- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Realme GT 5G - versenyképes
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcvbxcvb
aktív tag
543 € és express szállítással 7 nap volt. Majdnem 6 . Mondjuk nem gondolnám hogy Franciaországból 7 nap az expressz sebesség.
De ez a Ups egy rakat ..... . Egész nap otthon voltak,egyszer csengetett a futár azt le is lépett mire kinyitották az ajtót. Kézbesítés előtt nem hívanak, nem is lehet hívást kérni, mert nem része a szolgáltatásnak. Az ügyfélszolgálat is olyan mintha leszarom tablettát reggeliztek volna. El kell olvasni a google értékeléseket.
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
Patrik_0201 #591 üzenetére
Köszi, sikerült kikapcsolni.
-
xcvbxcvb
aktív tag
Tegnap megjött az amazonos f5 pro fehér színben.
Még be kell lakni. Az üzemidőre kíváncsi leszek dualsimes használat mellett. Ezek a kerek gombformák annyira nem jönnek be.
Ezt a jobb alsó sarokban lévő narancssárga “lebegő gombot” hogy lehet eltüntetni?
-
xcvbxcvb
aktív tag
Köszi, majd megnézem milyen lehetőségek vannak. Nem lenne rossz a hívásrögzítő de romoláshoz nem értek. Bár az előző telomba se volt, de jó lenne.
Egy 8 Gb fehér f5 pro-t rendeltem. Elvileg 6.-ára írták hogy megjön.
Remélem az akksija bírni fogja a dual simet, meg az egész napi használatot. -
xcvbxcvb
aktív tag
Jah, azért is kérdeztem rá. Van e valakinek konkrét tapasztalata erről.
Csak mielőtt veszek valamit körbejárom a témát, és igyekszem kiszűrni a buktatókat.Akinek a Pro verzió van. Valóban annyival erősebb a kijelző fényereje? Sokkal jobban lehet látni napfényben?
1400 nit-et írnak, a simára 1000-et. De ez a gyakorlatban is ennyit jelent? Sokat használnám kint, nekem fontos lenne. -
xcvbxcvb
aktív tag
Aki amazonról vette a telefont arra mennyi garanciát adtak ? Lehet hogy én vagyok a vak, de nem találom sehol az oldalon.
Én is nézegetem ezt a telot de olvastam valami alaplaphibáról, ezért szeretném minél több garival megvenni és valami biztos helyről, ahol esetleg érvényesíteni lehet a garit a későbbiekben.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Egyesült Arab Emirátusokba érkezett a két modell, sok meglepetést nem tartogatnak az árat leszámítva, csak azt meg nem közölték.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest