- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Router
őstag
-
Zoli986
tag
válasz
Vizsgyi #13719 üzenetére
Ha nem volt használva sosem a dsub én elsőnek kitakarítanám a csatlakozót alaposan.Konkrétan ilyennel még nem találkoztam,de olyannal már igen,hogy semmilyen kép nem jött ki rajta,mert tele volt kosszal és kb a 10. csatlakoztatásra adott képet,mert akkor lett csak kontakt.Ha a piros lábad nem érintkezik lehet ilyen.Gondolom a több monitoron nem ugyan azzal a vga kábellel próbáltad,hanem minden monitoron másikkal.Persze lehet,hogy köze sem lesz a hibának ehez,de egy próbát megér és ez a legegyszerűbb lépés.
-
ielektros
senior tag
válasz
Vizsgyi #2621 üzenetére
Mi az, hogy mivan??? Vagy nem erted amit irtam vagy nem akarod erteni.
Akkor vegyen ujat az ugyfel nem? Vagy minden aron meg kell valamit csinalni olcson? Ezzel lehet tonkretenni egy piacot.
Nem muszaj oraberben szamolnod. De te fix arasan csinalsz akkor is valamit ha 1 ora helyett 5 orat szopsz vele? Plane ha olyan gepen kell dolgozni amit valaki ganyolt mar elotted. Ne feledd, hogy kimondottan egy temaban indult ez az eszmecsere. Nem altalanossagban. Nagyjabol en is sablon arakon dolgozom, de ez amirol szo van erzesem szerint nem nevezheto sablon munkavegzesnek ha csak nem kifejezetten egy tipust tuningolsz. -
ielektros
senior tag
válasz
Vizsgyi #2600 üzenetére
Szerintem ennyiert sajnos nem kapsz ertelmes digitet. De a duplaert sem nagyon. En jobban szeretem a 30 eves Carl Zeiss mikroszkopomat mint barmelyik olcso digitet. De meg az olcsobb Bresser - em is ertekesebb azoknal az olcso digiteknel amit eddig lattam.
Nekem egy ilyenre faj a szivem. Bar regota nezegetem, de az arat meg nem mertem megnezni: [link]
-
f27
senior tag
válasz
Vizsgyi #2597 üzenetére
Azt hittem hogy senkinek nem tunt fel a kerdesem
Rendeltem egy csomo chipet tegnap.
Szoval ha valakinek kell valami jelezze,es megnezem hogyer tudom adni vagy rendelniIlletoleg a cegnel vannak olyan bontott ujra golyozott chippek is,ami rosszul beultetett alaplapokrol lebontott ujra golyozott chippek,vagyis sosem hasznalt with ball-s chipek kedvezobb aron.
-
Router
őstag
válasz
Vizsgyi #2564 üzenetére
HP PAVILION ZD7000 QUANTA NT1 REV 1A SCH
Ebből csak kiderül.
-
robick5
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest