Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
őstag
A marketinggel igazad is van. Nincs is ezzel semmi probléma. Egyedül ezt a videót vétózom meg ( nem Téged ), mert a tapasztalatom messze nem ezt mutatja, ami ott hallható. Alatta pedig a hsz-ek is alátámasztják ezt. Ha visszaolvas valaki lassan az jön le neki, hogy az Extreme egy sz.r pedig messze nem az. Zenei stílus függvénye is természetesen. Plusz én el is várom, hogy 3 év alatt minimum fejlődjön már annyit a technika, hogy ugyanazt a szintet alacsonyabb áron vagy ugyanazon árért magasabb szintet produkáljon egy termék ( most tekintsünk el a Ft ingadozástól ). Tehát ebben semmi meglepő nincs, sőt ez a normális. Külföldről sokan nem szívesen vásárolnak. Félnek Tőle. Ez teljesen érthető hozzáállás. Én pl. 60e-et adtam az extrem-ert újan bontatlanul és éppen az akasztós hordozhatósága miatt viszi a zászlót a többi előtt. Nem igaz, hogy a többire nem lehetett tenni valami hasonló megoldást. Az okostojást tudod a tipikus fullon bömböltetőkre értettem, aki csodálkozik, ha felforr a víz, amikor fél órát drifttel a kocsival

Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Steam Deck
- Androidos fejegységek
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Gigabyte Gaming A16 CVHI3HU894SD (Bontatlan)
- Samsung Fold 5, gyöngyházfehér színben, szép állapotban!
- iPhone 15 Pro MAX 256 GB, fekete, hivatalos garancia, 92% akku, tökéletes állapotban!
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest