- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
d3lete
aktív tag
válasz
firfox #14084 üzenetére
Szia! igen egy nem is nagy méretü ic egy mcp67
Hogyjártam!!
pavilon noti. Tipikus bekapcsolom nincs post. Vagy bekapcs par mp megy de post elött kikapcsolt és ezt ismételgette amig kinemm húztam. reflow gpu. windows alatt szétesett a kép és kifagyott. gpu reball-ugyanaz. gpu csere ugyan az. mcp reball mcp csere ugyan az. Majd rajottem hogy a cpu foglalat volt a bünös reflowoltam és tökéletes minden. Elpocsékoltam egy csomo anyagot.... -
válasz
firfox #13951 üzenetére
Bocsáss meg, nem volt számomra egyértelmű, hogy mire gondoltál.
Mivel hoax #13939 hozzászólásában MXM kártyákról volt szó és te arra válaszoltál bátorkodtam ezt a gondolatmenetet továbbfűzni.Köszönöm szépen az építő jellegű hozzászólásod, és a személyeskedés mellőzését is
-
ielektros
senior tag
válasz
firfox #13945 üzenetére
Majd ha 5 nyelven nyomod akkor beszelgetunk a nyelvtanrol. En mar komolyan nem vagom mire ez a nagy arc. Nyilvan van benne hiba mivel ekezetek nelkul irtam. Eleg nekunk egy KillHates nyelvtannaci itt
Ha kell majd irok helyesen. Nem minden esetben erdemes idot pocsekolni e nemes cselekedetre.
-
f27
senior tag
válasz
firfox #13945 üzenetére
Na ebben a topikban pont nembasztat senki senkit ha helyesirasi hibat irsz
Megint felre olvastalDe ne csak off legyen.
Erdekesegnek.
Epp most hegesztettem egy asus K50-net
Elindul majd figyelmes leszek hogy fustol a hocso annyira forro.
Eszre vettem hogy ebbe tutira nincs mar gaz,szoval gaz van
Nos elokaptam egy masikat tettem ra egy tutira jot.
Jo is volt 30 percig!
Most ez is azt csinalja hogy a CPU felett annyira forro a cso hogy raeg a kezed mashol hideg.
Kipurcant ez is? -
hoax
senior tag
válasz
firfox #13933 üzenetére
És a gyártók magasról tesznek rá... Hány kib@szott white list-es típussal-alkatrésszel találkozol nap mint nap...?
d3lete!
Sajnos ez egy ilyen genyó chip... Én is szívtam már miatta. Nagy eséllyel egy 64bit-est(max. 128MB) építettél fel rá a 128bit-es(256MB) helyett. Ha meg a komolyabbik GPU-t pakolod fel egy butított lapra, akkor azt veszed észre, hogy függőleges sávokban nincs kép...
-
f27
senior tag
-
ielektros
senior tag
válasz
firfox #13921 üzenetére
Ne viccelj mar. Visszaolvastam.
Es egyertelmu, hogy nagyon magas lorol nyomod es lenezel mindenkit aki nem ugy gondolja a dolgokat ahogy te. Olyan hozzaszolasokkal mint a nemetek mindent kidobnak mondjuk rajohettem volna, hogy a tajekozodas nem a te asztalod.
Nem fektetek semmibe sem feleslegesen energiat csak abban az esetben ha tudom, hogy az kesobb a javamra valik. Ilyen a tanulas... Nem papolok foloslegesen ha ugyis /dev/null -ba kerul minden bit. A kereso csodakra kepes ha kiprobalod. De sajnos ahhoz el kell olvasni, hogy hogyan mukodik. Nyiss egy topikot es kerdezd meg ha nem akarsz olvasni. -
ielektros
senior tag
válasz
firfox #13915 üzenetére
Akkor tedd tul magad rajta, hogy a forumokon igy szokas. Ha nincs idod azon nem tudunk segiteni. Ha info kell en tobbnyire megprobalom elobb magam megszerezni azaz erot fektetek a dologba es nem varom el, hogy valamit a kedvemert huszadszor is leirjanak. Veszem a faradtsagot es visszaolvasok. En meg igy szoktam
-
ielektros
senior tag
válasz
firfox #13882 üzenetére
"Amúgy melyik országról beszélsz, mert látom Németországban dolgozol vagy olyasmi, ha jól tudom ott nem is javítják az eszközöket, hanem kidobják és jobb esetben bekerülnek MO-ra."
Ez a kedvencem. Ez igy elegge ostoba nem gondolod? Te "ugy tudod"??? Ez most komoly. En meg nem ugy tudom. Ha mar ilyen magas szinvonalon ervelunk.
Valoban. Itt mindent kidobnak az emberek. Persze, hogyne. Itt tobbet javittatnak mint otthon. Itt mar a kornyezettudatossag valamivel elorebb van es ez egyre erezhetobb. A javitasra erdemes berendezeseket igen is szivesen javittatjak. Nyilvan nem egy 8 eves notebookrol beszelunk. De ezt igy kijelenteni hallod.
Igy elso blikkre egy nagyon jol informalt embernek tunsz. Szerintem erdemes azert atgondolni az effele kijelnteseket es azokat is amelyekkel arra probalsz celozni, hogy a masik "tudasa" keves.
Elarulom neked jol tudok reballozni. De nem csinaltam sokat mert nem lattam ertelmet. Tobbnyire az ROHS chipeket golyoztam ujra olmossal. Nem a regi chipeket golyoztam ujra. De hagyjuk is az egeszet. Te ugyis vagod a temat nagyon.
-
ielektros
senior tag
válasz
firfox #13882 üzenetére
"Mutass már olyan céget vagy magánszemélyt, aki 12 hónap garanciát vállal?????
Én még nem találtam....
"
Itt vagyok. Tobbet is mutassak?
Figyi nem ma kezdtem en sem
Szamla nekem nem uj es a 12 honap jotallast meg alapbol adom minden beepitett alkatreszre.
"Ha jobban szétnézzél az országban, akkor az érdemes szerviz nem kér bevizsgálási díjat.
"
Vegyel mar vissza ebbol a stilusbol legyel szives...Szerintem pontosan egy komoly szervizben kel, hogy legyen mert az ertelmes es jo szakembereket valamibol fizetni kell...
-
válasz
firfox #13882 üzenetére
" mert látom Németországban dolgozol vagy olyasmi, ha jól tudom ott nem is javítják az eszközöket, hanem kidobják és jobb esetben bekerülnek MO-ra."
Ennél azért kicsit árnyaltabb a dolog... A németek környezettudatosak és inkább megjavíttatják a dolgaikat mint cserélik. Persze ott is vannak prolik, akik ha már nem olvas az optikai meghajtó eldobják a gépet és cserélik....
-
gliga69
tag
válasz
firfox #13865 üzenetére
Nálunk ezzel megy a golyózás:
Sajnos az egyik ügyfelem ragaszkodik a konzol taknyoláshoz, ezért muszáj vagyok én is golyózni...
9 év tapasztalattal eddig 1 hónap gart vállaltam, de most hogy írod, szerintem én is megnövelem 3ra.
Visszanéztem, és amiről van visszajelzésem legjobb esetben eddig 13 hónapot ment.
Nb-re chipcserével 6ot válallok, de azt mindenki tudja hogy azokkal nincs gond. -
ielektros
senior tag
válasz
firfox #13865 üzenetére
3 honap azert elegge karcsu
Es a kerdes, hogy mennyiert csinalod. Statisztikak azt mutatjak, hogy ujra visszatero hiba eseten az olcso (tonkrebaszott, lenyomott) javitasi arak miatt az ugyfelek nem mennek vissza ahhoz aki elsonek mokolta a gepet a mellekhatasok elkerulese vegett. Inkabb keresnek mast. 12 honap az garancia (de inkabb jotallas). A 3-6 honap az meg csak igeret... En ezt igy latom. Reball szerintem egy baromsag mar az elejetol kezdve. Nagyon keveset csinaltam es igazabol az is inkabb csak azert volt mert tokeletesiteni akartam a golyozos kepessegeimet
- Csere 12 honap garival vagy ha nem kell akkor bevizsgalasi dij es vigye a picsaba a gepet. Ez orszag fuggetlen megoldas... Mielott valaki megint kezdi. -
Rics22
tag
válasz
firfox #13812 üzenetére
Vegyes,van a régi 2magos gépestől az i7-ig.
illetve akad "pár" alaplap is...semmi sincs hirdetve,csak bedobtam jelzésnek,hátha kell valakinek valami gyorsba,és nem akar ebay-ezni meg postázgatni.
BP-en szinte bárhol átvehetőek,az árakról pedig : nem vagyok éhes,és egy csokival sokat lehet alkudni nálam+-ba ki lesznek szórva helyhiány miatt a polcról a "beragadt" PS3-Xbox360-ak is,drive hiba,stb.(majd ránézünk,megvettük c. történet) tehát itt a bga-s topikból elővásárlási jog van,főleg a régi arcoknak.(akivel meg nem ismerjük egymást,az töltheti a barackpáleszt,Ricsi vagyok
)
ha érdekes lehet valakinek,akkor jelezze,ha nem,akkor meg bocs az off-ért,és megy fel az aprókra,meg viszem ki a gyáli piacra a réz bordákat
-
bugmenot1
tag
válasz
firfox #13790 üzenetére
ilyen még nem volt soha
a bga-nak ennyitől nem lesz baja? egy furcsa dolgot csinál: ha nem normálisan állítom le, hanem bekapcsoló gomb nyomással 4 másodpercig (nem a gép baja, osx fagy le, valami kext hiba), nem kapcsol be elsőre.. először csak villan egyet a led, utána 2-3 mp és magától elindul, működik.. van olyan is 1 hónapban egyszer kb, hogy bekapcsoláskor nem csinál semmit, csak világít a led, restart után megy (itt is ugyan az van, mint lefagyásnál, villan, és utána kapcsol be) ez mi lehet? bios csinálhat ilyet? cmos reset volt.. insyde bios, unlock-al. valami meghalja magát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest