- Erős specifikáció, kompakt formában
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gyeptegla #12243 üzenetére
Erről a Mac tulajok tudnának beszélni. Az Apple kifejezetten "szerelhetetlenre" illetve "javíthatatlanra" készíti a termékeit. Aztán persze az ügyes kínaiak legyártják pl az LCD szeparátorokat és egyéb célszerszámokat amikkel már meg lehet bütykölni a termékeiket...
-
válasz
Gyeptegla #12228 üzenetére
Természetesen semmilyen nulla Forintról nincsen szó... Ami a Tiéd az a Tiéd!
Igen, természetesen el lehet távolítani. Sőt, így is kell csinálni és mi is ilyen hőprofillal dolgozunk.
Amikor a chip-ről vagy a panelről le van válva a forrpad az általában a hőtágulások okozta nagyon pici elmozdulások miatti meggyengülés miatt szokott előfordulni. (huh, micsoda cicerói körmondat)
Ami még kritikus szokott lenni, hogy a chipre keményedett (rákötött) hővezető paszta okozza a gondot, mikor szinte "lepajszerozni" kell a hűtést. -
f27
senior tag
válasz
Gyeptegla #12212 üzenetére
Egy picit azert szerintem ferdulhet a dolog,bar nemvagyok biro!
Egyik dolog az hogyha leszedik a chipet,en is leszoktam,majd esetlegesen nemvagyok biztos abba hogy egy uj chip,ami mellesleg draga mulatsak csak tesztkeppen pakolaszni,lehet ugy velte a szerviz hogy inkabb hagyuk nehogy sokba legyen.
Mellesleg tesem fizettel volna egy uzemkeptelen notiert tizezreket.( mert igye benne volt az is hogy nem lenne jo uj chippel sem)
Igaz en olyankor melle ragasztom a leszedett chipet hogy mi volt rajt.
Masik,ha elviszed egy masik szervizbe,30ezerbe ha van en akar alaplapot is teszek ennyiert bele es azt mondom megjavitottam.( ezzel akar lejaratom a masik szervizest,sokan csinaljak ezt ugy vettem eszre)
Ezt sosem fogod megtudni igy volt e.....
Ha esetlegesen az a chip kimarad,akkor jelezheted fele,illetoleg szerintem utolag is adnak neked egy halott chipet ami olyan tipusu,mertha az volt a hibas akkor ugyis halott volt.
Hameg nem az volt a hibas akkor meg alaplapot csereltek a gepedbe. -
válasz
Gyeptegla #12215 üzenetére
Hát, akkor nem fogom ajánlani magunkat!
Igyekszünk mindig körültekintően dolgozni, de néha előfordul egy-egy malőr. Mondjuk ezen nincsen mit szépíteni balfaxok voltunk. Azon viszont nagyon csodálkozom, hogy a chip nálunk maradt... Mindig ügyelek arra, hogy semmi se maradjon nálunk ami az ügyfélé, hacsak ő le nem mond róla.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- BestBuy topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged