- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
toza
senior tag
válasz
Hunter2 #3177 üzenetére
jo.(en kb 20 xboxot csinaltam igy meg korabban.. ebbol 2 szart be kesobb .. kb 6-7 honappal.. az is agytalan, allando jatek mellett es miatt.. tobbi mind mukodik.. nyilvan nem bga tema.. es valoban szornyu tanacs. de atmenetileg,olcso megoldas raszorulok esetere. de mostmar mindenki tudja h ez csunya dolog es nem szabad csinalni,szoval ezt akkor megbeszeltuk .. tok jo. )
-
toza
senior tag
válasz
Hunter2 #3074 üzenetére
kosz.megvki esetleg?!kulonos keppen erre a lapra lennek kivancsi.szaglas nelkul esetleg (egyebkent egett muanyag szaga van)tud e vki okosat mondani?!holnap toltok fel kepeket?!kosz.
KillHates:nincs.de 18k ert tudok rosz videost venni.meg gput 1500 ert.ezt kene inkabb tenni?!
-
Kocska89
tag
válasz
Hunter2 #2962 üzenetére
A nokiának is dolgozott egy Bán kft, a referenciáknál fel is van sorolva, akkor márpedig ugyan az a cég.
Amit műveltek "telefonjavítás" címszó alatt az minősíthetetlen volt, csak szívtunk miattuk. Ki is lett rakva a cég idővel, de valaki olyan korrekt volt, nem tudom melyik oldalról, reggel jöttek volna az embereik dolgozni, és nem engedte be őket a forgó kapu.... -
ielektros
senior tag
válasz
Hunter2 #2962 üzenetére
Mi mar gyartattunk naluk. Pontositva egy kolegamnak egy pojektjehez lettek ok is alkalmazva par szaz SMT nyak beultetesehez. Bar nem a magyar ceg hanem az ukrajnai vallalkozas csinalta. Szerintem amugy elenyeszo laptop szervizelest csinalnak mivel kepesek sokkal komolyabb, profitorientaltabb munkavegzesre a laptop mokolasnal. Mindenesetre komoly csapat. ISO minositesek, igenyes megjelenes, igenyes gepek esatobbi.
-
d3lete
aktív tag
válasz
Hunter2 #2959 üzenetére
Ez az ez az ország úgy fos ahogy van, és sajnos ebben kell élnünk. Pedig szép történelmünk volt. Elődeink mily nemesen harcoltak a törökökkel, védték hazánkat nándorfehérvárot, erdélyben, Mátyás gazdasága.
Az anju Károly Róbert a leg válságosabb időben is megtudott egyezni a földbirtokosokkal hogy a földükön lévő ércet ne titkolják el. Fellendült a gazdaság, értékálló pénz stb. Erre most bejönnek a mocskos retkek az országunkba, tönkrebasznak minket. Az összes királyunk sírna ha ezt meglátná. Ezt teszi velünk az unió.
Mindenhol felszámolják a román cigány táborokat. olasz francia. Itt eltűrik. Ők és a büdös vérszívó kormány csak tönkretesz minket mindenkit. Itt a NAV is akik mindenbe belekütnek ha akarnak nálam is nálatok is ha pénz kell. A jó orvosok kimenekültek a jó szakmabeliek. Itt márcsak a selejt maradt. Akik tehetségesek meg kifognak menni. Nemigaz hogy nem lehet felállítani ezt a nyomorult országot a talpára. Nincs lehetetlen. ÉLJEN A HAZA. NE MENEKÜLJETEK KI TARTSUNK ÖSSZE.Lehet sok volt a bor. Elnézést.
Az ember próbál egy kis borravalót keresni hogy 1 héten vagy 1 hónapban egyszer altudjon menni vacsorázni moziba vagy színházba. És ezért ezt kell csinálnunk hogy jól érezzük magunkat? Feketézni , Főállás mellé fusi? Milyen ország ez kérem. Egy vacsora és egy mozi. 2 héten egyszer. De nem tudom megtenni mert minden pénz elmegy. FASZSÁGOKRA. Németbe egy minősített heggesztő 700.000 ft keres egy hónapban. Én itthon 120.000 túlórával. Amúgy csak 100.000-et, hogy érezétek a súlyát.
SZOPJON LE AZ ÖSSZES.
-
válasz
Hunter2 #2959 üzenetére
Ahogy mondod; a falunkban az egyik nagymenő majmot most láttam a NAV feketelistán; laza 360 milliós tartozása van. De mindkét fia új X6-os bimmerrel jár. Azt már mondanom sem kell, hogy nem a két kezükkel keresték meg rá a pénzt. A szomszéd meg panaszkodott, hogy b@sztatja valami vagyonkezelő (behajtó) cég a NAV megbízásából, mert nem fizette be a kerti tárolója (fabódé a kert végében) után a tavalyi ingatlanadót; azaz a horrorrisztikus 3.200,- Ft-ot
Ennyit erről az országról... -
Tamás9x
őstag
válasz
Hunter2 #2590 üzenetére
Nem ez volt a kérdés, hogy megéri-e hanem, hogy megcsinálható-e
Igen megcsinálható, az hogy megéri, már teljesen más tészta. Csináltam már ilyet és 20k-ból kijött minden cakk pakk... (a bios modding egyenlő azzal hogy levesszük a chipet és átírjuk egy másik szériás noti biosát. amiben nem hd2xxx hanem hd6xxx van , de ugyan az a chipset. Ha nincs szerencséd akkor nem eeeprom hanem flash van a nyákon
-
f27
senior tag
válasz
Hunter2 #2542 üzenetére
Mar volt ra procedura.
Gondolom azt sem tudna bebizonyitani honnan van a gepe.
De ha valakinek vannak gepei az nemfog feketezni.
Meg aki hivatalosan csinalja van neki szamlaja a geperol.
Nekem is van mindenrol szamlam papirom az utolso gepig.
De alapbol is ki az a marha aki szamla nelkul vesz ilyen draga gepeket? -
ielektros
senior tag
válasz
Hunter2 #2273 üzenetére
de leszedtem vele a chipet ha hiszed ha nem
igaz mar a tokomon is a flux folyt es az egesz mutet tartott olyan 1 oran at (leszedes)
Sajnos arrol nem keszult foto, hogy mikozben folyt a muvelet epitettem alufoliabol egy duznit a jobb hotartas vegett
Be is indult a gep az uj chip utan de szerintem sokaig nem fog mukodni mert az osszes kondit, kvarcot gatyara vaghattam a teljes olyan 2-3 oras beavatkozas alatt. Ez csak azert keszult mert nem hittem el, hogy nem lehet valami modon az itthoni cuccokkal lecserelni egy kocsog chipet. Es motivaltam magam a megepitesben egy rekesz sorrel.
Csakis a nemet szabvanyok miatt.
-
f27
senior tag
válasz
Hunter2 #2073 üzenetére
Az hagyan de garantalom az a kari mar jart mikroba is amenyi balfa... Van ezen a bolygon.
Mindenki megvette megjavitotta maganakaztan mikor rajott nem indult el azonnal eladta majdnem neha elindulos karinak.
Mikor hozzam kerult a kari a tulaj konkretan tudta hogy az optot letolta rola veletlen,es mikor cserelgettem javitgattam tudtam ha elotte jo volt csak ott kell keresni a hibat hiaba nemindult el elsonek.
Ha valaki megfeszitette es nem erintkezett utanna lehet hegesztettek rajt mindent csak epp nem a konkret hibajat -
robick5
tag
-
f27
senior tag
válasz
Hunter2 #1200 üzenetére
az amelyik ugyan abbol a szériábol valo mint az új volt.
meg is lepődtem bakker tök azonos évjárat azonos hétJó az a 8400GS BGA ati helyett
Nekem van pár ilyen ati chipem ,de én már félek tőled
mobileman
Jók ezek a tuti helyek,mindenki megtartja magának ..
A chip biznisz nem olyan jó biznisz,pláneha szinte semhasznod nincs rajta,értelmetlen kozkáztatások sajna.
Abbol ha én építem be nagyobb a haszon. -
nahunn
tag
Már a fogalmazás stílusából is látszik, hogy amatőr.
Azt viszont nem értem, hogy mernek ezek szolgáltatást hirdetni és kiírják, hogy számlaadás nincs.
Ez meg még azt is leiírja, hogy 200 kártyán túl van, tehát a NAV-nak nem lesz nehéz bizonyítani, hogy
mennyi adót csalt el. -
f27
senior tag
Húú ilyennel menyivel találkozok
Elviszik valami szakszervizbe első megbontás után nemjavítható.
idekerül hozzám ami mozditható volt azt mind kicserélték benne roszra.
Én megjavítottam jeleztem srácnak srác viszamegy szakszervizbe eladó srác kérdi mitszeretne, pulton átnyul ,,,,,srác összecsuklik
és kb mióta hivatalosan csinálom ezt 20-25 ilyen esetről tudok mikor én megjavítottam valamit és kiderült hogy kibelezték a gépeket, utánna beverték az illető orrát
Énnekem bármire szükségem lehet egy gépből,megveszem a javíthatatlan gépeket,de hogy egy csavart nemcserélek ki senki gépéből az ziher!!
És ennek ellenére volt már pár eset mikor hívtak hogy 4Gb helyett csak 2 van benne,mondom keresd ott ahonnét hoztad,és jéé tényleg otvolt bocs.
Vagy nincs benne az i7 CPU ,há mondom nemondod olvas már vissza,alig bírtam letesztelni notiját mert nekem épp nemvolt ilyen magom itthon,és várnom kellet még javítanom kell egyet,azt is kilopták másik szervizbe.
Szerintem kb már mindenki meggyanusítottak ilyennel nem? -
f27
senior tag
mind 2007-es 8k futárral együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest