Hirdetés
- Samsung Gear S3 - második kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Max1mus
üzenetére
Én itt idáig azokból a rádiós kazettás magnókból indultam ki amit eddig hallotam. Azt tudom vannak ám komolyabb modellek is, de azok ritkák vagy drágák. De úgy átlagban a mai bluetooth hangszórók hordozhatóság terén is sokkal jobbak.
A Régi boomoxokba még ott voltak a kazetta/rádió részek ami szintén szépen emelték a súlyt. Bár egy régi boomboxot lehet beszerzek resftaurálási szándékból. Néha-néha jó volna elővenni."céges bulira, vagy házibulira a haverokkal kell hangkeltő, nem fogod a frankón szóló szobai cuccodat vinni"
Na igen ez tökéletes példa, még pár éve volt házi buli is haverom ötlete az volt hozzam a hifimet csak kipróbálni hogy szól. Én mondtam is azt nem viszem sehova, nekem az otthonra lett véve nem házibulizni. Igen, ezt én már sajnálnám befogni bulizni stb.
Már számomra eszmei értéke is van, nem csak anyagi.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő