- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
<Adamsky> #8237 üzenetére
A B&O volt az igazán drága, mert autót is kellett hozzá venni.
Nem vagyok kisegítve a bármilyen sztereó cuccal, mert nem tudom hordozni. Mostanában rászoktam hogy teleengedem a kádat, befekszem és zenét hallgatok. Előtte ezt egy dash pro-val toltam, de így jobb a hangzás. A vifával az egész házat körbejárom, ahol éppen dolgom van ott hallgatom. Nem várok tőle többet mint amit ad, amit viszont ad, azt hozza tisztességesen. Hogy minek mi az ára, azt úgy szoktam magamnak megindokolni, hogy megnézem a kollégám életvitelét. Ő havi 30k-t költ cigarettára, én évi 300-at "felesleges" cuccokra. De tény hogy nem kenyérből lett lespórolva a hangszóró ára, megértem azt aki nem fizet ennyit egy ilyen cuccért, az én életemnek is volt olyan szakasza, amikor a hiteleim kifizetése után maradt 2.000 Ft-om egy hónapra kajára. Túl vagyok rajta, és megtanultam hogy a számomra kedves dolgokon nem spórolok, azt tapasztaltam, hogy az élet anyagi része nem ezeken áll vagy bukik másnál sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 2042
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hill Climb Racing 2 bemutató (Android, iOS)
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Plazma TV topic
- További aktív témák...
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Lenovo ThinkCentre E93z All In One számítógép, Windows 11 rendszerrel
- HP Zbook Fury 15 G8 mobil munkaállomás -i7-11800H / 32 GB RAM / RTX A2000
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest