Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• LanyUs

őstag

válasz Vagany #3204 üzenetére

A marketinggel igazad is van. Nincs is ezzel semmi probléma. Egyedül ezt a videót vétózom meg ( nem Téged ), mert a tapasztalatom messze nem ezt mutatja, ami ott hallható. Alatta pedig a hsz-ek is alátámasztják ezt. Ha visszaolvas valaki lassan az jön le neki, hogy az Extreme egy sz.r pedig messze nem az. Zenei stílus függvénye is természetesen. Plusz én el is várom, hogy 3 év alatt minimum fejlődjön már annyit a technika, hogy ugyanazt a szintet alacsonyabb áron vagy ugyanazon árért magasabb szintet produkáljon egy termék ( most tekintsünk el a Ft ingadozástól ). Tehát ebben semmi meglepő nincs, sőt ez a normális. Külföldről sokan nem szívesen vásárolnak. Félnek Tőle. Ez teljesen érthető hozzáállás. Én pl. 60e-et adtam az extrem-ert újan bontatlanul és éppen az akasztós hordozhatósága miatt viszi a zászlót a többi előtt. Nem igaz, hogy a többire nem lehetett tenni valami hasonló megoldást. Az okostojást tudod a tipikus fullon bömböltetőkre értettem, aki csodálkozik, ha felforr a víz, amikor fél órát drifttel a kocsival :D

Új hozzászólás Aktív témák