Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagany
őstag
Lehet, hogy igazad van, de itt igazából a túlárazásról volt szó, nem is a hangminőségről/esetleges hibákról ez tényleg lehet egyedi eset is. Ennek fényében viszont a két eszköz simán összevethető. Én sem nézek utána mindennek amikor vásárolok van amire nincs igényem, időm, energiám, nem érdekel és elfogadom, hogy adott esetben drágábban vettem meg valamit, ez van. De ez a fickó azért rengeteg tapasztalattal rendelkezik nagyon sok hangszórót látott/hallott/tesztelt és nagy valószínűséggel objektív amennyire lehet.
"Amúgy is ki az az okostóni, aki 100%-on hallgatja állandóan, mert arra a hangerőre már normális kültéri hálózatos cuccot illik venni nem ilyen Fine-okat meg Extremeket"
Hálózatos cuccot sok helyre nem tudsz vinni (túrázás kint az erdő közepén esti partyra szerezz már 230-at), épp ez a lényege a BT-s cuccoknak. 100%-on sem kell járatni, mert nem egészséges. De visszatérve a túlárazásra ez mégis egy szakmai topik, aki ide benéz az azért teszi, mert valamennyire utána akar nézni a dolgoknak, nekik pont nem árt tudni, hogy vehetnek a JBL extreme-mel egy kategóriájú cuccot feleannyiért, mert a jbl túl van árazva és ne legyen olyan "okostóni", hogy extreme-et vesz. Én csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy a nagy cégek rengeteget költenek reklámokra, az ismertség növelésére, stílus, arculat kiépítésére, kialakítására, de ennek ára van, igen jelentős és néha kisebb cégek is letesznek olyan minőséget az asztalra esetleg jobb áron ezeket kell figyelni ez a lényege a tudatos vásárlásnak. Ezzel együtt akciókban (pl coop-os Telekom) ki lehet fogni jóárasítva sokmindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Windows 11
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- További aktív témák...
- Precision 7560 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- Precision 5560 27% 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő