- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Magisk
- A nehézségek ellenére is készül a Black Shark 6
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Maxximus #2863 üzenetére
Miért húzok én is bárkit? Bluetooth hangszorót tudtommal az ember hordozhatóság miatt vásárol.
Van jó pár ismerősöm akinek van, van aki horgászni is kiviszi zenét hallgatni. Én is vittem mikor nyársaltunk, jó akkor háttér zajként hallgatni. Nem kell kivinni egy komplett hifit meg kábelekkel bajlódni csak hogy zenét hallgasson az ember. Én esetleg még a tánc videóm felvételénél használom, mert hát oda kell a basszus meg a jó hangerő hogy túl harsogja. De egy ismerösőm akinek Charge 2 van mindenhol hallgatja még a utcán is, szóval vegyesek a felhasználások. Én ha lakatlan területen kerékpározok akkor hallgatnák valamit ami hordozható és jól is szól.Csak a Sonym ami most van nem igazán kompakt és hordozható 34 cm és majd nem 2 kg.
Egy olyan kéne amin van akasztó és akkor bicikli kormányra is lehet akasztani. Már gondolkodom lehet veszek egy Jbl Go-t!
könnyű kicsi és aránylag jól is szól!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest