- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Mobil flották
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
őstag
A marketinggel igazad is van. Nincs is ezzel semmi probléma. Egyedül ezt a videót vétózom meg ( nem Téged ), mert a tapasztalatom messze nem ezt mutatja, ami ott hallható. Alatta pedig a hsz-ek is alátámasztják ezt. Ha visszaolvas valaki lassan az jön le neki, hogy az Extreme egy sz.r pedig messze nem az. Zenei stílus függvénye is természetesen. Plusz én el is várom, hogy 3 év alatt minimum fejlődjön már annyit a technika, hogy ugyanazt a szintet alacsonyabb áron vagy ugyanazon árért magasabb szintet produkáljon egy termék ( most tekintsünk el a Ft ingadozástól ). Tehát ebben semmi meglepő nincs, sőt ez a normális. Külföldről sokan nem szívesen vásárolnak. Félnek Tőle. Ez teljesen érthető hozzáállás. Én pl. 60e-et adtam az extrem-ert újan bontatlanul és éppen az akasztós hordozhatósága miatt viszi a zászlót a többi előtt. Nem igaz, hogy a többire nem lehetett tenni valami hasonló megoldást. Az okostojást tudod a tipikus fullon bömböltetőkre értettem, aki csodálkozik, ha felforr a víz, amikor fél órát drifttel a kocsival
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest