- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
őstag
[link]
JBL Charge 2+ vízálló, Bluetooth hangszóró 30.000 akcióban.Én egy ilyet használok [link] MOJO Buzz Bluetooth kosarazni, kinti edzéshez szoktam vinni. A sub-hoz szokott fülemnek eléggé harmatos, de a célnak megfelel 10e-ért vettem. Balcsiba is be szoktam vinni rágumizva a matrac fogantyúra
A vízben a nyílt téren a közelében és 1 méteres körzetben oké, messzebb elfogy
Persze nem is arra való
Ennél lejjebb a sok nyekenyóka szarért pénzt nem adnék.
Bár a mojo után a charge 2+ is nagy ugrás lenne, de úgy vagyok vele, hogy ha ugrok, akkor megugrom a legnagyobb lépcsőt az xtreme-re ami még akcióban is 80e
Benti kardió edzéshez laptop/teló erősítéshez [link] LAS260B -t használunk ami meghajtva már támogatja a mozgást. Mivel nincs sub nem zavarja annyira a családtagokat és viszonylag hordozható is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Philips Hue LightStrip Plus v4 1m extension
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A vízben a nyílt téren a közelében és 1 méteres körzetben oké, messzebb elfogy
Persze nem is arra való
Ennél lejjebb a sok nyekenyóka szarért pénzt nem adnék.