- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoszo75
aktív tag
válasz
chaosmonger #546 üzenetére
Igen, valóban nagyon nyögvenyelősen ment a dolog. Na de majd ha megérkezett a pénz csak akkor lehet kijelenteni hogy "megoldódott".
-
chaosmonger
tag
válasz
szoszo75 #545 üzenetére
Akkor viszonylag jól végződött, de azért engem ez az alkudozás eléggé elszomorít, Mert ha repedt burkolattal érkezik, vagy más esztétikai hibával akkor ok, de egy alap funkciójában hibás terméket azt cseréljenek ki, javítsák meg vagy adják vissza az árát ! Ne azon múljon már a visszatérítés hogy ki mennyire kitartó. Ráadásul nem is valami 3. féltől származó ismeretlen márka, hanem BW ami elvileg a 'saját' márkájuk.
Tényleg jó cuccaik vannak, sok BW termékem van és szerencsére eddig mindennel elégedett voltam, de ez hatalmas fekete pont nekik. -
szoszo75
aktív tag
Igen, mindenképpen megnézetem. Legyen neked igazad.
Már címet is adtak hogy küldjem vissza a cuccot, de persze előtte adjam meg nekik hogy mennyi lenne a szállítási költség. Meg hogy ne küldjem se DHL, EMS,TNT,UPS-el. Semmivel nem küldöm, írtam nekik hogy simán küldve egyszerű postával is közel a termék értéke a szállítási költség. A következő válaszukban a 11200 Ft-ot feltornászták 12000-re.
Ja azóta meg persze folyamatosan akciózzák le a terméket.
-
Danecay
addikt
válasz
szoszo75 #542 üzenetére
Mivel láthatóan nem cél az, hogy visszaküld a terméket, lehet érdemes lenne azért óvatosan szétszedni, ki tudja, lehet valamilyen bagatell hibája van csak, vagy elvinni valakihez aki ért hozzá. Lehet egy forrasztás kérdése az egész, így még a 11200Ft- is elfogadható ajánlat lenne
-
szoszo75
aktív tag
Elkezdődött az alkudozás. Elsőnek nevetséges 6700 Ft visszatérítéssel próbálkoztak. Ezt kapásból elutasítottam, a következő tét 11200 Ft. Ez kb. a termék árának fele. Én még emeltem a tétet, indoklásul hogy így konkrétan számomra használhatatlan, élvezhetetlen a minősége. De egyébként így tényleg szar.. Mono soundbar... Pff.. Meglátjuk mit lépnek harmadszorra.
-
szoszo75
aktív tag
válasz
chaosmonger #540 üzenetére
Igen róluk. Még egyezkedünk.
-
szoszo75
aktív tag
Ez egy retardált banda, vagy csak hülyének tettetik magukat. Már 2 videót is küldtem nekik a hibáról de nem fogják fel vagy nem akarják. Uzoljára jön egy ilyen válasz hogy ha nem sikerült megoldást találni a problémára keressem bátran az ügyfélszolgálatot.. Mi van????? Irtam hogy semmi nem történt a hiba továbbra is jelen van, a 18 hó garit érvényesíteném és kapják össze magukat.. Ekkora egy barmokat..
-
himpike
aktív tag
BlitzWolf BW-GP1
Erre a tápra sikerült rátalálni ma jó áron de nem tudom milyen tápegység ez valójában... Ki gyárthatja a belsejét? -
Danecay
addikt
válasz
szoszo75 #534 üzenetére
Szia!
ITT vannak ismertetve a garanciális feltételek, úgyhogy érvelni és hivatkozni erre lehet. Na most, hogy egy 22e Ft-os terméknek az árát visszatérítik e úgy mint az én 10e Ft-osomét, a nélkül, hogy vissza kelljen küldeni magát az árut, arra én is kíváncsi vagyok, főleg, hogy a Te esetedben nagyobb a javítás lehetősége. Jó kérdés, hogy amennyiben mégis vissza kell küldeni, úgy a Banggood vállalja e, vagy beszáll e a szállítási költségbe?
Majd írd meg mire jutottál, érdekelne.
-
szoszo75
aktív tag
Szia. Igen erre 18 hó gari van elvileg, ez nem aksis. Akcióban vettem, alig volt több 22 ezer Ft-nál, na persze ezt sem szeretném bukni. Már elindítottam a panaszt, videót is feltöltöttem. Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz belőle, ez a garancia egyáltalán mire jó.. Visszaküldeni nem éri meg, kérdés hogy ezt lehet javítani valamint az mennyibe fájna...?! Mivel érdemes érvelni vagy erősködni ha nem lennének túl együttműködőek?
-
Danecay
addikt
válasz
szoszo75 #532 üzenetére
Szia!
Fentebb leírtam a sajátomat. Jelezni kell a support oldalon, amivel mondjuk eleve gondom volt, minden bizonnyal Youtube videót kell csinálni a jelenségről és elküldeni nekik. Esetemben egy ~10e Ft értékű fülesről volt szó, aminből 5e ft-ot akartak csak visszatéríteni, de egy kis fejmosás után másnapra már teljes pénzvisszatérítést ajánlottak fel, amit már természetesen elfogadtam, és a terméket sem kellett visszaküldeni. Mondjuk a Te esetedben egy drágább termékről van szó. Amennyiben a Banggood-ról vásároltad, és nem volt feltüntetve a termék adatlapján, érdemes tudnod, hogy mivel nem akkumulátoros terméről van szó, legalábbis ahogy hirtelen ránéztem, 18 hónap garancia vonatkozik a termékre. Amennyiben mégis lenne venne aksi, úgy 12 hónap.
-
szoszo75
aktív tag
Üdv.! Tegnap érkezett meg a BlitzWolf® BW-SDB1 Pro soundbar. Ma kipróbáltam de sokáig nem örülhettem mert az egyik oldali hangszóró már nem szól. Most írtam nekik panaszt bár nem tudom mi várható, mit tudnak vagy fognak csinálni. Valakinek tapasztalata ilyennel kapcsolatban vagy konkrétan a termékkel kapcsolatban?? Visszaküldeni nyilván nem éri meg az egész így meg bukó de rendesen......
-
peeat
tag
sziasztok
van valakinek tapasztalata blitzwolf® bw-sd8 szivargyújtós töltővel kapcsolatban ?
80-90w terhelés melett -
Mardel
őstag
Megjött az AirAux AA-BT2.
Minden úgy működik ahogy elterveztem.
Tabletre AirAux rádugva, a BlasterX G6 optikán a BW-BR7-re RX módban. AirAuxon kétszer nyomva az A vagy B gombokat lehet váltani a Bluetooth codec közül, alapból AptX HD-val megy, játékhoz AptX LL-el használom.Annyi a kis kellemetlenség, hogy a Huawei Matepad Pro tabletről le kell venni a szilikon tokot, csak úgy lehet rádugni az AirAux donglet.
-
Danecay
addikt
Viccesek ezek!
Írtam, hogy természetesen nem fogadom el a fél áras visszatérítést, na és persze hivatkoztam a garanciális feltételekre, és mellesleg megjegyeztem, hogy ilyen alkudozásokkal ne rontsák már az oldal jó hírét. Erre mára már egy teljes áras pénzvisszafizetést ajánlottak fel
Persze majd akkor lesz teljes az öröm amikor ez vissza is érkezik majd a számlámra.
-
Danecay
addikt
Nálam éppen egy egész éjszakás töltés után jött elő, és azon gondolkodtam, hogy teljesen le kellene meríteni
Egyébként marha jó fej a Banggood, egy 2,5 hónapos termékre, amit szerintem nem használtam többet 5 óránál összesen, felajánlottak egy kb 50%-os pénzvisszatérítést, miközben a garanciás feltételeknél a következőt írja:"Product Quality Guarantee Policy:
The warranty periods of BlitzWolf & BlitzHome Product with battery and without battery are 12 months and 18 months respectively"
Arról már nem is beszélve, hogy a hibabejelentő oldalukon el sem tudtam nekik küldeni a problémát, mert arra panaszkodott, hogy minimum 2 és maximum 1000 karakter lehet az üzenet, ami a beépített karakterszámláló szerint teljesen belül volt minden korlátozáson. Végül egy operátoron keresztül Messengeren sikerült rögzíteni a hibát. Ma pedig az "&" karakterrel, ami a Policy-s leírásukban szerepelt, nem boldogult a felület, mert attól kezdve levágta az összes szöveget amit a válaszüzenetem tartalmazott, egészen addig amíg át nem írtam "and"-re. Azért ez ez már elég vicces. Pontosabban bosszantó, de egy ilyen oldaltól viccesen elfogadhatatlan hiba. -
Danecay
addikt
Sziasztok!
Tavaly decemberben vásároltam egy BliTZWOlF BW-FYE15 füles, amivel nem is volt gondom eddig, de aztán most egyik napról a másikra valamiért kitalálta, hogy külön eszközként kezeli a jobb ill. a bal fülest, ennek megfelelően 2x is jelenik meg a Bluetooth eszközök között, és mindig csak az szól amelyiket kiválasztom. Ilyen jelenségről olvastam itt is korábban, és nem is biztos, hogy ez a működés rendellenes, hacsak nem olyan szempontból, hogy nem én idéztem elő, elvileg. Na végül addig nyomkodtam, hogy valahogy csak sikerült egymáshoz párosítanom a jobb és a bal oldali fülest és már szól mindkettő, viszont az óta, a bal oldali füles halkabban szól, ami nem kicsit zavaró. Továbbá, eddig amennyiben visszatettem a fülest a tokba, automatikusan leállította a zenét és ha jól rémlik le is csatlakozott. Na most ezt sem csinálja.
Van valakinek ötlete, megoldása a problémára? Előre is köszi!
-
Stimpy001
aktív tag
Jelentem, a FYE-7 fulesem tobb mint 2 evvel a vasarlas utan is kivaloan mukodik, nem szandekozik elpusztulni. A minap veletlenul benne maradt az edzos gatyam zsebeben tok nelkul, ki lett mosva, es a gatya zsebeben volt a szariton 2 napig. Mar kezdtem masik fuleseket nezegetni, mondom ennek tuti annyi...hat nem, tulelte, tokeletesen mukodik es mintha a hangzas is kicsit jobb lenne mint elotte.
Tovabbra sem talaltam jobb fulest, az en zenei izlesemhez tokeles (leszakitja a fejed a bass).
Aki mostanaban keres fulest annak batran ajanlom a tipust, a mai napig megallja a helyet minden tekintetben. -
Mardel
őstag
Sziasztok!
Adott egy probléma, hogy Huawei Matepad Pro nem támogatja az AptX codecet (AptX LL kellene) az USA bojkott miatt, csak AAC, SBC.
Sajnos nincs hozzá custom android rom sem.Láttam van a Blitzwolfnak van egy AIRAUX AA-BT2-je ami type C dongle.
A kérdés az, hogy ha tabletre kötöm a donglet akkor látja a Blitzwolf BW-BR7 RX módban?
Igazából játékra kellene és digitális jelet kéne továbbítani a BlasterX G6-ra ami DAC-ként és hang processzorként lenne felhasználva és arra lenne kötve a fejhallgató.
Közvetlen a BlasterX-et korábban rá tudtam kötni a tabletre USB OTG-vel csak úgy picit kényelmetlen a játék meg gyorsabban merült a tablet mert a G6--on csak 1 db micro usb bemenet van ami árammal is ellátja a G6-ot. -
bigrob
őstag
Sziasztok!
Google Pixel 6-hoz keresek egy hálózati adaptert.
A gyári adaptere:
PD 20V⎓1.5A, 15V⎓2A, 5V/9V⎓3A;
PPS 21V⎓1.5A. 11V⎓3ATudnátok ajánlani valamit ami ennek megfelel?
Köszönöm! -
bl4ze
veterán
válasz
Viktor0610 #514 üzenetére
Igen, ez ugrott be nekem is. Deszt.víz van itthon, kimosom teljesen a tartályt, és megnézzük.
Más ötlet nekem sem igen van egyelőre... -
-
bl4ze
veterán
Hölgyek, urak van valakinek BW-SH5 párásítója ?
Pár hete használjuk de elkezdett "büdösödni"
Párásításkor kellemetlen, büdös a víz. Csapvízzel van használva, már a tartály sem jó szagú.
Az illó olajos rekeszbe tök mindegy milyen illat megy, elnyomja ez a büdös víz szag...Van valakinek ötlete?
Volt már kimosva a tartály... nem igen segített
-
-
BW-IS22 vel kapcsolatban van tapasztalatom lehet keresni. Kis cikket írni nem látom értelmét, ez már nem az a Ph/Logout.
-
Hompi01
tag
Sikerült. Ecettel pucoltam ki azokat a kis kivehető membránokat. Tökéletes.
-
Hompi01
tag
Sziasztok blitzwolf bw fye7 típusú fülesem harangját levettem majd megpucoltam. A bal oldali halk lett utánna. "Zsír" mehetett bele? Válaszokat előre is köszönöm.
-
need
addikt
Sziasztok..
November végén vettem a feleségemnek egy BlitzWolf® BW-FYE7 vezeték nélküli ketyerét..
ami mai napig működött itt van most nálam hogy foglalkozzak vele az éjszaka..
Nekem elsőre úgy tűnik hogy a bölcsőt nem tölti fel 1 órája van feltéve tölteni de csak 1 pötty világít nincs benne a füles.. ha bele teszem életre kell de csak rövid időre utána olyan mint ha le lenne merülve..és ki is kapcsol..
Ehhez lehet venni külön töltődobozt..? vagy felesleges ezzel szenvedni..? -
BW-IS22 van valakinek? Aktívan, SIM kártyával.
-
Jarod1
veterán
válasz
tpeti810203 #502 üzenetére
Smart life al próbálod?
-
tpeti810203
csendes tag
Sziasztok! Bangoodon vásároltam egy blitzwolf bw lt33as led szalagot és sehogy nem tudom rarakni az alkalmazásra. Ha nyomom a mod gombot 5masodpercig (ahogy irva van) csak kikapcsol. Sehogy nem akar alaphelyzetbe allni(villogni)
Már az idegbaj kerülget tőle. Ja kinai van. Segitsetek légyszi! Mit csinalok rosszul? -
sumi4623
tag
Sziasztok!
Megtudnatok mondani hogy a Blitzwolf GW-GC1-2-3-4-5 szekek kozott mik a kulonbsegek? Mert arban nem sok van.
Koszonom a segitseget
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest