- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiZY
tag
Szia!
Olvastam, viszont nálad picit más a probléma. Nálam a baloldali füles nem is kapcsol be. Az első használat után nem voltam képes bekapcsolni. Ami azért elég gáz, mert használat után bepakoltam a tokba, és lezártam. A következő alkalomkor csak a jobb villant fel, mikor elhúztam a tok tetejét, és persze nem is szólalt meg utána a baloldali.Imy:
Meddig töltötted, és milyen adapterről/eszközről?bl4ze:
Lehet párosítási hiba, de kb. semmi leírás nincs arról a csomagolásban, hogy miként lehet resetelni az eszközt. A Banggood support küldött egy lépéssort (a hivatalos BlitzWolf nem, pedig direkt kértem). Többször megcsináltam, de a baloldali nem akart bekapcsolni, kb. a végtelenségig nyomhatom, akkor sem történik semmi.
-
szoszo75
aktív tag
Igen, mindenképpen megnézetem. Legyen neked igazad.
Már címet is adtak hogy küldjem vissza a cuccot, de persze előtte adjam meg nekik hogy mennyi lenne a szállítási költség. Meg hogy ne küldjem se DHL, EMS,TNT,UPS-el. Semmivel nem küldöm, írtam nekik hogy simán küldve egyszerű postával is közel a termék értéke a szállítási költség. A következő válaszukban a 11200 Ft-ot feltornászták 12000-re.
Ja azóta meg persze folyamatosan akciózzák le a terméket.
-
szoszo75
aktív tag
Elkezdődött az alkudozás. Elsőnek nevetséges 6700 Ft visszatérítéssel próbálkoztak. Ezt kapásból elutasítottam, a következő tét 11200 Ft. Ez kb. a termék árának fele. Én még emeltem a tétet, indoklásul hogy így konkrétan számomra használhatatlan, élvezhetetlen a minősége. De egyébként így tényleg szar.. Mono soundbar... Pff.. Meglátjuk mit lépnek harmadszorra.
-
szoszo75
aktív tag
Ez egy retardált banda, vagy csak hülyének tettetik magukat. Már 2 videót is küldtem nekik a hibáról de nem fogják fel vagy nem akarják. Uzoljára jön egy ilyen válasz hogy ha nem sikerült megoldást találni a problémára keressem bátran az ügyfélszolgálatot.. Mi van????? Irtam hogy semmi nem történt a hiba továbbra is jelen van, a 18 hó garit érvényesíteném és kapják össze magukat.. Ekkora egy barmokat..
-
szoszo75
aktív tag
Szia. Igen erre 18 hó gari van elvileg, ez nem aksis. Akcióban vettem, alig volt több 22 ezer Ft-nál, na persze ezt sem szeretném bukni. Már elindítottam a panaszt, videót is feltöltöttem. Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz belőle, ez a garancia egyáltalán mire jó.. Visszaküldeni nem éri meg, kérdés hogy ezt lehet javítani valamint az mennyibe fájna...?! Mivel érdemes érvelni vagy erősködni ha nem lennének túl együttműködőek?
-
Danecay
addikt
Viccesek ezek!
Írtam, hogy természetesen nem fogadom el a fél áras visszatérítést, na és persze hivatkoztam a garanciális feltételekre, és mellesleg megjegyeztem, hogy ilyen alkudozásokkal ne rontsák már az oldal jó hírét. Erre mára már egy teljes áras pénzvisszafizetést ajánlottak fel
Persze majd akkor lesz teljes az öröm amikor ez vissza is érkezik majd a számlámra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Goddess of Victory:Nikke
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Motorola Edge 50 neo tokok 3db
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest