Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kolondrum #589 üzenetére
Újra... Szóval belépek az appban ami tetű lassan indul (azaz nem azonnal mint a Smart life), mellé nem reagálnak az eszközök, ilyenkor app bezár, nem kilép, memória kiürít, újraindítás és megy egy ideig. De igazából akkor lett elegem amikor a külső idegen gyártmányú hőmérő zigbee 3.0 átjáróval fel lett ismerve, de frissítésig nem ment volna. Na mármost a bw app nem frissül tovább. Fél óra alatt minden költözött. 10* jobb a Smart Life.
-
-
Komikaze
csendes tag
válasz
Kolondrum #486 üzenetére
Szia,
Nekem is ilyen BW-SHC3 van, de pár napja használom csak. A mozgásérzékenysége magas, hiába van a legalacsonyabbra állítva, sok a fals riasztás. Egy "csoda" 720p-s kamerát váltott, a képe nagyon jó, viszont pl: FTP mentés nincs ami a régi gagyiban volt és használtam is, a felhő meg csak fizetős saját. -
-
DavidQ
tag
Ma én is megkaptam a kábelt. Elsőre tök jó. Kipróbálva, össze vissza dugdosva úgy érzékeltem ugyanolyan gyorsan tölt bárhogy is legyen a telefonban (Xiaomi Redmi 2), vagy a powerbankban (Xiaomi 10.000mAh). Volt arról is szó, hogy a Samsungok nem fogadják be, ezzel is ellenkeznem kell, barátnőm S3-át hibátlanul tölti. Eddig meggyőzött
. Szerintem hamarosan rendelek egy QuickCharge 2-es töltőt is hozzá, elvileg a telóm is támogatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Le Mans Ultimate
- Vírusirtó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni időjárás-állomás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest