- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 11 - népalma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
<Adamsky> #8237 üzenetére
A B&O volt az igazán drága, mert autót is kellett hozzá venni.
Nem vagyok kisegítve a bármilyen sztereó cuccal, mert nem tudom hordozni. Mostanában rászoktam hogy teleengedem a kádat, befekszem és zenét hallgatok. Előtte ezt egy dash pro-val toltam, de így jobb a hangzás. A vifával az egész házat körbejárom, ahol éppen dolgom van ott hallgatom. Nem várok tőle többet mint amit ad, amit viszont ad, azt hozza tisztességesen. Hogy minek mi az ára, azt úgy szoktam magamnak megindokolni, hogy megnézem a kollégám életvitelét. Ő havi 30k-t költ cigarettára, én évi 300-at "felesleges" cuccokra. De tény hogy nem kenyérből lett lespórolva a hangszóró ára, megértem azt aki nem fizet ennyit egy ilyen cuccért, az én életemnek is volt olyan szakasza, amikor a hiteleim kifizetése után maradt 2.000 Ft-om egy hónapra kajára. Túl vagyok rajta, és megtanultam hogy a számomra kedves dolgokon nem spórolok, azt tapasztaltam, hogy az élet anyagi része nem ezeken áll vagy bukik másnál sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Amazon Fire TV stick/box
- Vicces képek
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Kuponkunyeráló
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! - Apró erőmű! NucBox M6 Ryzen 5 6600H / 32GB DDR5 RAM / 1TB WD SN770 nVME
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Watch GS 3, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 2020 13" Retina I3-1000NG4 1 8GB/256G SSD, HUN BIll, 100% akku, üzletből, garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest