Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Poco F7
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
gtamate2 #7335 üzenetére
Hát unokaöcsém Sony SRS X11 tulajdonos, és szerintem valami undoritoan rossz a hangja. Volt egy Sony SRS 300-am ami mondjuk elég jól szólt, volt basszus is de valahogy még se volt a igazi. A basszus is inkább kopogos volt mint sem mély, az újabb Sonyokat meg még boltba próbáltam ki egytől egyig.
Sony SRS XB30-31 és társait, jónak jó, de nem olyan nagy durok amúgy.
Még 2 éve volt szerencsém a Dockin D fine-t a A Sony SRS 300-al össze mérni.
Bár szerintem még ha érdekes dizájnal is, tesóm Onyx Studio 3 hangszórója egyik legjobb. Tudtommal az már elveri a Dockin D fine-t, olyan jó mély hangjai vannak egy adott hangerőn az Onyx 3-nak hogy még néha én is pislogok hol a mély láda.
Csak hát a kör alakja miatt ezt táskába nem igazán lehet rakni, meg az akkuja is kicsi egyetlen 2600 mah 3,6 voltos litium cellája van.Úgy kiváncsi lennék mit szól a Dockin az Onyx 3 ellen
Oké a Dockin nagy de elég jó a hangja, amúgy is az Xtreme ellen jött ki. D fine/Xtreme-n kivül nem sokat ismerek akik ebbe a ligába játszanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Synology NAS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Drón topik
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- iPhone topik
- Filmvilág
- Formula-1
- További aktív témák...
- 3 TB WD RED (WD30EFRX) 1000+Nap 100/100
- PlayStation 5 DualSense Controller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- Asrock IMB-1222 Mini ITX Ipari PC
- Pixel 7 Snow 128GB - 2 hónapos - Emag vásárlás - 10 tok+fóliák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest