Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mardel

őstag

válasz Mardel #520 üzenetére

Megjött az AirAux AA-BT2. :DD
    Minden úgy működik ahogy elterveztem. :C
    Tabletre AirAux rádugva, a BlasterX G6 optikán a BW-BR7-re RX módban. AirAuxon kétszer nyomva az A vagy B gombokat lehet váltani a Bluetooth codec közül, alapból AptX HD-val megy, játékhoz AptX LL-el használom.

Annyi a kis kellemetlenség, hogy a Huawei Matepad Pro tabletről le kell venni a szilikon tokot, csak úgy lehet rádugni az AirAux donglet.

• Danecay

addikt

válasz Mardel #526 üzenetére

Nálam éppen egy egész éjszakás töltés után jött elő, és azon gondolkodtam, hogy teljesen le kellene meríteni :)
    Egyébként marha jó fej a Banggood, egy 2,5 hónapos termékre, amit szerintem nem használtam többet 5 óránál összesen, felajánlottak egy kb 50%-os pénzvisszatérítést, miközben a garanciás feltételeknél a következőt írja:

"Product Quality Guarantee Policy:
    The warranty periods of BlitzWolf & BlitzHome Product with battery and without battery are 12 months and 18 months respectively"

Arról már nem is beszélve, hogy a hibabejelentő oldalukon el sem tudtam nekik küldeni a problémát, mert arra panaszkodott, hogy minimum 2 és maximum 1000 karakter lehet az üzenet, ami a beépített karakterszámláló szerint teljesen belül volt minden korlátozáson. Végül egy operátoron keresztül Messengeren sikerült rögzíteni a hibát. Ma pedig az "&" karakterrel, ami a Policy-s leírásukban szerepelt, nem boldogult a felület, mert attól kezdve levágta az összes szöveget amit a válaszüzenetem tartalmazott, egészen addig amíg át nem írtam "and"-re. Azért ez ez már elég vicces. Pontosabban bosszantó, de egy ilyen oldaltól viccesen elfogadhatatlan hiba.

Új hozzászólás Aktív témák