- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
ERipley
tag
válasz
Stimpy001 #303 üzenetére
Van egy csomó motyóm tőlük és pozitív ++ a tapasztalat eddig. A másik versenyzőm a Xiaomi Soundbar-ja lett volna, azon konkrétan nincs HDMI csatlakozó, így biztosan nem támogatja...
Tengerentúli a motyó, vissza biztosan nem küldöm. Marad a BT kapcsolat és morgok magamban, mert így akár a fehéret is választhattam volna...
-
Inestier
csendes tag
válasz
Stimpy001 #291 üzenetére
Köszi a választ!
Még nem teljesen döntöttem el, hogy melyik lesz, de erősen hajlok a 6-os felé. Az FYE6-os azért tetszik jobban, mert maga a fülhallgató kisebb, keskenyebb így mintha nem annyira lógna ki oldalra a fülből. A vízállósága jobb. A töltődoboza meg fényévekkel jobban néz ki, és praktikusabbnak tűnik, hogy egy lapos tégla, amit akár kabát zsebbe is lehet rakni, nem pedig egy henger. Meg az usb c-s töltési lehetőség is egy + pont a 6-os javára. Kicsit érthetetlen számomra, hogy az újabb füles töltődoboza miért sima micro usb-s töltési lehetőséget kapott. -
Sigma7
aktív tag
válasz
Stimpy001 #233 üzenetére
Ahoz valószínűleg jó lesz. Nekem, és most már a fiamnak párosítási gondja nem volt. Egyszer az egyik halkabb volt, de a ki-be kapcsolás megoldotta. Az esetleges párosítási gondokra pedig itt feljebb, vagy kinti fórumokon biztos találsz választ. Én egy Meizu Pop 2-est vettem és az nekem tökéletes. De pont az elektronikushoz lehet, hogy kevesek lennének a mélyei. Viszont ha márkásat veszel, mindenképp probáld ki egy bemutató teremben előtte. Olyan vacak Denont hallottam...
-
V-NeM
újonc
válasz
Stimpy001 #233 üzenetére
Fentebb azért kérnek segítséget a hibákra, mert azt, hogy a füles jó, csak az emberek töredéke írja le (teljesen jogosan). Nekem a fentebbi problémámra azóta sem kaptam választ, a probléma fent áll, de pl semmilyen más telefonnal nem csinálja ezt. Gondolom más helyeken is más gyártók más termékeihez ugyan úgy segítséget kérnek, mert valami rossz.
Egyébként szerintem rohadt jó füleseik vannak, a hármast egy iPhone 5-tel örömmel használom, természetesen nincs a hangminőség egy Apple vagy egy Sennheiser termék szintjén, de azért ezek is jól szólnak. A hetesről van magyar youtubernek tesztje (https://youtu.be/ZykspZE6i8s).Bármit is választassz, használd egészséggel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Medence topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- War Thunder - MMO Combat Game
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- További aktív témák...
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest