- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Díjnyertes okosóra érkezik júliusban
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- VoLTE/VoWiFi
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
Egy BlitzWolf BW-F4 em van, de rákeresve nem találok aksi cseréről semmit. mondjuk az usd csatlakozója is kicsit kontaktos már... Gondolod, hogy lehetne cserélni mégis?
Meg tudtok olyan konkrét típust ajánlani, ahol ez a cserélhetőség megoldott és árérték arányban jó vételnek számít?
Cyborg: laptopoknál ha hálózatról megy, akkor nem használja az aksit. Szerintem ez nagyon jó megoldás. Mert sokszor igazából megoldható lenne, hogy rádugjam hálózatra. Ahogy én használom az általában lakáson belül van, hogy ne kelljen külön hangfal egyes helységekben pl konyha. Néhányszor jön jól egy évben csak, hogy viszem máshova. Szóval ilyen használatra szerintem ideális lenne ez a laptop szerű felépítés.
-
-
pècsimunkás
addikt
Hogy tudod 20 és 80% között használni?
Amikor megjelenik a piros LED, akkor már alig van az aksiban élet. Én sajnos 10/9 arányban lemerítem teljesen, mert azt a halovány LED- et ritkán veszem észre. Ha lemerül, akkor rá a töltőre, aztán hallgatom tovább persze...
Ritkán hallgatom nagyon hangosan, alapvetően hetente 1x töltöm.
Jack kábellel szoktad használni? Én még eleinte használtam, hogy lassabban merüljön, de idén talán még nem is használtam a Jack kábelt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Garanciával, MSI Crosshair 15 B12UEZ gamer laptop i7, RTX 3060 6gb vram, 32 gb ram. DDR4, 1TB SSD.
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest