Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
Új hozzászólás Aktív témák
-
Potrien
senior tag
Sziasztok
Megjött a poco f5 öm.
Hogyan tudok hívásrögzitést eszközölni rá? -
ginola
addikt
válasz
nobillgates
üzenetére
Akkor BL nyitás, TWRP telepítés, format data és mehet a ROM.
-
nimfas
addikt
válasz
nobillgates
üzenetére
Én megvárom az első visszajelzéseket. 😁
Amúgy ha új stabil romot tennék fel akkor teljes gyalu vagy csak update és megmaradnak az adatok, programok stb? -
nobillgates
tag
Elérhető a pro EU stabil legújabb verziója. Próbálta már valaki?
-
nimfas
addikt
Hát, nekem még mindig nem kerek valami...
Poco F5 PRO legújabb stabil EU rommal!
Mindkét SIM slotban Yettel kártya van, 1-esben a beszéd (és kicsi net), 2-esben pedig egy korlátlan netes.Második szépen felmegy 5G-re, de az első hol jelez térerőt, hol "X"-et jelez.
Modem.img flashelés megvolt recovery-n keresztül.
Szabad a gazda hogy mi lehet a gond!

-
ginola
addikt
Globál Romon mi a betűtípus neve?
-
HUNited
őstag
Nekem a tárhely nem fontos, a Poco F3-ban is 246 giga van, sose volt rajta több 43 gigánál, és ennek is a zöme (31 giga, pár film meg egy csomó pdf) csak tartaléknak van fent. Én elvagyok akár 64 gigával is

A számítógépemben és a laptopomban van 512 GB
És annak is a kétharmada üres. -
HUNited
őstag
Gshopperről 256/12 gb fehér színben kuponnal (gshopperpocof5pro) 476 dolcsi, azaz kb. 171 ezer ft.
-
HUNited
őstag
válasz
Patrik_0201
üzenetére
Gshoppert nézegettem én is, de hk shipping elriasztott. milyen náluk a gar ügyintézés? vagy vihető hivatalos szervizbe itthon? (Ha van eu licencük, érvényes lehet az itthoni gari)
-
HUNited
őstag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Azért adom ln a telóimat a családban túl, jelkéoes összeglrt valamelyik gyereknek (szokják hogy mindennek ára van). én 260at nem adnék telefonlrt, pedig szerencsére áegtehwtném. Semmi közöm hozzá, ne válaszolj ha nem akarsz, de miért veszel drága telót, ha nem tudod mellényzsebből kifizetni?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Trailblazer
üzenetére
Nem ezért váltottak, kényszerűségből történt a váltás.
mstoreban nem lesz egyelőre a legjobb tudásom szerint.
Marad a sufni.
-
nimfas
addikt
válasz
Trailblazer
üzenetére
08/29-én adtam le a rendelést, 09/11-én a kezemben volt. 507.99 USD (181.179 HUF)
-
Azie
őstag
válasz
Trailblazer
üzenetére
amekkora arccal beestél ide, naívan azt hittem/tük, hogy nem rocket science megtalálni egy terméket... f5 pro
szívesen /facepalm
gondoltam inkább berakom és lezárhatjuk a kálváriád
-
Patrik_0201
kezdő
válasz
Trailblazer
üzenetére
Max 1-2 hét alatt megjönnek a dolgok általában. Addig vedd amíg raktáron van mert utánna arra is várni kell, az a hosszabb idő.
-
Füleske
addikt
válasz
Trailblazer
üzenetére
Akkor marad a "nézel mást".
-
Trailblazer
veterán
válasz
Patrik_0201
üzenetére
Előbbinél is egy francia cég az eladó, mert ahogy látom, az Amazon is csak felületet biztosít ezeknek. Innen mennyi idő lenne, míg megérkezik?
-
Patrik_0201
kezdő
válasz
Trailblazer
üzenetére
Azzal jársz a legjobban ha német Amazon-ról vagy GShopper-től rendelsz egyet, máshol hamarabb nem kapsz garanciával.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Patrik_0201
üzenetére
Most szembesültem vele sajnos.
-
Patrik_0201
kezdő
válasz
Trailblazer
üzenetére
Mármint hol? Itthon csak szürke import van.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Patrik_0201
üzenetére
Írt bárki is ilyet? Azt hittem, hogy eleve kapható.
-
Patrik_0201
kezdő
válasz
Trailblazer
üzenetére
Ha nem másfél hónap múlva kell akkor miért vársz a hivatalos megjelenésre itthon? Nem értem. Mellesleg GShopper-től is megkapod max 2-3 hét alatt.
-
Patrik_0201
kezdő
válasz
Trailblazer
üzenetére
Nem mondta senki hogy USA-ból rendeld. [link]
-
nimfas
addikt
válasz
Trailblazer
üzenetére
Én másik boltból rendeltem, GShopper-től. Nézz rá.
-
Azie
őstag
válasz
Trailblazer
üzenetére
én csak azt nem értem, ha ennyire instant kell a telefon és megbízható forrásból, akkor mit pörögsz rajta, rendeld meg amazonról (fölösleges agonizálni azon, hogy van-e itthon vagy nincs) - szerintem már most is aprópénzért lehet csak eladni egy használt F3-at (szuper telefon, de a 2 éves hardver, gari nuku és az akksi sem új benne)
-
Füleske
addikt
válasz
Trailblazer
üzenetére
"hivatalos, Lurdy-béli mStore"
Nem látom, hogy ez a bolt hivatalos Xiaomi partner/viszonteladó lenne. [link] [link]
Valaha az lehetett, de most nem az. Ettől függetlenül jobb, mint egy webGSM, hiszen van bolt és szerviz.
A másik, hogy F5/F5 Pro - t nem árulnak jelenleg hivatalosan itthon. Amit találsz, az mind szürkeimport. Vagy vársz, hátha árulni fogják, vagy vársz az F6 szériára, hátha az lesz hivatalosan, vagy nézel mást. -
NB2
aktív tag
Egyébként ahonnan én vettem a telefonokat, ott sincs most semmilyen telefon, szóval érdekes a sztori amúgy.
-
Trailblazer
veterán
Igen, jól látod a dilemmát. A Wayteq-ről hallottam, tudom, hogy ők csinálják. Lehet, ezért váltottak nevet (Mi Store-ról mStore-ra) is, mert nem kizárólag Xiaomival akartak foglalkozni, bár ez még mindig nem magyarázza meg azt, hogy miért ilyen szegényes a kínálatuk. Perpill vennék én Nothing (2)-t is, de nagyon nem mindegy, hogy meddig kell spórolni, mert ugye csak plusz soktízezer a kinézett F5 Pro-hoz képest is. Vagy legalább akkor nagyon sürgősen piacra kéne dobnom a jelenlegi, egyébként elég makulátlan F3-amat, ami újabb fejfájás. (Legalábbis az eladással küszködés mondjuk itt a hardveraprón - teszem azt, más, jó fényképezőrésszel rendelkező értelmes készülék híján pl. nem tudom körbefotózni az eladáshoz a régi Poco-t, látatlanban meg senki nem vesz használt telefont... Ilyesmi.)
-
HUNited
őstag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Szerintem rendes garanciával megbízható helyről jelenleg nem tudod itthon beszerezni az F5Pro-t. Azt én is néztem hogy az mStore miért árul más márkát... Nem jöttem rá. Valószínűleg mégsem annyira hivatalos mint hisszük. A Wayteq van mögötte, ami ugye elég sok másik márkával is foglalkozik, és rémlik valami (de ezt ne vedd készpénznek) hogy elvették tőle a Xiaomi disztribúciót pár éve és volt valami balhé. De mondom ez csak rémlik és lehet nem így van. Az biztos hogy tőlük elvileg lehet venni bármit, mert nem ma kezdték, nem a sufni GSM kategória, és saját szakszervizük van. Az hogy ez milyen hírű... Nos hallottam és tapasztaltam is hideget meleget.
A sufni GSM-ekkel ugye az a gond hogy a garanciát nem nagyon tudod érvényesíteni, a hazai szervizhez nem fordulhatsz mert nem EU piacos a készülék (akkor se feltétlen, ha globálnak hirdetik), ők meg bár jótállásra kötelezettek, ezeket a szabályokat nagyon nagyon könnyű kijátszani, amit ők természetesen meg is tesznek...
-
Trailblazer
veterán
Még mielőtt jöttem kérdezni, előtte már tárgyaltátok a sufnigsm-ek kérdéskörét. Nos, ez a komoly baj pl. az F5 Pro-val: árukeresőn két bolt listázza, de mindkettő meglehetősen ismeretlen nekem. Ugyanakkor a hivatalos, Lurdy-béli mStore-nál az elvileg teljesen más alomból származó Nothing (2) kapható, Poco viszont nem, sőt, alig tartanak Xiaomi telefont, középkategóriánál feljebb szinte egyáltalán nem. De akkor ez mitől hivatalos bolt? És ha rendes garanciával, megbízható helyről szeretnék vásárolni F5 Pro-t, akkor perpill ez van?
-
HUNited
őstag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Nem értettem félre, csak reagáltam arra amit írtál

-
Patrik_0201
kezdő
Azért az 50%-ot soknak érzem. Jelenleg nincs olyan játék amivel az F5 ne tudna megbírkózni. Ha meg az "új generációs" játékokról beszélünk időtállóság címszó alatt ahol már Ray Tracing-et is használnak, oda kell a külön hardver is ami a SD 8 gen 2 vagy az Apple A17 Pro-ban van hogy rendesen fusson.
-
Barell
őstag
A nyers processzor erő meg bőven megvan még egy Snapdragon 860-888 ban de akár az NP1 778G-ben is. Teljesen gördülékeny és elegendő az átlag/NORMÁL hát még a root betyároknak hogy tudjanak híváströgzíteni meg a jóégtudja milyen együgyű dolgot csinálni. A lényeg hogy legyen mellé 8GB ram legalább, a 6GB (PL S20 FE) már azért be be döcög és bezárja a dolgokat. De Pl egy 778G 12GB ram társasáságban még továbbra is évekig tervezhető.
-
Barell
őstag
moma
"Az "egy nagyságrenddel jobb proci" valójában ugyanaz a proci, minimálisan nagyobb órajelekkel"
Nézd meg azért a GPU teljesítmény különbséget is. Abban 50%-al gyengébb. Időtállóság és játék tekintetében fontos szempont.
-
HUNited
őstag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Én kézzel csinálom FX-ből, mert vannak appok amik nem tűrik ha törlöm mögülük a dolgokat. De a lényeg, hogy ezt csak Roottal lehet megoldani.
-
moma
őstag
Köszi mindenkinek! A kamera az ugyanaz akkor? megnéztem pár összehasonlítást közben és van ahol nem írnak különbséget, van ahol meg slow motion felbontás, meg 4k fps, 8k megléte különbözik. egy harmadik helyen meg megint más volt

-
Füleske
addikt
Az "egy nagyságrenddel jobb proci" valójában ugyanaz a proci, minimálisan nagyobb órajelekkel. [link] Tesztprogramokon kívül nem észrevehető, cserébe a 7+ gen 2 kevésbé melegszik és fogyaszt. Vezeték nélküli töltés nem mindenkinek kell. Jack se, de az meg a pro - ban nincs. A pro - ban még a nagyobb felbontású képernyő jobb, meg az, hogy a K - s Redmi kicsit minőségibb, mint a Note sorozat.
Kinek mi a fontos, és mennyit ér neki. -
HUNited
őstag
válasz
Trailblazer
üzenetére
nem az appokat törlöm (azt jegelni szoktam), hanem a szemetet amit hátrahagynak

-
moma
őstag
Sziasztok. Nagyon basic kérdés. De melyik tűnik a jobb vételnek a kettőből? A sima itteni tesztjét olvastam az elég vonzó, de a Pro esetleg még jobban az?
-
HUNited
őstag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Egyszerűbb a root mint számítógépen ADB-zni, valamint amióta az Android/data mappa nem írható/olvasható, a szemetet is csak roottal lehet kitörölni, nomeg AdGuardnál is jobb ha a systemre kerül a tert, az alkalmanként használt appok fagyasztása is így kényelmesebb, az appok beállításainak mentéséről meg ne is beszéljünk.
Szóval ja, van workaround, de sokkal kényelmetlenebb mint a root.
-
Füleske
addikt
válasz
Trailblazer
üzenetére
3 éves F2 Pro - m van, de az usb - nek még semmi gondja. Csak ezért biztos nem cserélnék, amíg jól működik. Pedig én anyagilag megtehetném.
-
Füleske
addikt
válasz
Trailblazer
üzenetére
Pénzügyileg nézve szerintem értelmetlen az F3 - ról váltani, semmit se kapsz a pénzedért.
-
Füleske
addikt
válasz
Trailblazer
üzenetére
Köszi a választ.
A választási dilemmádhoz: ha van időd, akkor szerintem várd meg az F6/F6 Pro - t. Az eddigi hírek szerint ott már a sima verzió is (újból) K - s Redmi - ből lesz átnevezve. -
Trailblazer
veterán
Mindenhez. Pl. rendszerszintű filekezelő, energiatakarékosságot szabályzó appok (Naptime, Servicely), kernel finomhangoló (Franco Kernel Manager), stb. Persze akinek cél, hogy sokat zabáljon a telója, nyugodtan figyelmen kívül hagyhatja ezeket...

MIUI meg egy nevetséges bloatware. Kizárólag custom romot vagyok hajlandó használni, pl. a bárhol elérhető crDroidot.
-
Füleske
addikt
válasz
Trailblazer
üzenetére
Custom romokat nem akarok telepíteni. A bloatware - khez ott az adb, a reklám/stb. blokkoláshoz meg a dns szűrő. Mihez kell a root?
-
Füleske
addikt
válasz
Trailblazer
üzenetére
"(Ami viszont tényleg szükséges egyébként.)"
Mihez? -
Trailblazer
veterán
Bloatware ellen az adb-n át működő AdbAppControl használatos, még rootot sem igényel. (Ami viszont tényleg szükséges egyébként.)
-
HUNited
őstag
Mindegyik telefon csak úgy használható ha van ROOT jogosultságod és letilthatod a sok bloatware vackot és/vagy kémprogramot. Gyártófüggetlen, maga a Google is szállítja a sok szemetet (pl maga a Google app, az egyik legnagyobb bloatware, és ROOT nélkül a legtöbb telón nem letiltható/törölhető). Szóval egyetértek hogy a ROOT must have.
-
nimfas
addikt
Leszedtem több változatot az Unlock progamból.
A legújabb a miflash_unlock_en_7.6.727.43 változat. Na az Istenért nem találja telefont, hiába teszem Fastboot módba, USB Driverre reklamál.
Próbáltam azt is leszedni, de a Qrva win 10 folyamatosan rinyál, hogy az nem jó.
Csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
-
Barell
őstag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Ha mókolni akarsz akkor nincs kérdés, Poco. Ha valamit akkor azt kell is. A Nothingot csak használni kell mert úgy van rendben ahogy van.

-
Trailblazer
veterán
2017 óta számos Xiaomi modellt nyüstöltem, ezért elsősorban a Poco-t preferálom, ebből az F1 után most F3 van (ahogy írom fentebb). Kellően buherálható, konkrétan én nem adok pénzt olyan telefonért, amelynél nem érhető el a szentháromság. (Bootloader nyitás - custom recovery - root.) Ha pedig custom romok is elérhetőek kellően nagy számban, az hab a tortán. Ebbe szólt most bele a Nothing. Az általad felsorolt játékok egyáltalán nem nyomnak a latban, egyedüli ilyesmi az Ingress, ami egy GPS-alapú game, viszont mindkét potenciális vas még overkill is hozzá. A pénz az komoly faktor viszont, nem mindegy, meddig kell spórolni. Szóval azért van dilemma...
-
Barell
őstag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Ha teheted mindeképp Nothing 2. Az 1 is BestBuy még a mai napig is 150 körül, egyetlen negatívuma ha igényesebb játékot akarsz indítani pl Car X Street vagy Genshin. Elmennek ezek is de nem szép grafikán. De egy Cod vagy Pubg minden gond nélkül 60FPS. Minden mellette szól egy Pocohoz képest. Az összeszerelés minőség, támogottság, a szoftver, garancia, buhera nélkül jó kamera későbbiekben jobb eladhatóság stb stb. Lényeg a lényeg ha teheted NP 2, ha kiszámolod a Pénzt és nem fél bele az 50-70k különbség akkor Poco.
-
Dél
csendes tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Én is pontosan ezen tipródok, már egy ideje.
-
Trailblazer
veterán
Tipródok. Poco F5 Pro (jelenleg F3 van 2,5 éve) vagy Nothing (2)? Utóbbi jóval drágább, de megér annyit? Persze ez itt nem releváns, de mégis érdekelnének a vélemények.
-
HUNited
őstag
válasz
gabor_01
üzenetére
Ezaz hogy nagyon sehogy se... (kivéve ha hivatalos EU-s forgalmazótól veszed mert akkor a magyar szerviz is javítja). De ha sufnigsm-be veszed akkor szintén sehogy se tudod érvényesíteni... Ezek a cégek a garancia hiányáról ismertek. Pl bontottként adják el a telót és csak fél év szavatosságot adnak rá amit persze szintén nem nagyon tudsz érvényesíteni. Fél évente új cégnév persze a fantázianév a régi. Még a "nagyobb" (értsd nevük van de ugyan úgy trükközők) is ezt csinálják... Olvasgass kicsit a témában, nagyon sokan megszopták már.
-
HUNited
őstag
válasz
gabor_01
üzenetére
Ha azoknál a sufniboltoknál rendelsz, ugrik a gari... Ráadásul nem is bízom bennük (ki tudja milyen buhera romokat telepítenek rá, bár ez mondjuk pont irreleváns mert úgyis megy fel Xiaomi.eu Weekly). Akkor már ennyi erővel jóval olcsóbban megrendelhetem külföldről is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 17 Pro Max 256gb,bontatlan,független,Eu
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest