- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- MIUI / HyperOS topik
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
őstag
válasz
holozis_HUN #2956 üzenetére
Egy ilyen szép hajóra dukálna egy beépített hifi
Tetszik a szekér
Ghard: kíváncsi lennék ha szétkapnák a többi terméket mit találnálak. Kicsit olyan érzésem van ilyenkor, amikor kijelentik, hogy a Peugeot szar, mert ... közben meg eladtak belőle milliót és ezért több a hibás példány. Épp tegnap a 2 km-es Bmw X5-öt láttam tréleren szervízbe indulni.
Ui.: én családi házban lakom, ezért kint használom ezeket a blue cuccokat, de 50% fölé még nem hajtottam az Extreme-t, mert zavarja a környezetet. Társaságban beszélgetéshez még a Mojo buzz is sok. Többeknél olvasom ezt a max. hangerő dolgot. Inkább kertben, szántón vagy nagyobb gym pályákon tudom elképzelni. Ott viszont már vagy komolyabb cucc kellhet vagy sport füles. Bulin jutottam el már hálózatos erősítőnél overload feliratig, akkor mit várunk egy ilyen hordozható eszköztől. Nem várunk esetleg túl sokat tőlük? Szerintem a 100%-on hajtás hosszú távon már nem rendeltetésszerű használat. A kocsit sem pörgetem szabályzásig minden sebességben...
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- iPhone topik
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Új Samsung 15 GalaxyBook 3 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest