8G/128G JEGESKÉK SZINEBN, ÜZLETBŐL, GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Corsair MM350 pro XL egérpad, új
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest