- Redmi Note 13 4G
- iPhone topik
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
őstag
Használtan vettem egy vadonatúj [link] MOJO Buzz Bluetooth-os hordozható időjárásálló hangszóró, narancs. Szerencsére akkor 16.990-re volt akciózva extreme, ezért 10-est adtam érte ( amúgy sem bízok semmilyen használt cuccban, de ez valóban bontatlan volt ). PH teszt [link]
Olcsóbb cuccokat is tesztelgettem ismerősök által, de alig szóltak jobban a telefonomnál. 1.500-ért pedig nevetséges amit tudnak.
Méretéhez képest egész jól szól ( na és persze ez a baromi relatív
). Kocsiban és szobában is van subom. Még a méllyel is próbálkozik persze korlátoltan
Viszont kisebb összejövetelek, bográcsozás vagy akár kinti kondi/sport tevékenységhez tökéletes. Csak bedobom a táskába, kiveszem, csatlakozás és annyi. 8 órát lazán megy. Strapabíró gumis burkolat. Best cucc
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest