- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinter
addikt
Igen, ott a kép. Írtam itthoni szerviznek is, hogy érvényes-e a gari, de cs*sznek válaszolni. Amazonos kérdésre sem válaszoltak. Bár elnézve milyen sufni GSM partnereik vannak, lehet amúgyis jobban járok, ha saját pénzből normális helyre viszem ha lenne vele valami.
Ujjlenyomat meg arcfelismerő hihetetlen gyors amúgy és pontos, 0.1-0.2 sec alatt felold mindkettő.
-
-
Dinter
addikt
DHGate-n újra lett raktáron, találtam 30 USD kupont is.. csakhogy az árakat még mindig szarul váltja. Bármilyen pénznemben, bármilyen IP-ről rendelem +10-15k-val több forintot von le, mint kéne..
Ebay-en, Ali-n is volt olcsóbban, csak nyilván azok az akciók Mo-ra nem érvényesek -
nfsu17
veterán
-
Pá
addikt
Találtam amazonost megint, egyedül az zavar benne, hogy a cellular technology-ra 4G-t ír.
Ha jól tudom a global verzió kéne tudja az 5G-t, szóval emiatt van bennem egy kis rossz érzés, hogy valami szutyok verziót küldenek.Ez alapján jónak tűnik
ASIN : B0C14HPJKG
Item model number : 23049PCD8GCsak az a fránya 4G idegesít. Ezen szerintetek megéri fennakadni, vagy fölösleges? Jah most látom ez is out of stock az én verziómból. De attól még áll a kérdésem, mert ezt több helyen láttam, emiatt is nem rendeltem meg korábban.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest