- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Szerintem az adott árért függ mit akar venni, ha nagyobb teljesitmény kell természetesen az Onyx 4-et kell venni.
Persze a méret korlátolja a hangzást, bár teljes hangerőn mindegyik visszavesz a mély tartományból például.Telefonon nem érdemes plusz mélyet EQ-ba rányomni úgy természetes a torzitás. Ezek a bluetooth hangszórók általában úgy vannak elkészitve hogy Stock Equalizer beállitással jól szóljanak.
Tegnap tesztelgettem a Dockin, hát néha az előlapi rács szokott rezonálni nagy hangerőn basszusos zenéknél. Teljes hangerőn mikor dübögösebb zenét hallgattam a basszus valóban nem tökéletes.
De 2 kg az egész cucc, még igy is a egyik legjobb bluetooth hangszóró ami kezem között járt. Megnézném mit szól a Vifa ellen
Tesóm Onyx 3 van, azzal tudtam összemérni. Nekem jobban tetszett a Dockin hangzása
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest