Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Williamgrant #8248 üzenetére
Én itt idáig azokból a rádiós kazettás magnókból indultam ki amit eddig hallotam. Azt tudom vannak ám komolyabb modellek is, de azok ritkák vagy drágák. De úgy átlagban a mai bluetooth hangszórók hordozhatóság terén is sokkal jobbak.
A Régi boomoxokba még ott voltak a kazetta/rádió részek ami szintén szépen emelték a súlyt. Bár egy régi boomboxot lehet beszerzek resftaurálási szándékból. Néha-néha jó volna elővenni."céges bulira, vagy házibulira a haverokkal kell hangkeltő, nem fogod a frankón szóló szobai cuccodat vinni"
Na igen ez tökéletes példa, még pár éve volt házi buli is haverom ötlete az volt hozzam a hifimet csak kipróbálni hogy szól. Én mondtam is azt nem viszem sehova, nekem az otthonra lett véve nem házibulizni. Igen, ezt én már sajnálnám befogni bulizni stb.
Már számomra eszmei értéke is van, nem csak anyagi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest