Hirdetés
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkaroly
senior tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Az hogy a gyári rendszerből pár dolog hiányzik, azzal együtt tudok élni. Vagy hogy nem tudok minden előtelepített appot leszedni. De hogy nem működjön a gyorstöltés például (mint valamelyik főzött romban), az eléggé idegesítene.
-
Narxis
nagyúr
válasz
Trailblazer
üzenetére
Ez igaz de azért ezzel vigyázni kell. Nem kőbe vésett dolog a főzött romok támogatása sem, valaki elkezdi aztán lehet fél éven belül megunja vagy megsértődik a bugok jelentése miatt(saját tapasztalat). Szóval nem egy életbiztosítás, hogy lesz főzött rom és hogy az legalább havonta vagy két havonta kap egy frissítést.
-
Satus
tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Én már szétromoltam a telefonom. Most android 10-es xiaomi.eu van rajta. Arrows os-t néztem legutóbb , miui kamera app van rajta.
Más rendszernél nagyon hiányzik a "gyorsfunkciós widget". -
Trailblazer
veterán
És kinek kell Xiaomi/Poco telefon gyári rendszerrel? Azért vannak a főzött romok, hogy használjunk egyet tetszés szerint. Így nem kell aggódni a frissítések hiánya miatt sem, mert nem lesz ilyen. Én nem veszek olyan telefont, amit nem lehet bütykölni.
-
-
-
-
Nos nekem jelenleg Xiaomi 11 Lite 5G NE típusú telefonom van Android 13-mal. Galaxy A50 volt előtte, azelőtt meg MI A2... már én is belefáradtam a két évente új mobilba... bár az is igaz, hogy garancián túl már elvész egyfajta bizonságérzet... ezért mondjuk nem lenne rossz a 36 hónap gar.
#189szkaroly: Köszi, akkor majd vélhetően befut. Ígéretes specifikációk alapján.
-
nfsu17
veterán
válasz
GoodSpeed
üzenetére
szoftveresen nem fog kapni 3 Android főverziót,
Addig jó.
Úgyis csak egyre jobban elcseszik, hogy vegyél új telót.
A Galaxy telefonjaim, amiket a maga idejében örömmel használtam és csúcstelók voltak, most kb használhatatlan sebességűek és alig lettek jobbak attól a pár frissítéstől, amit kaptak.
A Mi 9T telómon A10 verzión vagyok, pedig ez most már egy 4 éves teló lesz idén, szvsz már rég nem támogatott...és? Minden működik, tökéletes, ez a Poco lenne helyette az egyetlen értelmes választás ilyen ársávban, még a soktízezerrel drágább telókban is mindig találok vmi hiányosságot a mostanimhoz képest.
250k+ nem fogok telóért adni, ami ugyan úgy elavult lesz 3 év múlva. akár frissítik, akár nem.Onnantól kezdve baj a frissítés, ha majd az app nyüszög, hogy régi az android verzió és nem lehet telepíteni majd...ezért kellett lecserélnem a galaxyt is anno, mert már a gmail nem akart menni, aztán a fotók app, aztán drive és szép lassan már semmi se.
Amíg nem rinyál ezért a teló, engem nem érdekel a frissítés. -
Ez egy jó telefonnak tűnik. Miért nincs róla teszt?
Amúgy erős, csak úgy sejtem ,hogy szoftveresen nem fog kapni 3 Android főverziót, mivel POCO almárka. -
aprokaroka87
nagyúr
Eddigiek alapján mik a tapasztalatok?
-
SJaika
tag
Na máma megjött a telefonom. F5. A baj csak az, hogy nem vagyok otthon
. Ha egy nappal előbb jön akkor most arról pötyögök . Na mindegy, még egy picit pihenhet
-
nfsu17
veterán
Tehát ez kb olyan akkor, mint a paypal féle g*cizés, ha nem figyelsz oda, akkor ő vált, ha beállítod jól, akkor megúszod és úgy olcsóbb...?? csak itt bármit csinálsz, mindig váltani fog?
Ilyen helyről biztos nem vennék semmit.
Még az ali is beállítható egy kattintással, hogy usd és akkor revoról az usd-ből vesz. -
Dinter
addikt
Igen, csak hiába váltod át az árfolyamot, nem abban fogsz fizetni
Egy 4-5-ször végigjátszottam. Revoluton leapprove-olom a 400USD-ot, aztán levonások között 430 USD értékű HUF jelenik meg.Megkérdeztem a supportot, azt mondta, hogy azért van, mert a kereskedő váltja át utána dinamikusan. Ez így nettó lehúzás.
-
Dinter
addikt
Itt azt írják, hogy nincs, de én sem merném kipróbálni.
POCO F5 packs massive performance with Snapdragon 7+ Gen 2 [COUPONS] (xiaomiplanets.com) -
Dinter
addikt
Ha valaki bátor, lehet próbálkozni

[link] 12GB/256GB ~135k
Kód: gshopperpocof5Érdekes, még lehet itthoni gari is lenne rá?
[link] At least on the Gshopper shopping portal, you can be sure that you are buying the official global versions of Xiaomi smartphones that are covered by official Xiaomi warranty with service directly in Slovakia and the Czech Republic.
-
SJaika
tag
Nekem a sokadik Xiaomi telefonom lesz Pocoból a 2. Eddig garancia időn belül sosem volt gond. Azon kívül eddig kétszer volt usb csati meghibásodás amit nem sok pénzből tudtam javítani. Readmi 7 telefont még mindig nyüstölik a gyerekek.
Szóval a telefon minőségében bízom, az eladóban meg remélem, hogy nem csalódok. -
SJaika
tag
Én Pénteken este megrendeltem a telodepoból mert jó áron van szerintem. A garancia remélem valamivel többet ér mint ha kicsi kínaitól veszem. Mivel utánvétes a rendelés attól nem félek, hogy bukom a pénzemet. Bár az nem tetszik, hogy csak kp lehet fizetni a futárnak. Az sem túl bizalomgerjesztő, hogy bár hétfőn reggel jött az email, hogy elkezdték feldolgozni a rendelést még nincs a futárnál a teló.
-
M-63
tag
Várjatok egy két hónapot aztán kupon nélkül is olcsóbb lesz

-
Pá
addikt
Gondolom ki lehet fizetni eredeti pénznemben, úgy a váltás nem játszik.
Én EU-n kívülről azért nem merek rendelni, mert ha itt rájön még az ÁFA+VÁM, akkor nem igazán éri meg, igazából nincs tapasztalatom ezzel, de nem éri meg.
+ nem tudok nagyon mit csinálni, ha szar verziót küldenek, vagy gari probléma van stb. -
Dinter
addikt
DHGate-n újra lett raktáron, találtam 30 USD kupont is.. csakhogy az árakat még mindig szarul váltja. Bármilyen pénznemben, bármilyen IP-ről rendelem +10-15k-val több forintot von le, mint kéne..
Ebay-en, Ali-n is volt olcsóbban, csak nyilván azok az akciók Mo-ra nem érvényesek
-
Dinter
addikt
Honnan rendelted?
Én először kintről akartam kuponnal, csak először out of stock volt, mostmár meg a kupon fogyott el
Nem tudom, hogy várjak-e új kuponra, vagy rendeljem meg itthonról kevésbé megbízható helyről. Egy ideig Amazonon is 144k volt, lehet még akkor le kellett volna rá csapni. -
gabor_01
őstag
Jól látom, hogy olcsóbb, mint az F4?
-
SJaika
tag
Én most megrendeltem egyet.
Nekem a 6 giga memória is sok. Nem igazán használom ki.
Igazából a 64 GB tárhely amit kinőttem, és az sem baj, hogy frissebb android lesz az F5ön. Aztán meglátom, ha megjön a készülék. -
nfsu17
veterán
-
M-63
tag
Igen, kapható az is, néztem és az a 7+gen 2 egyáltalán nem rossz proci, kb. a 8 gen 1 szintjén van, vagyis minimálisan gyengébb, de lehet, hogy nem melegszik annyira, szóval akkor lényegében jobb is...
-
M-63
tag
Szlovákiában és csehországban is megjelentek a hivatalos forgalmazók. (mall, alza, xiaomi, datart, stb.) 600 eurótól indul az ár a 12/256gb esetében. Szerintem kicsit erős érte, de remélem teszt lesz róla, megnézném mit tud a 8+gen 1-el.
Mondjuk a telodepo árajánlata viszont nagyon jó. Annyiért szerintem simán megérné a pro. -
SJaika
tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
[Itt] megjelent, ezelőtt amikor néztem még nem volt sem az F5 sem az F5 Pro.
Én úgy gondolom, hogy lesz hivatalosan.
YouTube tesztben Tech2 Laci is azt mondta, hogy ebben a hónapban jelenik meg itthon.
Csak még hivatalos forgalmazónál nem láttam itthon. -
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Azt lehet tudni hogy ez a telefon lesz-e itthon hivatalos forgalmazásban? -
Fiximixi
csendes tag
Sziasztok! Vásárolt már valaki a Telodepónál? Ha ott veszem a készüléket, jár hozzá a kis Xiaomi-s garanciajegy?
-
Pá
addikt
Telodeponál 179k-ért van kiírva a 8GB-os verzió.
-
Füleske
addikt
válasz
Trailblazer
üzenetére
Értem és eddig is értettem a mondanivalód, nem is személy szerint számodra írtam azt a mondatot, hanem általánosságban.
-
Füleske
addikt
válasz
Trailblazer
üzenetére
"SoC-t sem vizezték fel holmi MTK-val"
Szerintem azért "vizezhetnék" némi 9000-9200 MTK - val.
[link]
Régóta tudható volt, hogy a Redmi Note 12 Turbo / K60 páros lesz az F5 / F5 Pro, a soc váltás pedig abszolút nem lett volna indokolt. -
nfsu17
veterán
206k lesz a Pro az Alzánál? [link]
Hát annyit nem akarok érte adni.
Persze majd megy lejjebb is idővel. -
Trailblazer
veterán
Örömteli, hogy a régebbi Poco modellekhez képest nőtt a tudás, és az SoC-t sem vizezték fel holmi MTK-val. Sajna mostanság aligha történhet meg, de hűséges F3 userként bevállalnám.
-
gadecstam
csendes tag
Poco F5 -ön az AOD (Always On Display) csak 10mp.
Olvastam külföldi fórumokon, hogy ha letiltjuk a "MIUI optimization" nevű szollgáltatást, akkor beállítható, hogy az AOD folyamatosan (=normálisan) működjön. Ezt valaki próbálta már? -
nfsu17
veterán
Köszi. Én is pont Mi 9T-ről jönnék.
Ami amúgy hibátlan, csak az akksija gyengélkedik..de még használható.Fotózás nekem sem annyira létszükség, egy gcam még segíthet is kicsit rajta, 4k30-at ez a telóm is tud, azért lett volna a pro, hogy legyen 4k60 már akkor.
Játszani én sem játszom, így a melegedés talán nem lesz gond.
Jack nekem nem hiányozna, hangszóróra sem vagyok háklis.
Böngészés, YT, pár app, néha videó, fotó, jó akksi.
Mi 9T sincs nyüstölve, teszi a dolgát, ennek megfelelően keresném az utódját, ezért jutottam ehhez a telóhoz.
Pixel 7 volt még látómezőben, de közben lassan jövök rá, hogy szűz droid ide-oda, nekem inkább hátrány lenne...a keresősávot sem lehet eltávolítani gyári launcheren.
A54 Samu is még tervben volt, de tesztek alapján ennek is kérdéses a fürgesége. Volt már Samum, elvoltam vele (S2, S4, S5), de a Mi 9T csúcsteló ezekhez képest (persze, mert újabb is). Annyira nem vágyom vissza, a hosszú update sem vonz, előbb utóbb úgyis mindig elcseszik a jól működő rendszert, hogy vegyél újat.Pá
Megfontolom. Csak jönne már hozzánk.
-
Satus
tag
Sziasztok.
Innen még nem rendeltem. A szlovákok megbízhatónak tartják. [link] -
Pá
addikt
Nekem amúgy a sima verzió kéne akkor is, ha ugyanannyiba kerülne, mint a pro.
Szerintem a procija konkrétan jobb, ha nem is csúcsteljesítményben, hanem összességében (teljesítmény/fogyasztás). Oldalsó ujjlenyomat szintén szimpatikusabb nekem és jack dugót meg aktívan használom.
A képernyő jobb a pro-ban, de kérdés, hogy mennyire van gyakorlati haszna a nagyobb felbontásnak, cserébe tartok tőle, hogy többet fogyaszt.
Egyedül a vezetéknélküli töltést hiányolom egy picit a sima verzióból, de ennyi nem elég nekem, hogy átfordítsa a pro oldalára a mérleget.
-
ripo05
tag
Én Mi9T-ről váltottam F5-re android 13 miatt. Nekem pont jobban fekszik az oldalsó ujjlenyomat olvasó. Gyorsabb és biztosabb. A reklámokat kikapcsoltam egy youtube videó alapján. Mivel én nem játszom vele, annyira nincs megterhelve így nem is melegszik. Egyébként teljesen jól működik, nincs akadás semmi. Nekem a 12GB ram verzió van, abból általában 7-8 van szabadon. A fő kamera tűrhető (ez egy telefon, nem fényképezőgép), de a széleslátószögű elég harmatos. (A makrót ki se próbáltam.) A 2 hangszóró is tűrhetően szól, de én nem nézek rajta filmet, ahhoz elég kevés, zenét is csak fülesen keresztül hallgatok. Szóval sebességben, kijelzőben jó, telefonnak nekem bőven megfelel, a 256 GB, mindenre elég és gyors is.
-
nfsu17
veterán
Jól látom, hogy az F5 Pro egyetlen hátránya (tesztek alapján), hogy az akksi kevésbé bírja, mint az F5?
Ugye ez önmagában relatív, mert lehet a Pro is jobban bírja amúgy, mint akár egy drágább konkurense, de most itt a kettő tesó közötti viszony érdekelne.
Plusz ami még lényeges lehet, hogy F5 > oldalsó ujjlenyomat olvasó,
Pro > kijelző alá épített.
Utóbbi engem nem zavar, mostani telóm is ilyen.
Pro: jobb kijelző, vez. nélküli töltés, 8k videó
Viszont nincs jack. Ami engem megint nem foglalkoztat.
Pro-val szemezek, de ha nagyon elszáll az ára itthon, akkor az F5 is megtenné.
Akinek már van vmelyik, írhatna azért pár szót.
Mennyire van reklámmal tele, kikapcsolható-e, stabil-e, kamera tényleg megfelelő-e, mennyire melegszik, smooth-e, stb.
Sok YT teszt van már, azért képben lehet lenni, de ugye sokszor tudjuk mennyirerelevánsfizetett egy ilyen YT teszt. -
KillBorn
senior tag
válasz
BruceDaAce
üzenetére
Június végén várható, szóval pár hét. Sajnos egyre hátrébb kerülünk az ellátási láncban a nyugati piacokhoz képest, pár 100-as tételben fogyna nálunk. Szürke importos sincs egy darab se, pedig már 1 hónapja kapható.
-
BruceDaAce
újonc
Sziasztok,
van már hír arról, hogy mikor lehet hozzájutni magyarországon hivatalosan a POCO F5 pro-hoz? -
Füleske
addikt
válasz
szkaroly
üzenetére
A hardver valóban támogatja, ahogy pl. az S23 esetében is. De ahogy olvasom, ott sincs DSDA, kivéve a kínai verzión. Állítólag a SAR szint miatt, túllépné a megengedett sugárzást a két sim egyszerre. Ha ez igaz (logikusan az), akkor nem várható Kínán kívüli mobilokban a DSDA megjelenése.
[link] -
nfsu17
veterán
ez jó hír, köszi, a Mi 9T hívásrögzítését már én is megszoktam, hiányozna. Nem visszaélés miatt, csak könnyebb onnan infókat visszakeresni, mint háromszor elmondatni a másik féllel, hogy hova, mikor, vagy "hozok ceruzát, felírom", stb.
Már csak azt nem tudom, hogy sima, vagy Pro.
A 9T-ből csak a sima van, tökéletes nekem, de itt lehet a pro-ra vetnék most szemet. -
válasz
redwhite78
üzenetére
Ha jól emlékszem Tech2 Laci Június véget említette .
-
redwhite78
aktív tag
Van valakinek infója várható hivatalos magyar értékesítésről (ha igen mikor)?
Amúgy számít érdemben és megéri a felárat, hogy 8, vagy 12 GB ram van a telóban? Vagy nem az lesz a szűk keresztmetszet?
-
latya73
csendes tag
Magyarországi megjelenésről tudni már kalami konkrétumot?
-
winss
tag
Tud valaki esetleg valami eu-s beszerzési forrást f5 pro-ra? Alig találok, de még Alin is.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- HTPC (házimozi PC) topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Lightyear - befektetési app
- Cyberpunk 2077
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- KÉK HONOR 50 lite 6gb ram , 128GB független Android 13 fut rajta
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Amúgy erős, csak úgy sejtem ,hogy szoftveresen nem fog kapni 3 Android főverziót, mivel POCO almárka.
. Ha egy nappal előbb jön akkor most arról pötyögök . Na mindegy, még egy picit pihenhet