- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óriáskészülék, kis akksival
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
Kb 1 éve van meg a Tronsmart Mega, de nem vagyok tökéletesen megelégedve vele. A hangja még egész korrekt, de nagyon idegesítő, hogy ha bármi hozzáér a tetejéhez azonnal reagál az érintőfelülettel és így gyakran bolondul meg táskában.
Mivel relative gyakran viszem magammal, így fontos volt hogy kompakt is legyen az új cucc azon kívül, hogy jobban szól, mint a Mega. Sokáig gondolkoztam a fórumot olvasva, hogy Dockin vagy Doss XL legyen. Az előbbi egy rohadt nagy tégla, így nehéz lenne cipelni a maga 2 kilójával, a Doss pedig nem sokkal könnyebb és cserébe ahogy olvasom újkorában is 4-5 órát bír, ráadásul nem is lehet egy egyszerű külső akksiról tölteni.
Hosszú keresés után én ma az Anker Soundcore Motion+ mellett döntöttem. Most akciós az Amazonon, így szállítással 95 euróra jött ki, amint megérkezett írok majd róla részletesebben is.Miért lett végül az Anker? Nos, ez már hála Istennek Type-C csatlakozót kapott, azaz lehet tölteni hagyományos power bankről. Emellett a térfogata a Dockin fele. A tesztekben pedig nagyon szimpatikus volt a hangja. Én egy JBL Charger szintű hangszóróra vágytam, ez pedig még felül is múlja, pedig kisebb annál. Kár, hogy hazánkban nem lehet beszerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SörcsaPH!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BIOS frissítés
- További aktív témák...
- I3 13100F + MSI B660M-P + 8gb DDR4 + 128gb ssd + Táp
- Eladó RTX 3090 24GB Videókártyák (Suprim, Aorus, Gaming X) Felső kategóriás! Jótállással! Dobozos!
- Yamaha 5.1 hangrendszer NS-LC5 / NS-CLC5 / NS-ELC5 + YST-SW012 mélynyomó
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest