Hirdetés
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
nobillgates
tag
A heti frissítés ezt hozta.
-
Carline
őstag
Lányom túrázás közben kőre ejtette a telót és a töltő rész mellett megnyomódott. A kijelző nem sérült, de két függőleges pixelcsík keletkezett az ütődés következtében.
Kijelzőcsere? Vagy valami átkötö szalagkábel sérülhetett?
Tudtok olyan szervízt ahol gyári alkatrészekkel elfogadható áron dolgoznak?Így néz ki:
-
solyomferi
tag
A sima F5 tudja a Wifi 6e sávot? Mert valamiért csak Wifi 6-al csatlakozik a Routerhez.
-
porkiy
aktív tag
Üdv, valaki esetleg nem használja telóval az új G-Shock-ot (GPR-H1000)? Minden más eszközzel (telefon, tablet) sikerül öszehoznom a párosítást, csak az F5 Pro-val nem.....esetleg valami ötlet? Amit írnak az óra használati utasításában és probléma-megoldásaiban mindent kipróbáltam......
-
ginola
addikt
Sziasztok
Aliról keresek üvegfóliát, ami pontosan követi a sarkok ívét is!
Köszönöm előre is. -
nobillgates
tag
Pron működik valakinek a voda volte?
-
n@p@lm
őstag
Sziasztok!
Használja valaki Yettel előfizetéssel?
Aki igen annak megy a vowifi? -
Brekecs
senior tag
Satabil EU-Rom !Eddig minden jó és szép !
-
Sz4bolcs
senior tag
HyperOS valaki?
-
Dinter
addikt
válasz
solyomferi #737 üzenetére
Az mitől függ, hogy mivel kezdődik a ROM kódja? Nekem TMR, és arra még sehol sem láttam a frissítést.
-
solyomferi
tag
válasz
solyomferi #736 üzenetére
-
solyomferi
tag
F5 re is megérkezett Magyarországra állitva
-
Pá
addikt
Nekem gyári EU romra jött az automata frissítés. (UMREUXM)
Lehet, hogy nektek global van és arra később érkezik? (UMRMIXM) -
porkiy
aktív tag
Melyik az a külső program? Én szinte mindegyiket próbáltam, a True Phone-t is, de nem lehet hallani semmit.
-
ripo05
tag
Valaki kapott már HyperOS-t F5-re? Ha igen mi a tapasztalata? Kell előtte mentést csinálni?
-
solyomferi
tag
Mi lessz a fözött romokkal ha jön a HyperOS.
-
nimfas
addikt
Google Pay, megcsináltam a rom cserét F5 Pro-n.
Remélem így már menni fog a Wallet. 😉Ilyen volt:
Ilyen lett:
-
gombasm
aktív tag
A magyar boltokról: garanciával nincsen tapasztalatom (nem volt rá szükségem még), de többször vásároltam már ilyen helyről, legutóbbi alkalmakkor a telodepo.hu -ról. A lényeg mindig, hogy ne utalj/fizess soha előre és olyankor rendelj, amikor van készletük. Így legfeljebb annyi bosszúság érhet, hogy kicsit hosszabb időre vagy egyáltalán nem szállítanak, más nem. Én a rendeléseimet általában hibátlanul, 2-3 napra meg is kaptam.
-
Lion81
tag
Sziasztok!
Lehet már tudni, hogy lesz-e hivatalos forgalmazásban Poco F5 vagy csak a szürkeimportos magyar webáruházas elérhetőség marad?
Ha webáruházas akkor esetleg melyiket tudnátok ajánlani ami megbízható?
Köszi -
Sleo
friss újonc
válasz
nobillgates #707 üzenetére
Próbáltam,de nem segített
Ti milyen autóhoz csatlakoztok? A VW csoportot nem szereti a xiaomi, sokan panaszkodnak, nekem is azzal van problémám -
Disque
aktív tag
válasz
nobillgates #708 üzenetére
Én feltettem a HyperOS-t. Semmi extra, ez is csak egy MIUI, csak más a neve.
-
nobillgates
tag
Valaki próbálta már pron a HyperOS-t?
-
Sleo
friss újonc
Amikor megpróbálom csatlakoztatni a telefont (poco f5) az autóhoz, folyton "kapcsolat sikertelen" üzenetet kapom. Ennek megfelelően nem is megy az Android autó. Gyári global, rom-t használok.
Mindenkinek hiba nélkül működik az aa? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Egyesült Arab Emirátusokba érkezett a két modell, sok meglepetést nem tartogatnak az árat leszámítva, csak azt meg nem közölték.
- Redmi note 13 128gb
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ független Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB TiTanium Black ! 1 ÉV Samsung GaranciA
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 13 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Xiaomi 12 Pro 256/12GB / szép állapotban / 12 hónap jótállssal
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest