Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinter
addikt
Igen, ott a kép. Írtam itthoni szerviznek is, hogy érvényes-e a gari, de cs*sznek válaszolni. Amazonos kérdésre sem válaszoltak. Bár elnézve milyen sufni GSM partnereik vannak, lehet amúgyis jobban járok, ha saját pénzből normális helyre viszem ha lenne vele valami.
Ujjlenyomat meg arcfelismerő hihetetlen gyors amúgy és pontos, 0.1-0.2 sec alatt felold mindkettő.
-
-
Dinter
addikt
DHGate-n újra lett raktáron, találtam 30 USD kupont is.. csakhogy az árakat még mindig szarul váltja. Bármilyen pénznemben, bármilyen IP-ről rendelem +10-15k-val több forintot von le, mint kéne..
Ebay-en, Ali-n is volt olcsóbban, csak nyilván azok az akciók Mo-ra nem érvényesek
-
nfsu17
veterán
-
Pá
addikt
Találtam amazonost megint, egyedül az zavar benne, hogy a cellular technology-ra 4G-t ír.
Ha jól tudom a global verzió kéne tudja az 5G-t, szóval emiatt van bennem egy kis rossz érzés, hogy valami szutyok verziót küldenek.Ez alapján jónak tűnik
ASIN : B0C14HPJKG
Item model number : 23049PCD8GCsak az a fránya 4G idegesít. Ezen szerintetek megéri fennakadni, vagy fölösleges? Jah most látom ez is out of stock az én verziómból. De attól még áll a kérdésem, mert ezt több helyen láttam, emiatt is nem rendeltem meg korábban.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Makulátlan! Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest