Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SupernovaHUN

    csendes tag

    Megtörtént, amire számítottam is. A srác valóban 20 ezerért vette azt a JBL-t és egy kurva forintot sem engedett a 28.900-ból. Jó, hogy még nem értem oda ahol találkoztunk volna.
    De mostmár visszanéztem HA-ra és "valahogy" megszaporodtak a 28-35(!) ezer forintos ajánlatok bontatlan, garanciális Charge 2+ra.

    Elszakadt a cérna. Hát mi a faszom ez a tirpák suttyóság, ez a nyerészkedés?! Felvásárolják az egész kurva készletet ezek az élettelen pénzéhes gyehennáravalók és aki meg tényleg magának, saját használatra venné azt a hangszórót, annak meg nem marad... Dögölne ki az összes. Egyébként 28.900-at megért volna nekem, de most, hogy kiderült, ő is csak ki akar használni engem, elvből sem veszem meg tőle. Ez volt anno is, amikor a Tesco leárazott néhány Battlefield 1-et 12 ezer forintra. Felvásárolták nyitáskor és kirakták jófogásra, hardverapróra darabonként 8 ezres haszonnal.

    Undorító ez a hozzáállás, nekem konkrétan lelkiismeretfurdalásom lenne, ha ilyet tennék...

    Szerencsére a Telekom szerint még "újabb készlet várható", különben elmennék és bemutatnék ennek a fasz eladónak. Na kézcsók.

Új hozzászólás Aktív témák