- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
őstag
Mindenki ezt a sz.r videót linkelgeti, közben meg nálam nem reccsen semmilyen tartományban és a link alatti hsz-ekben is le van írva, hogy mit bénázik már a srác, mert az Ő extreme cuccuk sem recseg. Amúgy is ki az az okostóni, aki 100%-on hallgatja állandóan, mert arra a hangerőre már normális kültéri hálózatos cuccot illik venni nem ilyen Fine-okat meg Extremeket. Peace
Amúgy is a teszt beltéren már messze nem állja meg a helyét.
-
LanyUs
őstag
válasz
Hauptmann #3079 üzenetére
Én szinte soha nem vettem semmit a jófogásról kivéve az új bluetooth hangfalat
Taktikám a következő:
1. Ráírok és megkérdezem a számlát, gar., honnan és miért eladó. Ha nem válaszol, akkor amúgy sem érhető el -> felejtős
2. Ha válaszol, akkor mondatszerkezet, használt szavak, helyesírás, ha megbukik a teszten -> felejtős
3. Ha kikerüli a számla témát, mert ajándék vagy hasonló duma-> felejtős
4. Telefon teszt szavak, beszéd stb.
5. Személyes találkozáskor félre vonulva rácsörög, ha a "nem megfelelő" személy veszi fel az üzlet tárgytalan -
LanyUs
őstag
válasz
SupernovaHUN #3073 üzenetére
Fórumok\Egyéb\BestBuy akciók, beszélgetések Még büszkék is rá a nyerészkedő fórumos társak
Csóri kis csávó az összes ilyen és mentalitásban zéró.
-
LanyUs
őstag
válasz
holozis_HUN #2956 üzenetére
Egy ilyen szép hajóra dukálna egy beépített hifi
Tetszik a szekér
Ghard: kíváncsi lennék ha szétkapnák a többi terméket mit találnálak. Kicsit olyan érzésem van ilyenkor, amikor kijelentik, hogy a Peugeot szar, mert ... közben meg eladtak belőle milliót és ezért több a hibás példány. Épp tegnap a 2 km-es Bmw X5-öt láttam tréleren szervízbe indulni.
Ui.: én családi házban lakom, ezért kint használom ezeket a blue cuccokat, de 50% fölé még nem hajtottam az Extreme-t, mert zavarja a környezetet. Társaságban beszélgetéshez még a Mojo buzz is sok. Többeknél olvasom ezt a max. hangerő dolgot. Inkább kertben, szántón vagy nagyobb gym pályákon tudom elképzelni. Ott viszont már vagy komolyabb cucc kellhet vagy sport füles. Bulin jutottam el már hálózatos erősítőnél overload feliratig, akkor mit várunk egy ilyen hordozható eszköztől. Nem várunk esetleg túl sokat tőlük? Szerintem a 100%-on hajtás hosszú távon már nem rendeltetésszerű használat. A kocsit sem pörgetem szabályzásig minden sebességben...
-
LanyUs
őstag
A mojo buzzt futás közben használom a kietlenség közepén ( rét, erdő ) a futó hátizsákom bal első zsebében, jobb zsebben pedig a teló. Hátul víz és paprika spray. A táv felétől maxon szól általában. Az Extreme kinti edzéshez tökéletes. Felezett hobby kosárlabda pályán is megállja a helyét, sőt a Balaton közepén gumicsónakra rögzítve is oké stb. Bulikon mindig hálózatos cucc van.
Nem horgászok, de ha ott dübörögne nekem közben biztosan bevágnám a tó mélyére pihenni
Nincs szükség minden pillanatban ezekre a vackokra, van amikor relax a cél. De ha fontos Neked, az Extreme-n van nyakba akasztó, tehát a wc-re is viheted
-
LanyUs
őstag
válasz
Siamiáu #2807 üzenetére
Nagyon nagy köszönet. Mik vannak!!!
Kihasználtság véget kaphatok egy pofont, mert nálam eddig kétszer merült a készülék
. Oka pedig az, hogy valóban csak hordozom, fix helyen kapcsol a hálózati cucc. Nem is baj, ha nem fingatom ki sokszor az akksit, így talán tartósabb lesz a készülék. Tölteni se fogok róla semmit soha. Max. akkor mehet még tönkre, ha egyszer belepottyan a vízbe
Kellene bele automatikus mentő mellény funkció ilyen esetre
Olvastam firmware frissítésről is, de általában nem bántom a gyári beállításokat csak ha szükséges.
-
LanyUs
őstag
válasz
Siamiáu #2802 üzenetére
2 hónapja vettem újan egy extreme-t 60 ért. A sub ladahoz képest kevesebb a basszus a gumi csónakban és kültéri hangszórókent használva sem szól olyan jól mint a zenekari láda 😁 Soha nem használtam még max. Hangerő. Viccet félre téve mit jelent az hogy alacsony frekvenciájú módban van? Szükséges rajta frissíteni valamit vagy beállítani? Online rádió esetében használok Eq-t.
Szállítás: hangszóró két végére nem ártott volna rács viszont a gyári kialakított patentos tartó!!!
Fel a kézbe vagy vállra aztán bringa a pályára. A Best megoldás! Ilyen ötletes megoldásokat szeretem mert a hordozhatósag kiemelendő egy ilyen készüléknél.
-
LanyUs
őstag
válasz
Siamiáu #2434 üzenetére
Nemrég vettem egy új Xtreme-t 60-ért ( többet nem szántam bluetooth eszközre ) és apunak is kellene egy hasonló eszköz. Láttam hasonló árban, hogy körül néztél. Nem ragaszkodunk még egy Jbl-hez. Tökmindegy a márka. Nehezen döntöm el mi legyen a 2.
Összességében elmondható, hogy mindegyik "vízálló" illetve a fenét, mert egyik se az, csak cseppálló. Egy esőt még azért kibírnak, bár ha esik, akkor úgyis befejezem az edzést kint. Fontos szempont nálunk, hogy legyen könnyen hordozható!!! Sőt egy ilyen készülék lételeme és a hangzás után a legfontosabb szempont nálam.
DOCKIN D Fine 45e-50e ( csak külföldről beszerezhető, ami nálam fekete pont, szeretem országhatáron belülről megvásárolni a cuccaimat ). Viszont jól szól valóban.
SRS-XB40 50e Leírtad, hogy gyönyörűen szól.
Xtreme 60e-80e ( attól függ hogyan jutsz hozzá
) Akadtak versenytársai rendesen, főleg mostanában jobb ár/teljesítmény arányban. Hordozhatóság a vállpánt miatt 5*. Vállpánt bekatt. fel a hátra és lehet bringával csapatni vagy vállpánttal csónakhoz/matrachoz rögzíteni stb. Ha a másik kettőnél is van lehetőség ilyenre, akkor az nagyon jó lenne.
Bulizni nem fogunk egyikkel sem, mert ha szolid összejövetel van oda amúgy is hangosak, ha meg hard party van, ott meg nem játszadozunk, viszünk hangfalakat sub ládával. Nehéz eldönteni...
-
LanyUs
őstag
válasz
csaszi72 #2362 üzenetére
Egyetértek! A samu és lg tv-k tesztjét TN paneles tft-n néztem. Majdnem megöltek a fórumban, hogy az alapján hozok ítéletet a fekete színről . Utólag azt mondom teljesen jogosan. Aki ezt nem hallja élőben fogalma sem lesz arról mit vesz meg
Persze vannak itt szakik, akiknek véleményét tiszteljük és fontos, hallgatunk rájuk, de brutálisan sok az "egész jól szól" vélemény ( nem itt hanem az életben ) közben meg egy mono 80-as rádió szintje. Minden esetre respect, mert ez a fórum tökéletes kiindulási alap
Köszönöm a belefektetett munkátokat!
-
LanyUs
őstag
Tárgytalan a kérdésem. Jófogáson találtam egy hozzám hasonló korrekt srácot és vettem egy új Xtreme-t tőle. Kicsit tesztelgettem és gyengébben szól, mint a Mojo buzzem... hahaha persze csak viccelek
[link]. Mojo marad futózsákos hangszóró. Xtreme viszont brutális hangzás! Nagy teljesítmény! Magas hangok is szépen csengenek ha megfelelő a forrás. Mély dinamika fantasztikus a mély ládához szokott füleimnek. Meglepődtem a hangerején is. Már csak a vízállósága a kérdés számomra
De sejtésem szerint ez is csak csepp álló és fröccsenő víz álló. Viszont youtube videók alapján ha véletlen beleesik a vízbe simán túléli
-
LanyUs
őstag
Még egy fontos kérdés!
Használt Jbl Xtremet ha regisztrálom a jbl.com oldalon, akkor Magyarországon érvényessé válik a hivatalos márkaszervizben számla és gar.jegy nélkül is? 60e körül vannak a neten újak, de sok esetben nem tudnak számlát adni, mert állítólag ajándék. Nekem ez furcsa, mert ajándékba kapott eszközhöz mindig kapok számlát is. Na mindegy.
-
LanyUs
őstag
JBL Extreme-hez viszonyítva mit szóltok ehhez a termékhez?
[link] auna Soundstorm Ghettoblaster, bluetooth, NFC, USB, akkumulátor, fekete/kék -
LanyUs
őstag
De részletesen leírtad, nagyon köszönöm
. Bár idegesítő hiba, de egy 10.000 mAh-es power bank jó szolgálatot tehet mellette. Még egy dolog érdekelne. Sok helyen írják, hogy vízálló és azt is olvasom, hogy cseppálló. Tehát ha beviszem egy matracon vízbe és véletlen belegurul, akkor vége a hangszórónak? Elmerül vagy lebeg a víz tetején/beázik? Hogyan kell ezt érteni a gyakorlatban? Persze nem víz alá szeretném nyomkodni, de azért jobb tisztában lenni az ilyenekkel
-
LanyUs
őstag
Jbl Extreme tulajok közül meg tudja valaki erősíteni az audioextremen talált véleményt? Név nélkül másolom be ide, de ha igaz, akkor messze elkerülöm a terméket: "Mikor megveszed egy álom! Jól szól, hang teljesítményben kifogástalan 2 év után is! DE VISZONT 1-2 év alatt az elektronikája teljesen beszarik!!! Értem ezalatt a töltést, szinte az összes ismerősöm kínlódik vele! Az enyém már két éves, és egyszer csak nem lehet teljesen feltölteni, a kis izzók villognak folyamatosan a négyesig megy aztán egy idő múlva vissza esik a hármasra! Ezáltal már keveset bír is a hangszóró! A kisebb fajtái is lefagynak végleg, vagy kapcsolgat, aztán csak végleg elsötétült!"
Az extreme digin pedig "alapzúgás"-t ír valaki, ami típushiba. Egy 90e Ft-os cuccnak ennyi típushibája lenne?
-
LanyUs
őstag
[link]
JBL Charge 2+ vízálló, Bluetooth hangszóró 30.000 akcióban.Én egy ilyet használok [link] MOJO Buzz Bluetooth kosarazni, kinti edzéshez szoktam vinni. A sub-hoz szokott fülemnek eléggé harmatos, de a célnak megfelel 10e-ért vettem. Balcsiba is be szoktam vinni rágumizva a matrac fogantyúra
A vízben a nyílt téren a közelében és 1 méteres körzetben oké, messzebb elfogy
Persze nem is arra való
Ennél lejjebb a sok nyekenyóka szarért pénzt nem adnék.
Bár a mojo után a charge 2+ is nagy ugrás lenne, de úgy vagyok vele, hogy ha ugrok, akkor megugrom a legnagyobb lépcsőt az xtreme-re ami még akcióban is 80eBenti kardió edzéshez laptop/teló erősítéshez [link] LAS260B -t használunk ami meghajtva már támogatja a mozgást. Mivel nincs sub nem zavarja annyira a családtagokat és viszonylag hordozható is.
-
LanyUs
őstag
Szoktam bizony és az új cuccokat néha bolti ár fölé vagy közel azonosan lövik be. Van, aki 2e Ft-tal olcsóbbra. Ezek a 20.000 Ft körüli termékeknél tapasztaltam. Magasabb ársávban gondolom jobban nyílik az olló. Ezekben az esetekben általában várok a megfelelő bolti akcióra és bolti akciós ár alá ajánlok minimum 5e Ft-tal. Ha nem adja megveszem a boltból.
-
LanyUs
őstag
A kockák mindig lehurrogták a bluetooth technológiát, ezért féltem tőle. Viszont itt nem komolyzenét vagy rock koncertet hallgatok, hogy a minőség annyira fontos tényező legyen. Szóljon dinamikusan és ha tud adjon valamennyi mélyet is. Mindennek megvan a helye. És ha valaki a lámpába épített hangszóró/égő-t hallgatja, mert designos és kényelmes, akkor lelke rajta.
Ellipszis tréner elé pedig vettem a páromnak egy [link] 2.0 CSATORNÁS, 100W-OS HANGPROJEKTOR BLUETOOTH® CSATLAKOZÁSSAL LAS260-at. Egyszerűen imádja. Bemegy edzeni és telefonról vagy laptopról tolja rá a zenéit.
-
LanyUs
őstag
Használtan vettem egy vadonatúj [link] MOJO Buzz Bluetooth-os hordozható időjárásálló hangszóró, narancs. Szerencsére akkor 16.990-re volt akciózva extreme, ezért 10-est adtam érte ( amúgy sem bízok semmilyen használt cuccban, de ez valóban bontatlan volt ). PH teszt [link]
Olcsóbb cuccokat is tesztelgettem ismerősök által, de alig szóltak jobban a telefonomnál. 1.500-ért pedig nevetséges amit tudnak.
Méretéhez képest egész jól szól ( na és persze ez a baromi relatív
). Kocsiban és szobában is van subom. Még a méllyel is próbálkozik persze korlátoltan
Viszont kisebb összejövetelek, bográcsozás vagy akár kinti kondi/sport tevékenységhez tökéletes. Csak bedobom a táskába, kiveszem, csatlakozás és annyi. 8 órát lazán megy. Strapabíró gumis burkolat. Best cucc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- VPN topic
- Gamepad
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest