- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigabyga
aktív tag
válasz
KillHates #11339 üzenetére
A mi beszerzőnk kínai, árban ugyan ezt produkálja csak dollárban.De 1 év és pár 1000$ után kijelentem, hogy szart még nem küldött, van ami már 1 éve megy.Ésss csoda (ErVÉEs) géppel bütyköltem őket
Nexus 7 táblagép szoftveres problémájának megoldását extreme módon űzöm
Ha kell majd valakinek segítség szóljon!Ezeket a halálból is fellehet kelteni. -
gliga69
tag
válasz
KillHates #11243 üzenetére
Cserélj az rtc hibáson délit.
Ugy látom ez is hasonlóan van megcsinálva a k50ab. Ugyanis én annál jártam igy. Akármit csináltam hisztizett a cmos data miatt minden bootnál.
Mind a kettőnél egy so3as diódával van közösítve az rtc elem egy ldo 3v feszültség ami egyenesen a déli hídba megy. Ha a dióda jó a déli lesz szar.
A dell rajzon keress "+rtc"-t és "D6201" -et -
don_peter
senior tag
válasz
KillHates #11158 üzenetére
Az lesz mert nem értem az egészet.
Legalább is rákérdezek..Kedves don_peter!
A Prohardver lapcsalád alapelveinek, illetve a HardverApró szabályzatának megsértéséért regisztrációd figyelmeztetésben részesült a következő ok miatt:
Szakmai topicban tilos hirdetni, erre a Hardverapró való.Nem értem mert nem járok szakmai topikba
-
ielektros
senior tag
válasz
KillHates #11057 üzenetére
nem 220 felett tartom olyan magasan. 200 korul amig a nyak minden pontjan alul felul homogen lesz a homerseklet. de most arrol volt szo, hogy le kellene szedni. Az a chip ugysem kell mar. A nyak ne seruljon cseppet sem inkabb az a cel. de valahogy csak raforrasztottak azt a szemetet.
-
ielektros
senior tag
válasz
KillHates #11051 üzenetére
Es mi van akkor ha tovabb nyujtja a profilt? Egyszer atmelegszik az a szar. A gond az, hogy sokkal sokkal lassabban. Nekem eddig mindig lejottek az ilyen gyilkok ugy, hogy elnyujtottam az idot sokkal jobban. Pont ilyenek miatt csinaltam regebben egy olyan duznit is ami nem pont akkora mint a chip hanem korbe 1cm-el nagyobb.
-
ielektros
senior tag
válasz
KillHates #10915 üzenetére
Nem tevedsz. Mivel ez esetben a fontos a tekercs nagyfrekvencias viselkedese ezert bifilaris tekercseket alkalmaznak.
Nem neked szol:
Ez annyit tesz, hogy egyszerre ket szalat tekercselnek fel. Nem osszetevesztendo a parhuzamos tekercselessel. Pontosabban egy szalat hajtanak felbe majd azt tekercselik fel. Ezt kimondottan azert gyartjak igy, hogy az induktivitas minimalis legyen.http://hu.m.wikipedia.org/wiki/Tekercs_(%C3%A1ramk%C3%B6ri_alkatr%C3%A9sz)
-
kisninja
őstag
-
ielektros
senior tag
válasz
KillHates #10523 üzenetére
Nincs kedvem visszaklikkelni de a fenti GPU -ra a kerdes, hogy miert nem lehet igy ahogy van levenni? Az osszes tobbi pancelost is pancellal egyutt cserelem mindig.
Mondjuk nyilvan van kulonbseg de komolyan nem latom mi a gaz vele.
Meg a sarkai is ugy vanna sullyesztve, hogy nem tud leulni a sulytol fenekig.Az iMac-ekben ezek doglenek neha. Nekem eddig nem volt gondom vele.
-
ielektros
senior tag
-
-
alienpapa
senior tag
válasz
KillHates #10298 üzenetére
A tubus stim, a címke majdnem stim.
(#10297) Zsolt50
Nekem nem nagyon van összehasonlítási alapom, mert 1 hónapja láttam először fluxot, de szerintem elég kevés füstje van. Az is ilyen édeskés illatú. Melegen teljesen jól takarítható(én pl fültisztító pálcikával szedem le a nagyját). Hidegen meg ott van a Killhates féle Flux remover ami szétalázza az izopropilt simán. -
gliga69
tag
válasz
KillHates #10061 üzenetére
Volt ilyen gép nálam, és ott csak a fet volt zárlatos. Kicseréltem, visszaadtam. 2 hét múlva visszajött hogy megint rossz. A cpu táp ic (qfn) nem volt leforrasztva rendesen, és az vitte a fetet. Elképzelésem szerint a beforratlan ic lába elég nagy ellenálású lehetett ahoz hogy a gate kapacitás miatt szembe tudjon nyílni az alaó és felső fet, ami szerintem tud olyan tranzienst indítani ami a kondit is viheti.
Egyébként nálam a proci videótápja volt halott és mind a két alkalommal cserélni kellett a cpu-t is, mert nem volt driverezheztő a vga.
Cpu táp ic-t nem kellett cserélni, csak beforrasztani... -
Gigabyga
aktív tag
válasz
KillHates #9748 üzenetére
Most gondold el a volt tanárom hozta be hozzám a gépet(egyik ismerősének a laptopja)
Egyből megnéztem,mondom kijelző v. inverter szétszedem erre nézem jó, hogy nincs háttér világítás eltűnt az inverter. Még jó hogy megvárta míg ránézek..#netzoli: Igen laikusak megbíznak az emberben "sajnos" és sajnos sokan visszaélnek vele.
Véletlen nem véletlen ha összeszedett az ember és nem disznóólban meg a fészerben szerel akkor minden alkatrésznek megvan a helye..Nálunk zöldséges rekeszek vannak kibélelve polifoam-al és abba teszünk bele minden kis kacatot így nem marad ki semmit..#albi31: Te van az ottani szakijuk?
arra,hogy sok a munkájuk..nekem is..elvagyok árasztva gépekkel,sőt jönnek be az új ügyfelek,csörög a telefon de a minőséget attól még tartom.. -
Gigabyga
aktív tag
válasz
KillHates #9741 üzenetére
Hali!
Tegnap elfelejtettem beleírni.
#Nincs hattérfény:Tettem bele invertert,akkor lett egy nagyon kevés háttérfény de nem sok.
#Pirosijelzőt kicseréltem,az teljesen jó. Az lvds kábelt én húztam le először a kijelzőről.A gép se volt szerintem szétszedve mert a hűtőn gyári paszta volt.
#HDD/ODD/billentyűt-t kipróbáltam nem megy tovább úgy sem.
Köszi a tippet KillhatesJavítatni nem is akarják szerintem.. Csak behozták hátha occó és mint a többi fost ezt is itt hagyják..
-Albi31:Az a szivacs,hogy az ottani "szakik" aláirattak vele egy elismervényt,hogy hiánytalanul átvette.
-
-
f27
senior tag
válasz
KillHates #9724 üzenetére
De be am.
Talaltam par egett alkatreszt miutan montad hogy valszeg kibe dugtak az lcd kabelt.
4-5 alkatresz erre arra elegve
Kosz a tippet
Nemlephetek nyomaba sem a sracnak? Ne szivass mar,direkt felkeszulok hogy enlegyek a leg b@f@sz@bb itt a forumon.
Tenyleg most megyek diplomazni drukolj nekemPuklisodas az tudod mi a mi nyelvunkon nem?
Reszleges popkornozas
De gondolom nala nem reszleges max reszlegesen nincs egy egy negyzet milimeteren popkorn -
ielektros
senior tag
válasz
KillHates #9679 üzenetére
Azert a csiszolo vagy a vagokorong ha sarokcsiszolora utal akkor egy kicsit brutalis megoldas
Azzal elegge meg lehet egetni "magunkat".
Ezt inkabb koszorulni kell alacsonyabb fordulaton. A "flex" fordulata es a csiszolo vagy vagokorong szemcsemerete szerintem nem eleg finom ahhoz, hogy szep legyen az eredmeny. Bar meg nem probaltam igy csak elmeleti az okoskodasom.Nem olyan nagyon egyszeru ugy megcsinalni, hogy szep korkoros legyen. Ha meg nem az akkor nem jo vele dolgozni.
A masik problema, hogy a felulet gyari bevonata igy ugrik aminek az eredmenye egy bevonat nelkuli gyorsan oxidalodo merocsucs. Aztan azt meg nem kell mondani, hogy ez miert nem mindig jo.
En ha azzal merek amit lekoszorultem akkor munka elott meghuzom a fenokovon mint a parasztok a kaszat, hogy szep oxidmentes legyen a felulet
-
-
f27
senior tag
válasz
KillHates #9610 üzenetére
Itt meg nevettem epp mivel a latszat ellenere az csak feluleti horzsolas volt
Igazabol ott meg letettem a gepet es eldolt ezert daralta le magat.( max 15k hiba egy 300k gepnel)
Valamiert a tav es a vevo kozott zagyva adatok voltak es elkezdett a gep felig onallo eletet elni.
De tesom volt hogy 250-300km/h sebesseggel tette bele a fodbe mikor nemtudta hogyan all a gepNagyon jo kis moka ez,de ez csak kokemeny gazdagoknak valo jatek
Pedig a legjobb szabadidosport a vilagon -
gliga69
tag
válasz
KillHates #9537 üzenetére
papa, k50ab szerintem nem használ igp-t
nézegetem a rajzát, és az lvds lábak a gpuból vannak vezetve.
Nem lehet hogy bekeverted egy újabb szériával? Mondjuk egy olyannal amin a 216-0752001 es kategória van? Azoknál láttam olyat amit mondtál. Ha tévedek javíts ki, mert tudod van az a fasz vagyok táblám -
Router
őstag
válasz
KillHates #9531 üzenetére
Történetesen pont volt bontott de működő 034-em, azzal kezdtem, hogy kicseréltem, itt már begyúlt a háttérfény de csak külsőre volt kép, utána mentem rá a VGA-ra, azt is cseréltem de továbbra is maradt a szitu. LVDS csatit már megnéztem teljesen ép, most picit félretettem a gépet mert jött más de este megnézem amit gliga mondott, hogy egyáltalában kap-e tápot a kijelző.
-
gliga69
tag
válasz
KillHates #9533 üzenetére
A srác azt mondta hogy az éht- golyózta, azután megéledt, és nem ad képet belülre. rakott rá másik vga-t (tehát dedikált vga-s gép) és azzal sem éledt meg belül.
Mivel golyózásról van szó, ezért gondoltam hogy megy a tákolás 1000el és az előző szervízben ferdén dugták vissza az lvds kábelt és begyűrték a szélső lábakat,
vagy az előző, aki próbálkozott a gépel valahogy elcseszte az lcd 3.3vos tápfeszét.
Különben is MIVA MIVA MIVA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest