- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
chaosmonger
tag
Csak érdekességképpen, van egy BW HL4-es órám, még 2021-ben vettem. Ezt most lecseréltem egy másikra, augusztus 17-e körül jött meg az új. A BW-ot levettem a kezemről, nem volt 100%-on, leválasztottam a telefonról és a polcra raktam, néha ránéztem. Tegnap még fel volt töltve, csak írta hogy alacsony töltöttség, ma reggelre merült le. Vagyis több mint 2 hónapig bírta. Mondjuk amikor használtam, akkor is 3 hetente kellett tölteni.
Most feltöltöm 100-ra, kíváncsi vagyok így meddig tart ki.
-
chaosmonger
tag
válasz
Dalzarus #609 üzenetére
Én pro-t vettem pár hónapja, akkor 17 volt az ára. Jó kis cucc ennyiért.
A game mód az hogy a késleltetést lecsökkenti, plusz áramfogyasztásért cserébe, PC-n nincs jelentősége mert úgyis van vezetékes módja is ahol 0 a késleltetés, telefonon jól jöhet filmnézéskor is, kisebb lesz a késés a szinkronban.
Viszont az árat nem tudom hol nézted, a banggood-on most 14 a BF ára a pronak, igaz ott már simát nem is kapni ha jól láttam. -
chaosmonger
tag
Érdekes nálam semmi gond a BW alkalmazással, gyors és stabil, mondjuk én csak egy airfryer-t vezérlek vele. Próbáltam a Blitzhome-ot is, de nem láttam különbséget így visszatértem a BW-re.
De jó hogy szóba került, nekem eszembe sem jutott hogy generic alkalmazások is működhetnek vele. -
chaosmonger
tag
válasz
counterbill #568 üzenetére
Nekem az air fryert sikerült nagyon nehezen csatlakoztatni, az volt az érzésem, hogy olyan wifi csatornákon kezdi meg a sugárzást amit nem használunk az EU-ban és mire a rendes csatornához ér addigra az app meg befejezi a keresést.
Ez a leírásban nem volt benne, nekem valami hosszú gombnyomással vagy dupla nyomással sikerült rávenni hogy ugorjon a csatornák között, az a baj hogy vagy negyedórát kínlódtam és egyszer csak jó lett és pontosan nem tudom mitől. De azóta is megy stabilan. -
chaosmonger
tag
Ugye az USB-s verziót vetted és nem a jack-eset? Mert az csak sima sztereó.
Nálunk van itthon, nem én használom, de most kipróbáltam, itt felismeri, kapcsolható a térbeli hang, és fel is ajánlja hogy vegyem meg a Dolby Access és a DTS unbound alkalmazásokat.
Persze a térbeli hangzás virtuális, úgy is hirdeti, szóval a keverőben nem fogsz 8 külön csatornát látni, de szerintem 5-6000 Ft-ért ez nem is várható el.
Abban igazad van hogy mivel virtuális, írhatnának rá 100.1-et is, szóval részben biztos marketing. -
chaosmonger
tag
válasz
szoszo75 #545 üzenetére
Akkor viszonylag jól végződött, de azért engem ez az alkudozás eléggé elszomorít, Mert ha repedt burkolattal érkezik, vagy más esztétikai hibával akkor ok, de egy alap funkciójában hibás terméket azt cseréljenek ki, javítsák meg vagy adják vissza az árát ! Ne azon múljon már a visszatérítés hogy ki mennyire kitartó. Ráadásul nem is valami 3. féltől származó ismeretlen márka, hanem BW ami elvileg a 'saját' márkájuk.
Tényleg jó cuccaik vannak, sok BW termékem van és szerencsére eddig mindennel elégedett voltam, de ez hatalmas fekete pont nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest