- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkaroly
senior tag
Ez a hangszóróteszt eléggé közepes szerintem. Melyik mobil ad tiszta hangot teljes hangerőn ebben a kategóriában?
Ez a kijelző dolog elég szubjektív. Valaki így szereti, valaki másképp. Aki mondjuk Samsungról jön, az biztos fakónak fogja tartani. Ha valaki pl. ugyanezt a beállítást használta korábban hosszú időn keresztül, annak lehet ez a természetes.
-
Arween
senior tag
Hát azért ez a kijelző elmosódás,és gyenge hangszóró nem jó hír🙄Kamera módokról tudsz küldeni valamit?
Volt valami olyan mód hogy egy fotón belül többször lehetett embereket fotózni, talán a clon mód az, de nem biztos.Coolmobil-nál van 12/256-os verzió 155e Ft ezt nèzegetem 🙂
-
Satus
tag
A "Laposte_EU" minta + legolcsóbb nem jó jel. Vannak élményeim. Sok képernyőmentést kell készíteni , és egyszerűen fogalmazni , hpgy a pénzt visszakapja a károsult. Nekem 3 hónap volt. Létező csomagszámot adnak , csak az nem a bolté.Az én rendelésemnél motoralkatrészeket rejtett a csomagszám , én telefont rendeltem. Egy rendes postás elmondta hová megy a csomag , hát nem nekem jött. Kívánom , hogy mindenki megkapja amit rendelt.
-
Dinter
addikt
Offizieller Xiaomi-Partner | Xiaomi Deutschland
Közben azt is megnéztem, hogy a Xiaomi hivatalos partnere az Amazon, így elég valószínű, hogy gyári garis.
-
Azie
őstag
pontosan, gshopper g*cimód vált, trusptiloton és társain se lett semmi következménye, support is 2 üzenet után ignorált - eroller vásárlásos történet (ok, hogy még így is 30-50k-val lett olcsóbb, mint itthon, de gittegylet)
approve USD, aztán egy jó +15 forinton váltott HUF összeget terheltek -
SJaika
tag
És ha nem, ezek szerint elküldheted a szlovákokhoz. Legalábbis én úgy gondolom.
Egyébként én is bízom a minőségben és ezért mert itthonról megrendelni.
Sokadik xiaomi telefonom garancia időn belül sosem volt gondom velük. Ami utána volt azt tudtam saját magam javítani.
A redmi note 7 est a gyerek még mindig használják -
nfsu17
veterán
Tehát ez kb olyan akkor, mint a paypal féle g*cizés, ha nem figyelsz oda, akkor ő vált, ha beállítod jól, akkor megúszod és úgy olcsóbb...?? csak itt bármit csinálsz, mindig váltani fog?
Ilyen helyről biztos nem vennék semmit.
Még az ali is beállítható egy kattintással, hogy usd és akkor revoról az usd-ből vesz. -
SJaika
tag
Nekem a sokadik Xiaomi telefonom lesz Pocoból a 2. Eddig garancia időn belül sosem volt gond. Azon kívül eddig kétszer volt usb csati meghibásodás amit nem sok pénzből tudtam javítani. Readmi 7 telefont még mindig nyüstölik a gyerekek.
Szóval a telefon minőségében bízom, az eladóban meg remélem, hogy nem csalódok. -
SJaika
tag
Én Pénteken este megrendeltem a telodepoból mert jó áron van szerintem. A garancia remélem valamivel többet ér mint ha kicsi kínaitól veszem. Mivel utánvétes a rendelés attól nem félek, hogy bukom a pénzemet. Bár az nem tetszik, hogy csak kp lehet fizetni a futárnak. Az sem túl bizalomgerjesztő, hogy bár hétfőn reggel jött az email, hogy elkezdték feldolgozni a rendelést még nincs a futárnál a teló.
-
Pá
addikt
Gondolom ki lehet fizetni eredeti pénznemben, úgy a váltás nem játszik.
Én EU-n kívülről azért nem merek rendelni, mert ha itt rájön még az ÁFA+VÁM, akkor nem igazán éri meg, igazából nincs tapasztalatom ezzel, de nem éri meg.
+ nem tudok nagyon mit csinálni, ha szar verziót küldenek, vagy gari probléma van stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Alkoholista nevelde
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Tőzsde és gazdaság
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged