- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bluetooth-headsetekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Max1mus #8236 üzenetére
Csak nem zavarlak? Még is mivel ?...
Amúgy az a Vifa amit vettél az már valóban jól szólhatMondjuk nem olcsó de a minőséget általában meg kell fizetni.
(#8237) <Adamsky>
Hát a minőséget meg kell fizetni, tudtommal a Vifa elég komolyan oda tette magát. Oluv nagyon dicséri mindegyik termékét, persze tény valóban jobban megérheti egy otthoni hifi hangrendszer.
Én Tegnap a Sony LBT-709 Hifim után kicsit a Dockinon is hallgattam ugyan azt a zenét jack-en keresztül. És Hihetetlen mennyire dinamikusan képes kiadni magából a hangokat a Dockin.
Méretéhez képest valóban képes vagyok meglepődni milyen hangok jönnek ki a Dockinból.Ha már elértünk más irányban is, én ezt használom otthon. Filmnézés,zenehallgatás terén maximálisan kiszolgál.
De igy hogy van rendes Hangrendszer itthon, mondhatom a bluetooth hangszóró inkább akkor jön jól mikor jön a jó idő.
Új hozzászólás Aktív témák
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Z Flip 6
- LG OLED 65C1 165CM OLED CSÚCS GAMER TV. GARANCIÁLIS 2027-ig!
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest