- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
Hirtelen ezeket találtam, amik nem voltak (számomra) noname márkák. (Bár ez is kérdéses, hogy a név számít-e egyáltalán ezeknél a termékeknél ...)
És melyik JBL -re gondolsz, mert 2 is van.
(Gondolom a drágábbra ...)
Az olcsók között nem érdemes nézegetnem? A GO vagy a Sony nem érik meg az aránylag alacsonyabb árukat?
Ill. annyival jobb a Flip2, hogy megéri rádobni azt a + 60 - 80 % -ot?
Igazából félek, hogy így nagyon el fogunk szállni az árral, mert majd annál is lesz, ami mondjuk 50% -al drágább, de még jobban szól és így tovább. Én meg egyelőre szeretném minnél olcsóbban megúszni, a lehetőségekhez képest a leg normálisabb hangszóróval.
Tehát nem ragaszkodom a leg olcsóbbhoz, de a leg jobbhoz sem. (Hiszen akkor valami baromi drágát kellene vennem ...) Keresem a legjobb kompromisszumot, ahol a legjobb az ár érték arány úgy, hogy nem költöttem el egy talicska pénzt, de amit vettem, az normális cucc a maga szintjén és nem kidobott pénz, ami elment rá.
Hát kb. ennyi. (Ezért is néztem a márkásabb cuccokat, bár lehet, hogy nem számít annyira, de ugye én nem igazán értek hozzá.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest