- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
Werkly
őstag
SIM kártya csak Lidl üzletben vásárolható?
Rendelni online kiszállítással nem lehet?
Egyenleget csak áruházban lehet tölteni?
Ha vezetékesről hívnak Blue-s számot azt 30-as T-snek könyvelik el vajon? Kösz! -
Werkly
őstag
Szerintem nulla az ügyintézés! PDF emailes dolgot visszadobták mondván aláírás legyen eredeti! Múlt pénteken föladtam márkaváltási igényemet mai napig semmi! Nem is erőltetem tovább, hogy ügyfelük legyek! Részemről ez így elfogadhatatlan!
-
Werkly
őstag
Küldött egy SIM-et a Blue márkaváltás miatt de a régi kártya aktív az új PIN megadás után nincs szolgáltatást ír! Teendő?
-
Werkly
őstag
Hát akkor végleg hitványak!
Azt írta egy koszos szó szerint koszos cetlire ami a borítékban volt, hogy futár visszaérkezését követően keressük! Addig régi SIM-et hagyja! Ez volt két napja! Az új SIM nincs szolgáltatást ír mivel inaktív. Ha ma sem hívnak akkor piros vagy kék cégnél veszek egy feltöltőset. Hihetelen! Fölhívom őket (T) egyelőre nem tudnak segíteni! Namármost akkor milyen ügymenet ez de őszíntén? Vicc kategória! -
Werkly
őstag
Egy Blue SIM hátuljáról tudnátok fotót feltölteni? Kösz!
A nő azt mondta ha majd a futár visszaviszi a számlát akkor aktiválnak és keresnek. 2 nap alatt nem ért vissza a futár? Mondtam is neki, hogy ha ma nem lesz aktiválás akkor tárgytalan a kártyamizéria részemről!
Kösz, hogy próbáltatok segíteni! Kinél így kinél úgy jött össze a váltás! Nem problémázom már rajta! -
Werkly
őstag
Ismerős márkaváltás keretében tett szert Blue Mobile SIM kártyára. Így is 0 HUF az 1GB NET ha megigényli? Mert honlapon 1290 a NETcsomagoknál az infó.
Aktív témák
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- Szólánc.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest