Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
porkiy
aktív tag
NFC-nél használ valaki Simple Playt? Nekem nem megy, lefagy és kidob fizetésnél....F5 Pro....
-
lacentos
tag
Megérkezett az alap gép N12 Turbó igaz csak a dobozán szerepel + a hátulján,hogy Redmi5G. Amúgy a beállításoknál simán Poco F5-nek vallja magát. Global verzió.
-
Fiximixi
csendes tag
Sziasztok! F5 pro-nál van lehetőség hangerő növelésére? Pl autóban bluetooth-on keresztül az F2 pro sokkal hangosabb volt. Köszi előre is!
-
Carline
őstag
Nekem egy hétig processing volt (08.09-08.16) most azt írja hogy a HK reptéren van.
A [448-as poszt] trackingje alapján kb. jövőhét hétfő, kedd lesz a kiszállítás.
Nem gyors de legalább olcsó.
-
Brekecs
senior tag
Sziasztok !
Most hogy akciós a Gshopper oldalon berendeltem én is egy f5 pro 12+512gb-s fekete verziót (185eft) remélem minél hamarabb ideér !
-
dudzsi
tag
Sziasztok! Ki milyen mail címre írt a gari kérdés miatt? Mennyi idő után válaszoltak?
-
Pá
addikt
válasz
Sz4bolcs
üzenetére
Beállítások/Alkalmazások/Alkalmazáskezelés
Itt válaszd ki a Telegramot, vagy amivel gond van.
Értesítések (ON)
Értesítési jelvények engedélyezése (ON)Ezt nézd meg esetleg, ha minden ON-ra van téve, akkor nincs más ötletem. Globálisan nem lehet kikapcsolva, ha más alkalmazásoknál meg működik.
Esetleg még az akkumulátor kímélő dolgoknál nézz körül, lehet, hogy ott kegyetlen és nem engedi elindulni vagy háttérben futni a Telegramot. (ezt ugyanott az alkalmazásoknál a Telegramon belül tudod specifikusan megnézni az adott appra). Tedd át arra, hogy nincs korlátozás és nézd meg, hogy úgy működik-e, csak hogy kizárd ezt az eshetőséget.Más ötletem nincs.
-
Sz4bolcs
senior tag
Valakinek van rà ötlete, miért nem kapok notikat az ikonok sarkàban, miközben minden noti be van àllítva az appokban? Pontosabban kapok, pl. messengerben meg youtube-nàl, de telegramnàl màr nem.
-
gombasm
aktív tag
válasz
solyomferi
üzenetére
Lefuttatam én is, nekem ugyanazt írta (Kambodzsa), hogy "Warranty status: In Warranty".
Tudta ezt már valaki értelmezni?
(Magyar forgalmazótól vettem, ahol - szerintem - csak bolti garancia van.) -
Nilenna
újonc
Sziasztok!
Hátha tud valaki segíteni.
Kb. 1 hetes Poco F5-ön telefonálás közben elmegy a hangom, a másik fél nem hall engem, de én őt igen. Ha kihangosítom, majd visszateszem normál állapotra, akkor újra jó lesz. Ez egy hívás alatt többször is előfordul, és mindig ki kell hangosítanom majd vissza, hogy halljanak. Mitől lehet ez? -
doongoo
addikt
Én most indítottam egy belföldi visszaküldést, mivel a töltőcsatlakozó kb. 1 hét használat után instabil lett, hol érzékeli a kábelt, hol nem. Hol gyorsan tölt, hol lassan, hol sehogy.
-
csuzso72
tag
Úton van most már nekem is a pro a Gshoopertől. Igaz még alig tartalommal rendelkező tracking van csak.
-
ginola
addikt
válasz
solyomferi
üzenetére
Warranty is valid? Vagy out of valid?
-
ginola
addikt
Aki rendelt gshopperről ... ez az oldal mit ír purchase countrynak?
Szerintem az se mindegy milyen szín, mert valakinek pl. érvényes a garancia itthon is.
[link] -
porkiy
aktív tag
Mennyire bonyolult egy ilyen BL nyitás mostanság? Anno talán Mi 3-4 környékén mókolgattam, azóta volt Mi 9-10, meg csomó Redmi, de nem foglalkoztam vele.....még mindig kell kérni valami engedélyt, ami pár nap alatt jön meg, és utána lehet csak? Biztos van aktuális leírás a neten erről....
-
Carline
őstag
Na a gshopperen megrendeltem egy kék F5 12/256-ost ami 413 volt de kuponnal 370$ lett a vége.
Kíváncsi leszek mikorra ér ide..
Egy F2 Pro-t fog váltani, de csak akkor marad ha megfelelőnek érzem úgy egyheti használat után is.
Azután nyitom a BL-t és megy fel rá a xiaomi.eu rom vagy egy indonéz rom (azzal is megy a call recording) -
NB2
aktív tag
Srácok!
Magyarországi normális beszerzésről van infója valakinek? Havernek kéne, de itthoni, megbízható boltból. ÉN megrendelném kintről

-
Dinter
addikt
Semennyire nem melegszik, egy nagyon jól eltalált CPU lett. Mivel flagship-közeli teljesítményt nyújt, mindennapi használatra 4-5 évig még valószínűleg vállalható lesz. Nálam 2 napot könnyen kibír. Ebben a kategóriában best buy, ha nem zavar, hogy csak átlagos a kamera, átlagos a hangszóró és a műanyag érzet.
-
cantus
tag
Sima F5-ön gondolkodok. Mennyire melegszik a telefon ? Ez a cpu tényleg vállalható vagy forrosodik? Aktív használatot, sok sok órás netezest, hogy bírja? Játszani nem fogok, de sokat használom a telefont. Szeretném, ha 2 év után is normális teljesítményt nyújtana. Reális lehet a versenyképessége, vagy várjak másra, vegyek mást?
-
ginola
addikt
válasz
markymango
üzenetére
Köszönöm, sajnos semennyire.....pixeles lesz.
-
doongoo
addikt
Beszálltam egyF5-tel én is. Ha valaki tud root nélküli módszert arra, hogy 3rd party launcherrel is működjön a gesztusvezérlés, az ne tartsa magában. Ez a gyenge MIUI/Poco launcher az egyedüli visszalépés az előző telómhoz képest.
-
Atom100
csendes tag
Jelentem 11 munkanapra tegnap megérkezett,még nem volt időm átköltözni rá teljesen,majd hétvégén!A fast delivery árát is visszautalták,szóval összességében korrekt a dolog...G shopper...
-
-
Brekecs
senior tag
Nincs még ilyen telom, de a mostanit is EU rommal használom pár éve és tökéletes, a poco f5 pro nál azt olvastam eu rom feltevése után a hívás indítás fogadással van probléma, eu rom után EEA-modemet fel kell tenni és jó lesz.
Vagy későbbiekben remélhetőleg javítják,
Üdv -
Sz4bolcs
senior tag
1 hete nyomkodom a gshopperses 12 gb-s f5-öt. Pont azt kaptam, amit vàrtam. Jó ez a teló.
-
sellerBP
tag
Poco F5 Pro-val van valakinek tapasztalata? Szemezgetek egy 512GB-os verzióval (fehér). Már MO-s boltban is kapható. (bolti garral). Kérdés az, hogy megbízható telók? Amikor még Xiaomim van az Redmi 5 plus volt azóta nem volt.
-
ripo05
tag
válasz
solyomferi
üzenetére
Tudja wifi 6-on a 160 MHz-t, elméleti 2,4Gbit/s sebességgel.
-
blueye
veterán
válasz
solyomferi
üzenetére
Itt van róla minden amit tudni kell.
-
solyomferi
tag
Ennek a telefonnak a Wifiről mit lehet tudni. Sehol nem írnak semmit.
-
Pá
addikt
Hétfőn rendeltem, német Amazonról.
Már tegnap megérkezett volna, csak akkor nem voltam itthon, hogy átvegyem és ma újra kihozták.163e volt a 12Gb-os, F5.
Eddig jónak tűnik, bár még csak próbálok áttelepülni a régi telóról.
szerk: van benne garanciás papír, ráadásul még magyar nyelven is.
-
Pá
addikt
Megérkezett a telefonom.
Hol tudom ellenőrizni IMEI code alapján, hogy eredeti és megfelelő verziót kaptam? Van erre egy hivatalos link vagy ilyesmi?
-
porkiy
aktív tag
A gshopper-en kuponnal a Pro most 172e-re jön ki kb....
-
Dinter
addikt
..a jótállás az első vásárlás időpontjától számított 2 (két) éves időszakra biztosított és szól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, mindig ellenőrzöm, hogy valamit benyomtam-e.
Kínai, global meg indiai (?) van. Német meg magyar ebből a szempontból ugyanaz.