- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
joelke HU
senior tag
Igen. Váltottam. A blues számom ma már dominóban van. Igaz a csaj a telekomnál el akart hajtani, mondván nagyon macerás és sok idő. Mondom kívárom. De csak annyi volt, hogy felhívott egy számot oda bediktálta az adataimat majd vennem kellett egy sim kártyát és utána visszahívta azt a számot és ott beaktiválták a számomat az új kártyára. Ennyi.
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
bakbéka
tag
Megvárom én is,attól függetlenül felhívtam az ügyfélszolgálatot mert a régi személyimet elhagytam amelyiket regisztráltam a blues kártyámat.
Lett új személyim és megkérdeztem hogy most akkor mi van?
Mert a személyigazolvány számom megváltozott,adat módosító nyomtatványt kell kitöltenem és elküldenem.
Na persze,hogy rákérdeztem az adat egyeztetésre is,rendes csávó volt segítőkész és tudta miről van szó,de ő sem tudta mikor és hogy lesz.
Csak annyit mondott tájékoztatva leszünk.
Attól félek,hogy kitalálják ,hogy el kell menni a személyesen a központjukba!
Vagy a telekomhoz ott meg kidobnak mint.....
Aktív témák
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- Óra topik
- Windows 10
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby rádiós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!