- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
misu
senior tag
válasz
KillHates #17763 üzenetére
Hy!
Befejeztük...
Én elmentem egy állami céghez robotolni, Laika kolléga pedig külföldiában van.De tényleg jó kis vas, a legnagyobb GPU-k is jöttek szépen, a hőfokok pontosak, sokszor a gányolt cuccokat is tudtuk menteni. Ütve-vágva nem volt, nem ment éjjel-nappal, vigyázztunk rá és meg is hálálta.
Kb. egy fél évig ültünk rajta, hogy hogy legyen és végül így döntöttünk.
Sajnálom én is, mert jó korszaka volt ez az életünknek, csak sajna lezártult.
Szép napot!
Bye!
-
Jani90
csendes tag
válasz
KillHates #17738 üzenetére
Értem. Ez a második mennyivel jobb mint amit linkeltem YT-1000B és ez mindenképp felejtős? Alkatrész ha kell kapható ezekhez? Attól félek igazából hogy használt ki tudja mennyit mentek már most megveszem pl az elsőt 250k-ért és lehet 1 hónapot megy el. Modjuk az jól néz ki biztos jó gép is.
-
Papooo
senior tag
válasz
KillHates #17687 üzenetére
Nekem csak ez a néhol zöld, máshol barnás szín a fura, de hangsúlyozom, hogy nem értek hozzá, és eddig soha nem nézegettem ennyire mélyrehatóan az alaplapokat.
A "szakszerű, korrekt és gyors javítás" ismeretében kezdtem el gyanakodni, és jöttem ide a kérdésemmel.
Közben egy másik ismerősöm hozott egy "gamer" asztali gépet amibe decemberben egy új (furamód fél év garanciás) tápegységet tettek (10000ft+beszerelési díj), mert az előző meghalt.
Ezt egy másik helyi sz@rvíz hozta össze. -
IO.sys
őstag
válasz
KillHates #17642 üzenetére
Szép.
Nekem is olyan szkópom van. A drágát a kolléga melegítőjének ár/érték arányára írtam. BGA rework állomást építek, az előfűtő vezérlésestül 5000 Ft, a meglévő hőmérséklet mérős multit nem számítva. Később arduino vezérlése lesz, az már drága a 10 000 Ft-os szenzor miatt. A mű majd megtekinthető lesz a barkács gányolás topikban.
-
Gigabyga
aktív tag
válasz
KillHates #17592 üzenetére
úÚÚ komoly cuccok.Ennek örülök Attis.
Ha pesten járok és időm engedi felhívlak titeket. Még Mobileman ott van? Utolsó infóm, hogy valamilyen telózással foglalkozott.
Itt is vannak melók nem panaszkodok, de a nyári völgy az most előbb és hosszabb (volt) mint eddig volt bármikor.
Nálunk is a BGA-zás már kihalt el is van csomagolva a gép. Túlnyomó részt itt is alaplap tápköri hibák, bios-ok voltak ahogy a papírokat láttam.. Elmúlt 1 évben volt egy alkalmazott csinálta ezeket Én teljesen átmentem egy másik formára. Belső-külső fali burkolóelemek gyártása, burkolásának kivitelezése. Jelenleg ott ember hiánnyal küzdünk...(burkoló/festő). -
válasz
KillHates #17563 üzenetére
Igen, azt én is tudom, hogy valószínű túl sok ciklust ment - de akkor a biztit is ki szokta ütni...
Amúgy nem tudom, lehet-e hozzá kapni, magam akarom megoldani
BE2Works nevű progi alkalmas ilyesmire amúgy, közben rájöttem - csak elég drága.
Valakinek van esetleg egyéb módszere? -
RexMaximus
senior tag
-
válasz
KillHates #17443 üzenetére
Hát ez ilyen low budget projekt lesz, talán annyi tudomány azért van benne, hogy a hőlégfúvón 10 fokos léptékben tudom állítani a levegő hőmérsékletét, szóval nem csak 1 állás van, ami 600 fokon adja. Azért is kellene, hogy melyik állásban meddig nyomjam neki. Infrás hőmérőm is van, azzal tudom kontrollálni, hol tartok.
Van pár GPU-gyanús kártyám is, majd azokon gyakorlatozok. Ki kell tapasztalni, arra jók lesznek az olcsó kártyák.Ez a folyasztószer az a fajta, amit odanyomok mellé, és bekúszik szépen? Mennyiségre kb mennyit kell adni neki? Minden oldalra rakjak?
-
válasz
KillHates #17441 üzenetére
Köszi, utánajárok, beszerezhető-e a környéken.
Egy ilyen 10 milis kb meddig elég? Gondolom attól függ, mennyit használom, de nagyságrendileg, 2 GPU-t lehet vele megmelengetni, vagy 15-öt?
###
Illetve még egy kérdés! Találtam grafikonokat, hogy mennyi ideig hány fokon kell tartani a GPU-t, hogy jó legyen a reflow, de annyi fajta van...tudtok abból mutatni egyet, ami garantáltan jó?
-
Speed®
titán
válasz
KillHates #17430 üzenetére
A foglalat nézett ki igazán rútul, az SSD PINjeit a rájuk olvadt műanyag tépte le.
Legalábbis ezt véltem látni, nem tudom, hogy a PCB mennyire tűri jobban a hőt.
Valahol láttam, hogy ilyesmi sérülésnél javították az érintkezőket, nincs esély rá?
A modularitás bukása elég problémás lenne azon eszköznél, ami adatokat tárol.
Gondolok itt arra, hogy nem feltétlenül szeretném az alaplap részévé avanzsálni.
Ha biztonsággal javítható az érintkező, utána megoldom a tesztelését és bízok.. -
V.Janez
újonc
válasz
KillHates #17406 üzenetére
Szia!
Köszönöm a gyors segítséged. Ezek közül nekem három is más értékre volt állítva. Miután beállítottam a gyári értékekre, az out 2 kimenetet akkor sem kapcsolta be. Ezek után előszedtem a korábban internetről letöltött angolnyelvű pc 900-as leírását és bár nekem 410.-em van, azért a programjában nincs nagy különbség. Kihámoztam belőle, amit aztán a vezérlő menüjében is megtaláltam, hogy van még olyan is, hogy ALo1 és ALo2 . Mindkettő H, AL értékre voltak beállítva. A pc 900-as leírásában ezek vannak írva erről:
on On
0FF Off
H,AL Full-scale high alarm
LoAL Full-scale low alarm
HdA High-deviation alarm
LdA low-deviation alarm
dAo outside deviation band alarm
ndAo Inside deviation band alarm
Pout Alarm when program haltA 410- es menüjében nincs on, viszont van Pend lehetőség.
Az ALo2 menübe lépve néhány próba után a Pout beállítás bizonyult megfelelőnek, így most már a program indításakor az alsó fűtés is beindul és mikor a program leáll, kikapcsolja az alsó fűtést is. -
The DJ
addikt
-
törölt tag
válasz
KillHates #17367 üzenetére
Sikerült, érintkezési probléma volt, az egyik vezeték elmozdult. Most már hiba nélkül ráteszi és végigmegy a verify is. Az alaplap sajnos még mindig nem indul, pedig a chipek tartalma 100%, hogy jól van felírva. A letöltött dump lehet hibás? Elvileg ehhez a géphez van.
-
-
törölt tag
válasz
KillHates #17350 üzenetére
Pár óra google keresés után találtam egy BIOS moddolós oldalon egy dumpot, pont 6144KB a mérete. Ezt már csak szét kéne vágnom 2 részre hexeditorral, és tesztelni, hogy melyik chipre melyik darabját kell flashelni, hogy elinduljon? Gondolom a chipek mostani tartalma nem sokat fog segíteni ha lemásolom, mert jelenleg azokkal hulla a gép.
-
Tamás9x
őstag
válasz
KillHates #17311 üzenetére
Néézem, ezzel lehet szimetrikus kimenettel hajtani egy erősítőt? Nagyon gyerek cipő még ahol járok ezért kérdezek ilyeneket.
yohnsee: Én még várom lassú a posta, illetve a vámon is jellemző, hogy már 3-4 hetet pihen. szerintem cím alapján már szoltírozzák a dolgokat.
-
Tamás9x
őstag
válasz
KillHates #17299 üzenetére
Rendben, holnap írok.
Adott egy flash modul mondjuk 4GB... ezen nekem most WinCe van. erről kellene leszednem pl egy log file-t vagy konfigot. Bios, eeprom nem probléma, de most megfőttem
Átmásolni, nem másolhatom, mert serial szám szerint, vagy mac alapján van aktiválva a rendszer, és a rajta található program is.
-
Rruuer
senior tag
válasz
KillHates #17267 üzenetére
Hat de most smd forrasztóval nem lehet?
-
envagyok
veterán
válasz
KillHates #17193 üzenetére
Mondjuk ezt a furmark mániát én sem értem
Mikor vesz valaki egy erős , áramzabáló vga-t itt az aprón, beteszi egy vargáné és társa táppal ellátott szellőzés nélküli házba (természetesen a "kötelező" molex-pcie csatikból rápattint kettőt az újdonsült tulaj, majd este elindítja a furmarkot, hogy ha reggelig nem fagy, akkor milyen jó vásárt csinál, vagy ha beszarik, akkor jöhet a próbagari érvényesítése szerencsétlen eladó felé
Természetesen beszarik, nagy valószínűséggel a táp is, ami magával ránt mindent, majd szerencsétlen eladóra kígyót békát kiáltva kéri a "kártalanítást".
Szóval jó dolog a furmark, de szigorúan felügyelet mellett kell használni, mert elég egy kicsit nem megfelelően felrakott, vagy berakás közben kicsit elmozdult vga hűtés, vagy bármi, és kész a baj.
Én most vettem 3 hd6990 vga-t, elhozta az eladó, csodálkozott, hogy nem a furmarkkal teszteltem, hanem sima unigine techdemóval. Mondtam, hogy nem kártyát ölni akarok, hanem használni. -
Reggie0
félisten
válasz
KillHates #17185 üzenetére
Igazabol nem kondenzacio hanem az allas/tarolas kozben felgyulemlett nedvesseg lassu kihajtasara, ha hirtelen none meg a goznyomas, akkor repedhetnenek a tokok, szakadhatnanak a bondingok. Viszont ha rewrokozol, akkor mar a beultetett kornyezetnek baromira nem mindegy mennyire nyuzod a forrasztasait. Foleg a QFN tokoknal, amelyek hiresen szarok, harmad-tized annyi termikus ciklust viselnek el, mint egy QFP (az uzemi hotartomanyban, forrasztas az extra).
-
Hunter2
addikt
válasz
KillHates #17134 üzenetére
beregisztráltam de belépve se látok árakat a telefonszám meg nem működik, szóval maximálisan professzionális hatást kelt a cég.
Jokerx84
Sajna nem sikerült megoldani.
Más téma
Tudja valaki hogy nexus 7-et hogyan lehet JTAG-elni? esetleg ismer valaki olyan boxot ami jó tabletekre is?
Értem ez alatt azt hogy a supportban benne vannak márkás és noname gyártók sza*jai is. -
Gigabyga
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged