- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kocska89
tag
válasz
KillHates #2762 üzenetére
Jó kis vas ez nokia belső "kiárusításon" vettem a JBC BD-2BA állomással együtt. A hőlégben van is kilométer bőven, kicsit zörög de megy. A pákából sikerült kifognom egy alig használt darabot. Ami nem kelt el azt meg érzésem szerint szépen behúzták a "nagyok". Láttam a forrasztóállomásokat ömlesztve valami angol oldalon árultak, tuti hogy azok voltak mert megismertem a környezetet.
-
Kocska89
tag
válasz
KillHates #2757 üzenetére
Használtam azt is amit mutattál. Nem csak a kijelző, az újnak full műanyag a kasznija, ez olyan gagyi hatást kelt. Az enyém még fém házas. Szerintem még az hátrány az újabbikon, hogy a levegőt úgy tudod állítani ha előtte kiválasztod a középső gombbal, hogy nem a hőfokot hanem a levegő menyiségét szeretnéd álltani.
Más:
Metcal SP200 hoz nincs valakinek tool-ja és pákahegye? Esetleg eladó is lehet
-
f27
senior tag
válasz
KillHates #2739 üzenetére
Nem ertem igazabol.
Az ipari gepek mind suritett levegovel mennek nem beepitett szarokkal.
Vagy pont azert nemtetszett mert a wad hoz kell kulso levegoforras?Ami teny es valos dolog is a wad 101. Smd paka vagyis nagy alkatreszekhez nem jo.
De ha valami olyan dolgot akarsz vissza tenni ami apro es szar helyen van,akkor szerintem a wellernek ezen kicsi pakaja a vekony vezetekevel verhetetlen 550 fokos forro levegojevel egyetembe. -
-
ielektros
senior tag
válasz
KillHates #2739 üzenetére
Ez JBC cucc? Nem latom rendesen.
Jah az, kozben megneztem. Weller WAD az sok mindenre nem jo... Ellenben mocsok draga. Azert van a wellernek jo allomasa is. Csak tobbnyire ami mar tenyleg jo abban az arban mar veszel masik gyartonal 3x jobbat. Ilyen szempontbol a weller tipikus nemet ceg. Brutalisan tularazott szerszamokat akar ertekesiteni. A vegen majd ebbe halnak bele ok is.A profi pakaik is mar mar olyan aron vannak mint egy METCAL... Es a weller uj szerias digit allomasai ha szerenyen szolva is szarok. Ertem ez alatt az ar-ertek aranyt.
-
ielektros
senior tag
válasz
KillHates #2726 üzenetére
A kepen levo nem szabalyozhato. Ugyan ez a szeria az enyem, de szabalyozhato. En meg olcsobban vettem
Csinaltam mar vele chipet. 1-9-ig van a levego skalazva. 1-esen porgetem, homerseklet meg olyan 6-8 fokozat korul. Annyira kenyelmesen es gyorsan megmelegitem az on golyokat, hogy a kupak alig melegszik fel.
A leisiter utan nem, de az aoyue utan szeretnek csak kicsit jobbat. Utalom mint a szart. Ezt meg odaadom euzsoltnak
Valahol el kell kezdeni.
-
Formaster
addikt
válasz
KillHates #2716 üzenetére
Igen ez kvaliti csak jelenleg nem az én pénztárcámhoz mért. Kezdésnek asszem marad az aouye. Egyenlőre úgysem lesz nagyüzem, csak pár privát javítás.
Más... van egy 1155-ös alaplapom amin szivárgott a hűtőfolyadék. Valaki tud ilyesmit javítani? Munka után dobok fel képeket, persze nem biztos, hogy megéri hozzányúlni.
-
Vizsgyi
csendes tag
válasz
KillHates #2679 üzenetére
Ahol dolgoztam rendszergazdaként cégnél, ott villanymotorokat gyártottak, ott a teszterbe betett tökéletes motor adatait kapta az összes. Ha nem volt jó az érték, akkor nem motor kalibrálás történt hanem program hogy még az is jó legyen
Ezért volt az hogy kiküldtünk egy kamion motort és 3 jött vissza(vissza küldték az előző kettő szállítmányt is)
Na azért a MEO-s ismerőseimet nem merném alkalmazni, bármelyik cégtől is legyenek -
hoax
senior tag
válasz
KillHates #2665 üzenetére
Egyébként merem ajánlani a webáruházukat!
-
hoax
senior tag
-
Kocska89
tag
válasz
KillHates #2578 üzenetére
Igen igen, kis odafigyeléssel ellehet vele "bogarászni". Majd ha nem lesz ilyen meleg megcsinálom levegősre
euzsolt
Mért a medvék nem érdemlik meg a fagylaltot?
mobileman
Igen bécsi bolha mi csak "Conradnak" hívjuk hisz az van mellette. Ott ritkán van jó holmi de ebbe szerintem nagyon beleszaladtam, jó vétel volt.
-
Kocska89
tag
válasz
KillHates #2576 üzenetére
Köszönöm
Kis kézügyesség kérdése, na meg mikroszkóp sem árt hozzá. Ausztriai bolhapiacon vettem minden tartozékával 80 euróért
A pótlás meg ónharisnyából van kitépve egy szál.
-
f27
senior tag
-
ielektros
senior tag
válasz
KillHates #2428 üzenetére
Ezt o csinalta? meg is voltam lepodve, hogy egesz pofas... Nekem is csinalhatna egyet jopenzert. Asszony ugysem er ra, nekem semmi idom nincs. Es egy rohadt weboldal nincs meg a szervizhez.
Tevedhet persze. Nem akartam megbantani a Gergely urat.
Ui.: Ma nyalos nap van?
-
ielektros
senior tag
válasz
KillHates #2327 üzenetére
Najo de hozza van csavarozva az esztergapadhoz mert ki tudja mikor kelhet es meg van neki egy 20kW-os peltier torony rajta mert annyit dolgozik, hogy kell az extra hutes. De meg amugy is tok alap, hogy ferinek van a legnehezebb gepe. De amugy az is lehet hogy kinai kg-ban van merve. Az en Honton-om is 39kg volt a UPS szerint. Szerintem nem volt 30 se dobozzal egyutt. Alibaba-n 170kg-ot irnak az X3-ra. Szerintem max 80kg az a gep.
Azert ezt magadtol is tudhatnad
-
d3lete
aktív tag
válasz
KillHates #2316 üzenetére
Amd hez szitát tudsz rendelni direkt heatest? Ami jó a hd 5-6-7 hez. 215-07 vagy 8 nem tudom pontosan iylen hülye golyórendezése van. ilyen a rohadék
-
f27
senior tag
válasz
KillHates #2221 üzenetére
Nemcsodalom,amerikabol csak engedelyel lehet fluxot szallitatni,mivel repulogepen erkezik es a rongen gep plastiknak nezi,ha nincs rajt hogy engedelyezett vegyszer akkor cuma.
Nekem is nagyon nehez volt megoldanom,jobbanmondva egy srac ment be nekem a gyartohoz kint es rendezte el a dolgokat. Mivel az angol tudasom foghijas elegge -
f27
senior tag
válasz
KillHates #2191 üzenetére
Figyelj en ismerek sok torveny a csaladba sok ugyved biro es torvenyhozo van.
De enyi erovel semmit necsinalj,mert ha talalnak nalad egy lopott laptopot amit javitasra vittek teleszel az orgazda.
Mellesleg epp most fognak beperelni engem is hogy az autom ajtajat kinyitotta egy haverom ranyitotta egy masikra mindketoben kar lett.
Haverom nekem kifizette a karom a masik felnek a karat a biztosito fizette volna jogszabaj szerint.
De kiderult hogy senki nemolvas utanna a jogszabajoknak miszerint egy biztosito sem koteles fizetni ha kart okozol ha o ugy dont es kesz.
Most sajat zsebol kell azt is kifizetni,pedig nagyon draga biztositasom van es 140 ezres casco is a kocsimra.
Na erol enyitSok szarsagert ramtortek az ajtot a rendorok mar,de a hivatalos szerviz,es a termekeken talalhato nev cim mindig megoldas volt arra hogy a vegen nekem semmi bajom nelegyen belole.
Akkor gaz ha nemtudod megmondani honnet van.
-
f27
senior tag
válasz
KillHates #2148 üzenetére
Csak rohatsok gepet javitok ami nemtudni honnet van,de egesz szepen levannak reballozva es szurke paszta van rajt.
Valszeg rosz profilt / golyot vagy fluxot hasznal az illeto mert lealnak ezek a gepek par nap utan.miutan en lereballozom stabilak maradnak.
Csak anyit mondanak pesten probalta javitatni nem nagy sikerrel
Egyszer majd valaki mond kozelebbit is biztosan -
Router
őstag
válasz
KillHates #2128 üzenetére
Valaki emlegette már az integrált procikat.
"A hírek szerint a Broadwell egy 14 nm-es termék lesz amely integrálva tartalmazza a déli hidat(integrált memóriavezérlő, grafikus mag, input output vezérlők...)"
http://logout.hu/bejegyzes/djculture/intel_processzorok_jovoje_azaz_alaplapra_forraszto/hsz_1-50.html
Szép nagy hólapát lesz
-
ielektros
senior tag
válasz
KillHates #2091 üzenetére
Na pont erre ugrottam mert a tapasztalatok hasonlok. Most tette be nalam a kanalat mikor otthon voltam Magyarorszagon egy elektronikai forummal kapcsolatos tapasztalat. Feldobtam a forumban, hogy hozok az embereknek szivesen egy bizonyos termeket (forrasztasgatlo folia) anyagarban a gyartotol csak mert otthon nincs normalis es ha van is horror aron. Egy vas hasznot nem tettem ra, mondom ott a listaar nekem azt fizessek ki erte meg a magyar postakoltseget. Ebbol az lett, hogy vagy 100.000.- erteku anyagot megvettem mivel marha nagy volt az erdeklodes. Nem baj, nem nagy munka, becsomagolom egy ora alatt aztan postara dobom. Az meg hagyjan, hogy volt akinek multhet pentekig konyorogtam, hogy azert legalabb fizesse ki. Aztan had ne mondjam, hogy sok ugy kezelte mintha egy paraszt boltossal beszelne. Szo szerint helyre kellett tennem, hogy fogja mar fel azert fordult hozzam, mert nem hajlando erte otthoni arat fizetni en meg ingyen dolgozom a kegyeiert, ugyhogy KUSS. A durvan 30-40 emberbol 3 (3db azaz harom) ember koszonte meg. Na mondom itt a moka vege. Vegyetek dragan akkor szart. Nekem 8. Nagyon nagyot csalodtam. Es sokan tenyleg olyan stilusban beszeltek mintha nem fognak fel, hogy mi van. A kedvencem az volt aki megyjegyezte, hogy jo kis uzletet csinaltam mert legalabb 300Ft-ot keresek 1db folian. Mivel a nagyobb mennyiseg miatt picivel olcsobban kaptam. Nagyon nehezen tudtam a fejebe verni, hogy azert a 300Ft-ert mar magyarorszagon sem tesznek sok mindent keresztbe. Itt az 1€ haszon meg elegge csufos. De mindegy. Ez van
Tobbet ilyet nem kovetek el azt kesz.
-
moonguru
őstag
válasz
KillHates #1989 üzenetére
Akkor másként kérdezek!
Kihez vihetem a XFX HD5970 kártyámat?
A bal oldali GPU újra lett reballozva, de eredmény nélkül.
BIOS és az Atiflash nem látja, a ventilátor maximumon pörög.
A Vaterán vettem (cseréltem egy jó HD5830-ra)
A fényképeket érdemes megnézni!
Köszönöm!
Ui:
Futok a pénzem után...
-
ielektros
senior tag
válasz
KillHates #2051 üzenetére
Vettem en is egy Leistert. Szerinted kb mennyit jelent hofokban kifejezve a kiaramlo levego a torkolatnal nalatok?
f27: na ez az ami miatt en is kicsit fenntartasokkal kezeltem. De en arra gondoltam, hogy feldobom ra es engedem mondjuk 160 fokig. Es felulrol holegfuvozom par mp-ig. Ugyis csak olmos golyokat rakok fel.
-
f27
senior tag
válasz
KillHates #1996 üzenetére
Lehet azert mert epitkezek,es nekem millios tetelbe alnak az alkatreszek keszleten?
Nekem szamlak havi 100 k
Konyhara valo havi 150 k
Vallalkozas havi 80 k
Hirdetesek reklamdijak havi 30 k
Az ha jol szamolom 360 k/ ho es nem vettem semmit magamnakDe 1600€ csak egy fedelert hogy aludj valahol az joknak tartom.
Egy evi berbol hazat vehetsz -
f27
senior tag
válasz
KillHates #1953 üzenetére
Lebeszelheted de elvagy kotelezve havi 3 k ba amit siman atleped,vagyis nem jobb mint enyem.
Nekem 1 k a netem korlatlan,igaz lassu de korlatlan.
Az ipadomon van 30 gb net havi 5 k ert amin atlag 20 megabitel jon a net es a nevetseges az hogy vagy 40 megas a feltoltesi sebeseg ilyenkor
Egy masik tellamon elofizu van de sokkal roszabb azon minden pedig ceges tella olcso tarifakkalm4 gb nettel 20 ft percdijal havi 7 k az alapdija
Ezt is lebeszelhetem nade akkor is bakker 7 k -
ielektros
senior tag
válasz
KillHates #1959 üzenetére
mocsok sok a kulfoldre telefonalasom vagy a kulfoldrol inditott hivasom (ez nyomja meg)... Az alap csomagom 39€ Egesz orszagban ebben minden benne van plussz 2GB net egy honapra. A tobbi az roaming. Szoval ha valaki orulne az olcsobb roaming dijaknak az en vagyok.
Mellesleg februarban a szamla lattan en nem a Dunanak mentem de az Elba-n elgondolkodtam
Kint voltam A Parizsi Le Buerget repternel levo csarnokban a TexWorld-on 2 hetig. Na az megnyomta rendesen.
De hidd el nekem is sok volt....
A tobbi is sok ha egy atlag (nagyon atlag) embert kerdezel itt. De vallalkozokent normalis.
-
f27
senior tag
válasz
KillHates #1947 üzenetére
En 15 ft fizetek percenket feltoltos karival.
Nem cserelgetek semmit. 20x eve westeles vagyok.altalaban nekem nincs idom senkit felhivni mert mikor nemcsorog a tellam dolgozok,ha dolgozok meg nincs idom telefonalni.
Kb 2 havonta fogy le 5k a telefonomrol,viszont bejovo hivaskent ( mivel van elofizus karim is)
Havi szinten kozel 100 ora bejovo hivasom vanezt nekem dupla platinaval honoralja az en cegem kereteben
-
nahunn
tag
válasz
KillHates #1914 üzenetére
Ne vedd piszkálásnak de akkor mennyit adtok most???
Én fél évet szoktam a chip cserére és 60-90 napot a reballra, de azt mostanában már csak
akkor ha nincs új chip, mert én kb mindenkit rábeszélek a cserére, persze pont ma jött be
az eddigi legviccesebb figura. T41 újraforrasztást szeretett volna 1-2 ezerforintért.
Egyébként tudsz arról biztosat, hogy mennyit ment el max. reflowzott RS én valahogy
szkeptikus vagyok ? -
f27
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Proxmox VE
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby rádiós topik
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged