- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siamiáu
tag
Na tehát megvettem a Sony srs xb40-et 50 ezerért(akciós volt), Sony márkaboltból.
Hát szerintem lenyűgöző nem csalódtam benne. A hangerő több, mint elég... fél hangerőn is rendesen szól, de igazából kint az udvaron medence mellett kb 30-40%-os hangerőn szól. Ami nagyon tetszik benne, hogy kishangerőn is rendesen van benne basszus (jobban, mint az xtremeben). Egyszer merült le, nagyjából 16 órát szólt, de ebből 3 órát éget a világítása is ( úgye kell egy pár töltés mire eléri az akksi a max kapacitását), a töltés kb 3 óra. Lényegében én csak az " extra bass" funkcióval használom, hát rendesen kiemeli a mélyeket és dob a basszuson.
Összgezve:
Ha veszel egy ilyet az Xtreme helyett, nem fogsz csalódni, de ha 60 ért tudsz venni új Xtremet ( meg úgye, ha van egy Xtremed akkor összetudod kapcsolni őket, de ha ez nem érdekes akkor szerintem nyugodtan veheted 50ért a Sonyt). Szerintem nagy előnye a Sonynak a kishangerőn is jó basszus, plusz ez " csak" másfélkiló, szerintem megéri átgondolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- PlayStation 5
- VR topik
- Lexus, Toyota topik
- iPhone topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest