- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
válasz
mobileman #12649 üzenetére
Aztan miert? Tokeletes hibakeresesi megoldas. Meglegit, megallapit, kicserel. Mi ezzel a bajod? Lehet nem melegitett ra rendesen. Nem is szerelot keres mert ez nem a szerelot keresek topik. Feltett egy kerdest. Annyira azert nem gaz. Persze csak ha emberileg nezzuk. Szakmailag mas. De azert tobbnyire jobb az elobbivel kezdeni.....
-
ielektros
senior tag
válasz
mobileman #12230 üzenetére
Mar megint hisztizel baze. Ez neked csond. Magadat egeted. Miert is kellett? Mert leirta szepen ahogy illik annak rendje es modja szerint. Aztanmeg KillHates kerte, hogy ossza meg ki volt a bunos. Szoval nem is ertem mit kerdeztel. O meg irta is, hogy nem szeretne leirni.
Nezd Gergo engem hidd el nem zavar de boduletesen lejaratod magad ha nem tudsz ferfikent egyszeruen a tavolba nezni es elfogadni a helyzetet. Nem kell megjegyzesnek odairni, hogy "de akkor is blablabla".
Rendeztetek aztan kesz. Fair. Gondolom Attila rendezte es te meg morogsz a hatterben.
Ertem amugy mire gondolsz de ez nem az a helyzet amikor jol lehet kijonni belole morgassal. En sem szeretem amikor egy ev utan morog valaki de van ilyen. Viszont az, hogy pad-eket szedtel fel
Amator
-
ielektros
senior tag
válasz
mobileman #12226 üzenetére
"Mellesleg az anyagi kár egyenlő a nulla forinttal.."
Azert ez gaz. Semmit mast nem latsz a dolgok mogott csak penzt?
Szerintem ne feszegesd tovabb a dolgot. Egyszeruen orulj, hogy elrendeztetek es ne keresd az igazad. Van az a pont amikor egyszeruen csondbe kell maradni. Nem leszel ettol kevesebb...
-
Gyeptegla
tag
válasz
mobileman #12226 üzenetére
Igazad van, még egyszer elolvastam a hozzászólásom, ott egyértelműen leírtam hogy tisztában voltam a chip hiányával, de akkor nem az foglalkoztatott, hanem hogy a gép működjön.
Kollégádnak leírtam hogy tisztában vagyok az ilyen beavatkozások árnyoldalával, és ezért vártam ennyit hogy biztos legyen, jó munkát végeztek.
Részemről lezártnak tekintem az ügyet, de a 0 forinttal nem értek egyet.
Kérdésem az, hogy el lehet-e távolítani egy chipet úgy, hogy közben nem szakítok fel 5 lábat az alalapról? -
JSHammer
tag
válasz
mobileman #11695 üzenetére
Láttam már normális munkát ilyen géppel...
Jó hát nincs tele a padlás feláras 300 ezres gépekkel, tudom hogy az kéne, de szeretnék f50 es ferrarit is mégsem tellik rá
De ha tudsz olyan helyet ahol használtan számomra is kétségkívül normális gépet lehetne venni akkor szólj
-
-
bitfarago
csendes tag
válasz
mobileman #11373 üzenetére
Közel jársz az igazsághoz, bár nem akarok megbántani senkit sem.
Javítottam pár gépet, ami náluk járt.... háááát inkább hagyjuk.
Legjobban a barna, felhólyagosodott gf6100-as tetszett, aztán visszaküldték hogy nem tudják javítani... (a chip úgy nézett ki mintha 300-350 fokon sült volna).Na mindegy, de sok érdekes van a cég körül
-
don_peter
senior tag
-
don_peter
senior tag
válasz
mobileman #11169 üzenetére
2000$ a gép kintről jobb esetben + posta ami még lehet vagy 1000$, vám + áfa és akkor van egy alap géped.
Az enyém már be van járatva, + van rajta egy elég komoly kamera + jár hozzá Xbox pad és Stencil + golyózó készlet. És egyéb sallangok. (több 10eFt értékben)the BGA store
De hogy lásd érdekel a véleményed, küld át privátban, a linket, hogy honnét és mennyiért tudod beszerezni a KID-R480A-t.
Ha tényleg sokkal olcsóbban tudod behozni még hajlok is arra, hogy leárazzam.A garanciáról meg annyit, hogy vaj mi kevés esély van arra, hogy bedöglenek ezek a gépek, ezt meg te tudod
Ha fűtő test romlik el az meg nem garos -
alienpapa
senior tag
válasz
mobileman #11128 üzenetére
Próbáltam azzal is, de nem találom a jó beállítást!
Olyan lesz a végeredmény infra fejjel, hogy a golyók ráforrasztódnak a chipre, de nem "ugranak" be szépen a helyükre, hanem egy kicsit rendszertelenül ülnek meg a padaken.
Szóval egy ksi segítség elkelne.... Pl egy saccolt profil az infra fejhez....
Ha egyáltalán "illik" ilyet kérni. -
alienpapa
senior tag
válasz
mobileman #11124 üzenetére
Persze, a gond akkor kezdődik, amikor leveszem a szitát. Lehet az állomásnak erős a légáramlata, pedig a legkisebb fokozatra van állítva. A flux nem hinném, hogy sok. Egy kis pötty 559-et kenek szét a chipen és amikor kész akkor száraz újjal le is "húzom" a maradékot!
Vagy még van egy eset... az hogy béna és türelmetlen vagyok.Lehet ez lesz a nyerő!
(#11125) ielektros
Egy low-end kategóriás példány van.Majd ha felkeltem lövök róla egy képet, csak most kész vagyok az éjszakás szolgálat után.
-
f27
senior tag
válasz
mobileman #10586 üzenetére
Mostmar ez lesz.
Felszamoltak a pekseget hazamegy munkanelkul mit csinaljanak?
Vegyunk egy kinai kinai vackot dobjuk ala az alaplapot talalomra hegeszunk ra valamire,ha elindul nyertunk,ha nem akkor alaplap hibaMar tudom mikor jar egy tegnap meg semmit nemtudtam a hiradastecnikarol embertol,ugyanis szethegesztik a vidkarit mikor csak az RS chipet kellet volna cserelni vagy. Forrasztani.
En mar kezdek beletorodni hogy ennek a biznisznek vege,
Lassan minden haznal lesz egy szar amivel lehet hegeszteni,es hiaba mondja itt par szaki hogy nemfog behalni mert mi nem csak hegesztunk hanem az aramkorok hibait is megoldjuk sok esetbe.
Semmit nem jelen a hirnevunk nemfog romlani,de munka az nemnagyon lesz az tuti. -
alienpapa
senior tag
válasz
mobileman #10497 üzenetére
10ml lóf@szra sem elég!
Volt olyan nap, hogy 10 órán át ment a chip takarítás + felgolyózás + anyázás kombó aztán újra ez 100szor.Rengeteg flux elment.
Épp ma rendeltem TME-ről 30ml-t meg jön ebayról a jó kis kamu 100g kingbo rma218. Takarítani hátha jó lesz és nem pocsékolom a drága 559-et rá. -
peti1509
csendes tag
válasz
mobileman #10413 üzenetére
Köszönöm a hozzászólásokat, de akkor érzem magam úgy, hogy átvertek?
Amúgy valóban kihasználatlan mert nem éri meg az efelé BGA javítás, legalábbis nekünk az ügyfelek visszajelzésből. IC cserével ha kell javítani, akkor veszek inkább használtat és nyugodtabban fekszem le.
Én sem akarok senkit megbántani, gondoltam ezen áron valakinek tetszeni fog. Még hirdetem és meglátom. -
netzoli
tag
válasz
mobileman #10351 üzenetére
A közteherként a VÁM+ÁFA-ra gondolsz? Mert azt nyilván én is kicsengetem folyamatosan.
Idézem,amit írtak:
Tisztelt Partnerünk!
Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a díjmentes, valamint eseti meghatalmazás alapján ellátott közvetett vámképviselet szolgáltatásunk 2014. június 10-től nem lesz elérhető. A DHL Express továbbra is biztosítja Önök számára a közvetett képviseleti eljárás lehetőségét, azonban kizárólag szolgáltatási megbízás és általános vámkezelési meghatalmazás alapján.Közvetett képviselet szolgáltatási díj: megállapított vám és áfa összegének 3%-a, min. 5900 Ft + áfa
Mivel a szolgáltatás nyújtás feltételekhez kötött, annak érdekében, hogy a közvetett képviselet feltételeit vizsgálni tudjuk, kérjük, hogy jelen levelünkre válaszolva adja meg részünkre az alábbi információkat.
Én ezt úgy értelmezem, hogy ők nem vámkezelnek semmit, mármint ingyen... Remélem én tévedek. De ha lesz egy kis időm felhívom őket.
-
JSHammer
tag
válasz
mobileman #10045 üzenetére
Hát ahhoz képset gondoltam, hogy amennyit tudok rá költeni
ha 2 millióm lenne akkor a 4 millióst akarnám és annak lenne horror az ára
"egyébként van ajánlásod 100.000-ig és 150.000-ig"? [sajnos munkafüggő mennyim van rá:S]
Jovy Jetronix Eco ez is tetszik de, ha nem lenne elég pénzem rá akkor kell mentőöv
természetesen férfiasan bevallom ,egy héttel ezelőtt még a hőlégfúvós megoldáson tortem a fejem, de itt kellő bíztatást kaptam arra hogy inkább ezt a nemes eszközt hagyjam meg az mtz-re festékégetés gyanánt
szóval nekem minden tanács építő jellegű, és egyre jobban tetszik a dolog mert hála a fórumnak és a fórumozóknak , itt egy színvonalat képvisel ez az ágazat
egyébként xbox360-ban csörög a chip alatt egy golyó
azt teljsen le kellene gyógyítani igaz?
,
-
JSHammer
tag
válasz
mobileman #10040 üzenetére
Szia
végigolvastam a fórumot teljesen, és azt kell mondjam pár év után ezzel érdemes foglalkozni
csak a sok alaplapot sajnálom amiktől nem fértem és kihajigáltam
a szívem szakad meg
van élet a pákán túl is
ez a rework egy szűz terület számomra , és kellően kalandosnak tűnik ami tele van lehetőségekkel
-
f27
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest